Tuo kananmunapuoliskot uudelle makupolulle!
Ainesosat
- 8 kpl Kananmunaa
- 2 kpl Avokadoa
- 100 g Ranskankermaa
- 1 tl Suolaa
- 1 tl Sokeria
- 3 cm Närpiön Vihanneksen chiliä, punainen
- 1 ruukku Hienonnettua ruohosipulia
- Mustapippuria myllystä
Annoslaskuri: 4 hengelle
Resepti
- Keitä kananmunat koviksi.
- Halkaise kananmunat.
- Poista keltuainen ja ota se talteen.
- Asettele valkuaiset tarjoiluastialle.
- Halkaise avokadot, poista kivi ja kaavi hedelmäliha kulhoon.
- Lisää kulhoon ranskankerma, suola, sokeri ja mustapippuri.
- Sekoita vispilällä tahnaksi.
- Sekoita, varovasti lusikalla, tahnan joukkoon puolet keltuaisista ja hienonnetusta punaisesta chilistä.
- Täytä halkaistut kananmunanvalkuaiset avokadotahnalla.
- Koristele ruohosipulilla ja lopuilla keltuaisilla.