avokado-kesäkurpitsapasta

Kategoriat

Vaikeusaste

Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä

Pasta-annos joka on täysin vegaaninen ja täynnä makua!
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen pasta-annos!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Avokadokastike
2kpl Avokado
1kpl Valkosipulinkynsi
1,5tl Yrttisuolaa
Vähän mustapippuria
0,5dl Vettä
1rkl Lime- tai sitruunamehua
0,5ruukkua Tuoretta basilikaa
Kesäkurpitsapasta
2kpl pientä kesäkurpitsaa
Paahdetut kikherneet
1laatikko Kikherneitä, 230g nesteetön paino
1rkl Oliiviöljyä
1tl Kuivattua basilikaa
1tl Suolaa
Avokadokastike
  1. Sekoita avokado, valkosipuli, mausteet, vesi ja limemehu tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
  2. Lisää suurin osa tuoreesta basilikasta, säästä vähän koristeluun, ja sekoita vielä vähän.
Kesäkurpitsapasta
  1. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois.
  2. Tee ”spagettia” vihannessorvilla, spiraalileikkurilla tai kuorijalla.
  3. Laita isoon kulhoon.
  4. Lohkoa kirsikkatomaatit.
  5. Kaada avokadokastike kesäkurpitsapastan päälle ja sekoita hyvin.
  6. Lisää kirsikkatomaatit ja anna pastan olla hetken sillä aikaa kun paahdat kikherneet.
Paahdetut kikherneet
  1. Kaada kikherneiden liemi pois ja huuhtele hyvin.
  2. Paahda kuivassa ja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin.
  3. Lisää oliiviöljy ja mausteen ja paahda hetki kunnes kikherneet saavat hiukan väriä.
Tarjoiluun
  1. Tarjoile avokado-kesäkurpitsapasta tuoreella basilikalla ja paahdetuilla kikherneillä.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä

Pasta-annos joka on täysin vegaaninen ja täynnä makua!
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen pasta-annos!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Avokadokastike
2kpl Avokado
1kpl Valkosipulinkynsi
1,5tl Yrttisuolaa
Vähän mustapippuria
0,5dl Vettä
1rkl Lime- tai sitruunamehua
0,5ruukkua Tuoretta basilikaa
Kesäkurpitsapasta
2kpl pientä kesäkurpitsaa
Paahdetut kikherneet
1laatikko Kikherneitä, 230g nesteetön paino
1rkl Oliiviöljyä
1tl Kuivattua basilikaa
1tl Suolaa
Avokadokastike
  1. Sekoita avokado, valkosipuli, mausteet, vesi ja limemehu tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
  2. Lisää suurin osa tuoreesta basilikasta, säästä vähän koristeluun, ja sekoita vielä vähän.
Kesäkurpitsapasta
  1. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois.
  2. Tee ”spagettia” vihannessorvilla, spiraalileikkurilla tai kuorijalla.
  3. Laita isoon kulhoon.
  4. Lohkoa kirsikkatomaatit.
  5. Kaada avokadokastike kesäkurpitsapastan päälle ja sekoita hyvin.
  6. Lisää kirsikkatomaatit ja anna pastan olla hetken sillä aikaa kun paahdat kikherneet.
Paahdetut kikherneet
  1. Kaada kikherneiden liemi pois ja huuhtele hyvin.
  2. Paahda kuivassa ja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin.
  3. Lisää oliiviöljy ja mausteen ja paahda hetki kunnes kikherneet saavat hiukan väriä.
Tarjoiluun
  1. Tarjoile avokado-kesäkurpitsapasta tuoreella basilikalla ja paahdetuilla kikherneillä.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

avokado-kesäkurpitsapasta
Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä
Pasta-annos joka on täysin vegaaninen ja täynnä makua!
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Avokadokastike
2kpl Avokado
1kpl Valkosipulinkynsi
1,5tl Yrttisuolaa
Vähän mustapippuria
0,5dl Vettä
1rkl Lime- tai sitruunamehua
0,5ruukkua Tuoretta basilikaa
Kesäkurpitsapasta
2kpl pientä kesäkurpitsaa
Paahdetut kikherneet
1laatikko Kikherneitä, 230g nesteetön paino
1rkl Oliiviöljyä
1tl Kuivattua basilikaa
1tl Suolaa

Ohjeet

Avokadokastike
  1. Sekoita avokado, valkosipuli, mausteet, vesi ja limemehu tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
  2. Lisää suurin osa tuoreesta basilikasta, säästä vähän koristeluun, ja sekoita vielä vähän.
Kesäkurpitsapasta
  1. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois.
  2. Tee ”spagettia” vihannessorvilla, spiraalileikkurilla tai kuorijalla.
  3. Laita isoon kulhoon.
  4. Lohkoa kirsikkatomaatit.
  5. Kaada avokadokastike kesäkurpitsapastan päälle ja sekoita hyvin.
  6. Lisää kirsikkatomaatit ja anna pastan olla hetken sillä aikaa kun paahdat kikherneet.
Paahdetut kikherneet
  1. Kaada kikherneiden liemi pois ja huuhtele hyvin.
  2. Paahda kuivassa ja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin.
  3. Lisää oliiviöljy ja mausteen ja paahda hetki kunnes kikherneet saavat hiukan väriä.
Tarjoiluun
  1. Tarjoile avokado-kesäkurpitsapasta tuoreella basilikalla ja paahdetuilla kikherneillä.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kaurakermalla pyöristetty punajuurisosekeitto
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla

Tarjoile lisukkeena minkä tahansa kesäruuan kanssa!

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vihannesnyytit
Vihannesnyytit

Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vege-quesadillat
Vege-quesadilla

Tarjoile salaatin ja vapaavalintaisten kastikkeiden kera.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Vihannesvarret
Grillatut vihannesvartaat valkosipulimajoneesilla

Vegeruuan grillaaminen on helppoa, hyvää ja värikästä!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkkujäätelö
Mehujää kurkulla & limellä

Tee oma mehujääsi kurkusta ja limestä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!