Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla

Pintxos

Vielä yksi pintxos, viva la españja!

Ainesosat

Paahdettu paprika

Pintxos

  • 8 viipaletta Vaaleaa patonkia
  • 1 dl Majoneesia tai tuorejuustoa
  • 2 palloa Mozzarellajuustoa vedessä
  • 8 lehteä Tuoretta basilikaa
  • Salaatti- tai yrttiversoja koristeluun
  • Oliiviöljyä tarjoiluun
Annoslaskuri: 8 palaa

Resepti

Paahdettu paprika

  • Leikkaa paprikat pituussuunnassa 4 pitkäksi lohkoksi, yhteensä 8 palaa.
  • Valuta öljyä päälle sekä mausteita.
  • Paista uunissa 250 asteessa 8 minuuttia, niin että paprikat pehmenevät ja saavat väriä.
  • Anna jäähtyä.

Pintxos

  • Jaa majoneesi/tuorejuusto patonkiviipaleita.
  • Leikkaa mozzarella 8 palaan ja kääri jokainen pala 1 viipaleella paahdettua paprikaa.
  • Aseta paprika ja mozzarella patonkiviipaleille yhdessä tuoreen basilikan kanssa, koristele tuoreilla salaatti- tai yrttiversoilla ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.
  • Tarjoile tapaksena seisovassa pöydässä tai pikkusuolaisena drinkin kanssa.
Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Erikoisruokavalio: Laktoositon
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min, 30-60 min