Perinteisen chilipadan päivitetty, raikas ja lämmittävä nyhtökauralla kruunattu versio, joka sopii sekä arkeen että juhlaan!
Ainesosat
- 1 Paprika
- 1-3 Valkosipulinkynsi
- 1 Chili
- 1 Punasipuli
- 1 prk Valkoisia papuja
- 1 pkt nyhtökaura
- 1 rkl Oliiviöljyä paistamiseen
- 1 prk säilöttyjä tomaatteja
- Suolaa
- Pippuria
- Chilijauhetta
Annoslaskuri: 8
Resepti
- Pilko tomaatit, paprika, valkosipuli ja punasipuli.
- Valuta valkoiset pavut.
- Pehmennä kasvikset kattilan tai padan pohjalla kasvisöljyssä.
- Kun kasvikset ovat pehmenneet, lisää joukkoon tomaattikastike tai säilyketomaatit sekä suolaa ja pippuria sekä chiliä.
- Lisää lopuksi nyhtökaura. Anna hautua.
Perinteinen chilipata nyhtökauralla kruunattuna versiona