Hernepihvit

Hernepihvit

Todella helpot pihvit, jotka yleensä sopivat koko seurueelle!

Ainesosat

  • 0,5 dl Korppujauhoja
  • 0,5 dl Ruokakermaa
  • 2 kpl Kananmunia
  • 50 g Mozzarellaa
  • 200 g Pakastettuja herneitä
  • 0,5 ruukkua Tuoretta liperiä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Oliiviöljyä paistamiseen
Annoslaskuri: 3 annosta

Resepti

  • Sekoita korppujauhot ja kerma kulhoon.
  • Anna paisua 5-10 minuuttia.
  • Sekoita sen jälkeen joukkoon kananmunat ja mozzarella hienonnettuna tai raastettuna korppujauhosekoitukseen.
  • Sulata hernepussia 1.5 minuuttia mikrossa korkealla teholla, saavat olla puolipakastettuja.
  • Leikkaa liperi karkeasti ja sekoita taikinaan.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Muotoile pyöreitä n 4 cm:iä palloja, purista kämmenien välissä.
  • Paista runsaassa määrässä öljyä puolilämmöllä.
  • Anna pihvien saada väriä ennen kuin käännät ne paistinpannulla.
  • Tarjoile esim nokareella creme fraiche, vähän leikattuja tuoreita yrttejä sekä tuoreilla leikatuilla vihanneksilla.
Hernepihvit liperillä
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Laktoositon
Valmistustapa: Paistettu, Sekoitettu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Pääruoat, Resepti