Maukkaimmat papuleivät

Ihan parhaat papuleivät

Kidneypavuista ja kotimaisista kirsikkatomaateista syntyvät ne parhaat papuleivät.

Ainesosat

  • 2 dl Kidneypapuja esikeitettyjä
  • 1 rs Kirsikkatomaatteja kotimaisia
  • 1,5 dl Tuoretta basilikaa silputtuna
  • 1/2 kpl Punasipulia
  • 4 kpl Valkosipulinkynttä silputtuna
  • 2 kpl Sitrunaa josta otetaan mehut
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Vaaleata leipää
  • Oliiviöljyä paistamiseen
Annoslaskuri: 2 annosta

Resepti

  • Huuhtele pavut.
  • Silppua sipulit ja yrtit, viipaloi kirsikkatomaatit.
  • Lisää pavut isoon kulhoon, lisää sipulit ja yrtit sekä kirsikkatomaatit.
  • Purista sekaan sitruunoiden mehu.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Lämmitä paistinpannu keskilämmölle, lisää pannulle tilkka öljyä.
  • paahda leivänpuolikkaita pannulla kunnes ne ovat saaneet hieman väriä ja ovat rapeita.
  • nosta paahdettujen leipäpalojen päälle papusalaattia, nauti!
Kidneypapuja ja kirsikkatomaatteja.
Kokkisi oli:
Anne Pfitzner
Valmistustapa: Paistettu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Resepti