Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Ainesosat
- 1 kpl Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
- 1 kpl Keltasipuli
- 1/2 kpl Solo valkosipuli
- 2 rkl Tomaattipyrettä
- 1 tl Harissaa
- 2 rkl Rypsiöljyä
- 230 g Esikeitettyjä kidneypapuja
- 150 g Säilyke maissia
- 5 kpl Kotimaista tomaattia
- 1/2 ruukkua ruohosipulia
- 8 kpl Maissi- tai vehnätortillaa
- 50 g Crème Fraiche
- 100 g Raastettua juustoa
- 50 kpl Nachosipsejä, murskattuja
Annoslaskuri: 8 kappaletta
Resepti
- Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
- Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
- Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
- Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
- Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
- Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
- Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.
Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella