Todella helpot pihvit, jotka yleensä sopivat koko seurueelle!
Ainesosat
- 0,5 dl Korppujauhoja
- 0,5 dl Ruokakermaa
- 2 kpl Kananmunia
- 50 g Mozzarellaa
- 200 g Pakastettuja herneitä
- 0,5 ruukkua Tuoretta liperiä
- Suolaa
- Mustapippuria
- Oliiviöljyä paistamiseen
Annoslaskuri: 3 annosta
Resepti
- Sekoita korppujauhot ja kerma kulhoon.
- Anna paisua 5-10 minuuttia.
- Sekoita sen jälkeen joukkoon kananmunat ja mozzarella hienonnettuna tai raastettuna korppujauhosekoitukseen.
- Sulata hernepussia 1.5 minuuttia mikrossa korkealla teholla, saavat olla puolipakastettuja.
- Leikkaa liperi karkeasti ja sekoita taikinaan.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Muotoile pyöreitä n 4 cm:iä palloja, purista kämmenien välissä.
- Paista runsaassa määrässä öljyä puolilämmöllä.
- Anna pihvien saada väriä ennen kuin käännät ne paistinpannulla.
- Tarjoile esim nokareella creme fraiche, vähän leikattuja tuoreita yrttejä sekä tuoreilla leikatuilla vihanneksilla.
Hernepihvit liperillä