Kuvattoman reseptin oletuskuva

Chili con nyhtis

Perinteisen chilipadan päivitetty, raikas ja lämmittävä nyhtökauralla kruunattu versio, joka sopii sekä arkeen että juhlaan!

Ainesosat

  • 1 Paprika
  • 1-3 Valkosipulinkynsi
  • 1 Chili
  • 1 Punasipuli
  • 1 prk Valkoisia papuja
  • 1 pkt nyhtökaura
  • 1 rkl Oliiviöljyä paistamiseen
  • 1 prk säilöttyjä tomaatteja
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Chilijauhetta
Annoslaskuri: 8

Resepti

  • Pilko tomaatit, paprika, valkosipuli ja punasipuli.
  • Valuta valkoiset pavut.
  • Pehmennä kasvikset kattilan tai padan pohjalla kasvisöljyssä.
  • Kun kasvikset ovat pehmenneet, lisää joukkoon tomaattikastike tai säilyketomaatit sekä suolaa ja pippuria sekä chiliä.
  • Lisää lopuksi nyhtökaura. Anna hautua.
Perinteinen chilipata nyhtökauralla kruunattuna versiona
Kokkisi oli:
Riikka LehtinenRiikka Lehtinen
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Vegaaninen
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Lounas, Resepti