Kasvisreseptit

Nokkoskeitto

Pelkät nokkosten latvat kannattaa poimia.
(0)
(163)
Tulosta
5litraa Nokkosia
1litraSoijamaito
2dlSoijakermaa
2rklJauhoja
  1. Ryöppää nokkoset 10 min.
  2. Siivilöi ja pilko massa pienemmäksi.
  3. Laita takaisin kattilaan.
  4. Lisää vehnäjauhoja tai perunajauhoja massaan, sekoita soijamaito joukkoon.
  5. Kiehauta jotta paksunee.
  6. Mausta suolalla.
ML
:Maria Laitinen
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.