Kikhernesalaatti fetalla, chilillä ja tuoreilla yrteillä.
Ainesosat
- 2 dl Pinaattia, tuoretta
- 1 dl Korianteria, tuoretta
- 1 dl Basilikaa, tuoretta
- 1 kpl Kevätsipuli
- 2 dl Kikherneitä, esikeitettyjä
- 2 cm Punaista chiliä, tuoretta
- 150 g Fetaa
- 1 1/2 kpl Sitruunaa, mehu
- 0,5 dl Oliiviöljyä
- Suolaa
- Mustapippuria
Annoslaskuri: 2
Resepti
- Silppua yrtit ja kevätsipuli varsineen, pese pinaatti ja silppua myös se.
- Valuta ja huuhtele kikherneet.
- Silppua chili. Annostele maun ja tulisuuden mukaan.
- Murenna feta kulhoon, lisää loput salaatin ainekset ja sekoita hyvin.
- Anna mausta jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
- Mausta ja maista.
Ruokaisa salaatti pienellä tulisella potkulla.