Uunifetapaprikat

Uunifetapaprikat minipaprikoista hurmaavat aperitiivin kanssa tarjoiltuna, mutta ne sopivat myös salaattipedin päälle juhlien noutopöytään. Valmista uunifetapaprikat tavallisista vihannespaprikoista ja saat ihanan lounaan salaatin tai keitettyjen perunoiden kanssa tarjottavaksi.

Ainesosat

Annoslaskuri: 2

Resepti

  • Halkaise minipaprikat pituussuunnassa asettele puolikkaat leivinpaperille uunipellille. Leikkaa feta palasiksi ja painele feta minipaprikoihin. Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi ja asettele paprikoille. Lorauta päälle oliiviöljyä ja rouhaise pintaan mustapippuria.
  • Paahda uunifetapaprikoita 220 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet kauniisti väriä. Viimeistele paprikat tuoreella basilikalla ja tarjoile kuumina tai jäähtyneinä.
  • Vinkki! Voit valmistaa uunifetapaprikat myös tavallisista vihannespaprikoista, jolloin ne sopivat hyvin ateriaksi esimerkiksi salaatin tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Uunifetapaprikat minipaprikoista hurmaavat aperitiivin kanssa tarjoiltuna!
Kokkisi oli:
Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri
Erikoisruokavalio: Kananmunaton, Maidoton
Valmistustapa: Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Arkiruoka, Resepti