Maukas kikhernesalaatti

Kikhernesalaatti

Kikhernesalaatti fetalla, chilillä ja tuoreilla yrteillä.

Ainesosat

  • 2 dl Pinaattia, tuoretta
  • 1 dl Korianteria, tuoretta
  • 1 dl Basilikaa, tuoretta
  • 1 kpl Kevätsipuli
  • 2 dl Kikherneitä, esikeitettyjä
  • 2 cm Punaista chiliä, tuoretta
  • 150 g Fetaa
  • 1 1/2 kpl Sitruunaa, mehu
  • 0,5 dl Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
Annoslaskuri: 2

Resepti

  • Silppua yrtit ja kevätsipuli varsineen, pese pinaatti ja silppua myös se.
  • Valuta ja huuhtele kikherneet.
  • Silppua chili. Annostele maun ja tulisuuden mukaan.
  • Murenna feta kulhoon, lisää loput salaatin ainekset ja sekoita hyvin.
  • Anna mausta jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
  • Mausta ja maista.
Ruokaisa salaatti pienellä tulisella potkulla.
Kokkisi oli:
Anne Pfitzner
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 15 min
Murupolku: Resepti, Salaatit