Uunifetapaprikat minipaprikoista hurmaavat aperitiivin kanssa tarjoiltuna, mutta ne sopivat myös salaattipedin päälle juhlien noutopöytään. Valmista uunifetapaprikat tavallisista vihannespaprikoista ja saat ihanan lounaan salaatin tai keitettyjen perunoiden kanssa tarjottavaksi.
Ainesosat
- 1 pss (200g) Närpiön Vihanneksen Minipaprika mix
- 150 g Fetaa
- 1 Närpiön Vihanneksen chili
- 1,5 rkl Oliiviöljyä
- Mustapippuria
- Tuoretta basilikaa
Annoslaskuri: 2
Resepti
- Halkaise minipaprikat pituussuunnassa asettele puolikkaat leivinpaperille uunipellille. Leikkaa feta palasiksi ja painele feta minipaprikoihin. Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi ja asettele paprikoille. Lorauta päälle oliiviöljyä ja rouhaise pintaan mustapippuria.
- Paahda uunifetapaprikoita 220 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet kauniisti väriä. Viimeistele paprikat tuoreella basilikalla ja tarjoile kuumina tai jäähtyneinä.
- Vinkki! Voit valmistaa uunifetapaprikat myös tavallisista vihannespaprikoista, jolloin ne sopivat hyvin ateriaksi esimerkiksi salaatin tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Uunifetapaprikat minipaprikoista hurmaavat aperitiivin kanssa tarjoiltuna!