avokado-kesäkurpitsapasta

Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä

Pasta-annos joka on täysin vegaaninen ja täynnä makua!
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen pasta-annos!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Avokadokastike
2kpl Avokado
1kpl Valkosipulinkynsi
1,5tl Yrttisuolaa
Vähän mustapippuria
0,5dl Vettä
1rkl Lime- tai sitruunamehua
0,5ruukkua Tuoretta basilikaa
Kesäkurpitsapasta
2kpl pientä kesäkurpitsaa
Paahdetut kikherneet
1laatikko Kikherneitä, 230g nesteetön paino
1rkl Oliiviöljyä
1tl Kuivattua basilikaa
1tl Suolaa
Avokadokastike
  1. Sekoita avokado, valkosipuli, mausteet, vesi ja limemehu tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
  2. Lisää suurin osa tuoreesta basilikasta, säästä vähän koristeluun, ja sekoita vielä vähän.
Kesäkurpitsapasta
  1. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois.
  2. Tee ”spagettia” vihannessorvilla, spiraalileikkurilla tai kuorijalla.
  3. Laita isoon kulhoon.
  4. Lohkoa kirsikkatomaatit.
  5. Kaada avokadokastike kesäkurpitsapastan päälle ja sekoita hyvin.
  6. Lisää kirsikkatomaatit ja anna pastan olla hetken sillä aikaa kun paahdat kikherneet.
Paahdetut kikherneet
  1. Kaada kikherneiden liemi pois ja huuhtele hyvin.
  2. Paahda kuivassa ja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin.
  3. Lisää oliiviöljy ja mausteen ja paahda hetki kunnes kikherneet saavat hiukan väriä.
Tarjoiluun
  1. Tarjoile avokado-kesäkurpitsapasta tuoreella basilikalla ja paahdetuilla kikherneillä.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä

Pasta-annos joka on täysin vegaaninen ja täynnä makua!
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen pasta-annos!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Avokadokastike
2kpl Avokado
1kpl Valkosipulinkynsi
1,5tl Yrttisuolaa
Vähän mustapippuria
0,5dl Vettä
1rkl Lime- tai sitruunamehua
0,5ruukkua Tuoretta basilikaa
Kesäkurpitsapasta
2kpl pientä kesäkurpitsaa
Paahdetut kikherneet
1laatikko Kikherneitä, 230g nesteetön paino
1rkl Oliiviöljyä
1tl Kuivattua basilikaa
1tl Suolaa
Avokadokastike
  1. Sekoita avokado, valkosipuli, mausteet, vesi ja limemehu tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
  2. Lisää suurin osa tuoreesta basilikasta, säästä vähän koristeluun, ja sekoita vielä vähän.
Kesäkurpitsapasta
  1. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois.
  2. Tee ”spagettia” vihannessorvilla, spiraalileikkurilla tai kuorijalla.
  3. Laita isoon kulhoon.
  4. Lohkoa kirsikkatomaatit.
  5. Kaada avokadokastike kesäkurpitsapastan päälle ja sekoita hyvin.
  6. Lisää kirsikkatomaatit ja anna pastan olla hetken sillä aikaa kun paahdat kikherneet.
Paahdetut kikherneet
  1. Kaada kikherneiden liemi pois ja huuhtele hyvin.
  2. Paahda kuivassa ja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin.
  3. Lisää oliiviöljy ja mausteen ja paahda hetki kunnes kikherneet saavat hiukan väriä.
Tarjoiluun
  1. Tarjoile avokado-kesäkurpitsapasta tuoreella basilikalla ja paahdetuilla kikherneillä.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

avokado-kesäkurpitsapasta
Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä
Pasta-annos joka on täysin vegaaninen ja täynnä makua!
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Avokadokastike
2kpl Avokado
1kpl Valkosipulinkynsi
1,5tl Yrttisuolaa
Vähän mustapippuria
0,5dl Vettä
1rkl Lime- tai sitruunamehua
0,5ruukkua Tuoretta basilikaa
Kesäkurpitsapasta
2kpl pientä kesäkurpitsaa
Paahdetut kikherneet
1laatikko Kikherneitä, 230g nesteetön paino
1rkl Oliiviöljyä
1tl Kuivattua basilikaa
1tl Suolaa

Ohjeet

Avokadokastike
  1. Sekoita avokado, valkosipuli, mausteet, vesi ja limemehu tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
  2. Lisää suurin osa tuoreesta basilikasta, säästä vähän koristeluun, ja sekoita vielä vähän.
Kesäkurpitsapasta
  1. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois.
  2. Tee ”spagettia” vihannessorvilla, spiraalileikkurilla tai kuorijalla.
  3. Laita isoon kulhoon.
  4. Lohkoa kirsikkatomaatit.
  5. Kaada avokadokastike kesäkurpitsapastan päälle ja sekoita hyvin.
  6. Lisää kirsikkatomaatit ja anna pastan olla hetken sillä aikaa kun paahdat kikherneet.
Paahdetut kikherneet
  1. Kaada kikherneiden liemi pois ja huuhtele hyvin.
  2. Paahda kuivassa ja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin.
  3. Lisää oliiviöljy ja mausteen ja paahda hetki kunnes kikherneet saavat hiukan väriä.
Tarjoiluun
  1. Tarjoile avokado-kesäkurpitsapasta tuoreella basilikalla ja paahdetuilla kikherneillä.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!