avokado-kesäkurpitsapasta

Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä

Pasta-annos joka on täysin vegaaninen ja täynnä makua!
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen pasta-annos!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Avokadokastike
2kpl Avokado
1kpl Valkosipulinkynsi
1,5tl Yrttisuolaa
Vähän mustapippuria
0,5dl Vettä
1rkl Lime- tai sitruunamehua
0,5ruukkua Tuoretta basilikaa
Kesäkurpitsapasta
2kpl pientä kesäkurpitsaa
Paahdetut kikherneet
1laatikko Kikherneitä, 230g nesteetön paino
1rkl Oliiviöljyä
1tl Kuivattua basilikaa
1tl Suolaa
Avokadokastike
  1. Sekoita avokado, valkosipuli, mausteet, vesi ja limemehu tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
  2. Lisää suurin osa tuoreesta basilikasta, säästä vähän koristeluun, ja sekoita vielä vähän.
Kesäkurpitsapasta
  1. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois.
  2. Tee ”spagettia” vihannessorvilla, spiraalileikkurilla tai kuorijalla.
  3. Laita isoon kulhoon.
  4. Lohkoa kirsikkatomaatit.
  5. Kaada avokadokastike kesäkurpitsapastan päälle ja sekoita hyvin.
  6. Lisää kirsikkatomaatit ja anna pastan olla hetken sillä aikaa kun paahdat kikherneet.
Paahdetut kikherneet
  1. Kaada kikherneiden liemi pois ja huuhtele hyvin.
  2. Paahda kuivassa ja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin.
  3. Lisää oliiviöljy ja mausteen ja paahda hetki kunnes kikherneet saavat hiukan väriä.
Tarjoiluun
  1. Tarjoile avokado-kesäkurpitsapasta tuoreella basilikalla ja paahdetuilla kikherneillä.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä

Pasta-annos joka on täysin vegaaninen ja täynnä makua!
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen pasta-annos!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Avokadokastike
2kpl Avokado
1kpl Valkosipulinkynsi
1,5tl Yrttisuolaa
Vähän mustapippuria
0,5dl Vettä
1rkl Lime- tai sitruunamehua
0,5ruukkua Tuoretta basilikaa
Kesäkurpitsapasta
2kpl pientä kesäkurpitsaa
Paahdetut kikherneet
1laatikko Kikherneitä, 230g nesteetön paino
1rkl Oliiviöljyä
1tl Kuivattua basilikaa
1tl Suolaa
Avokadokastike
  1. Sekoita avokado, valkosipuli, mausteet, vesi ja limemehu tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
  2. Lisää suurin osa tuoreesta basilikasta, säästä vähän koristeluun, ja sekoita vielä vähän.
Kesäkurpitsapasta
  1. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois.
  2. Tee ”spagettia” vihannessorvilla, spiraalileikkurilla tai kuorijalla.
  3. Laita isoon kulhoon.
  4. Lohkoa kirsikkatomaatit.
  5. Kaada avokadokastike kesäkurpitsapastan päälle ja sekoita hyvin.
  6. Lisää kirsikkatomaatit ja anna pastan olla hetken sillä aikaa kun paahdat kikherneet.
Paahdetut kikherneet
  1. Kaada kikherneiden liemi pois ja huuhtele hyvin.
  2. Paahda kuivassa ja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin.
  3. Lisää oliiviöljy ja mausteen ja paahda hetki kunnes kikherneet saavat hiukan väriä.
Tarjoiluun
  1. Tarjoile avokado-kesäkurpitsapasta tuoreella basilikalla ja paahdetuilla kikherneillä.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

avokado-kesäkurpitsapasta
Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä
Pasta-annos joka on täysin vegaaninen ja täynnä makua!
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Avokadokastike
2kpl Avokado
1kpl Valkosipulinkynsi
1,5tl Yrttisuolaa
Vähän mustapippuria
0,5dl Vettä
1rkl Lime- tai sitruunamehua
0,5ruukkua Tuoretta basilikaa
Kesäkurpitsapasta
2kpl pientä kesäkurpitsaa
Paahdetut kikherneet
1laatikko Kikherneitä, 230g nesteetön paino
1rkl Oliiviöljyä
1tl Kuivattua basilikaa
1tl Suolaa

Ohjeet

Avokadokastike
  1. Sekoita avokado, valkosipuli, mausteet, vesi ja limemehu tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
  2. Lisää suurin osa tuoreesta basilikasta, säästä vähän koristeluun, ja sekoita vielä vähän.
Kesäkurpitsapasta
  1. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois.
  2. Tee ”spagettia” vihannessorvilla, spiraalileikkurilla tai kuorijalla.
  3. Laita isoon kulhoon.
  4. Lohkoa kirsikkatomaatit.
  5. Kaada avokadokastike kesäkurpitsapastan päälle ja sekoita hyvin.
  6. Lisää kirsikkatomaatit ja anna pastan olla hetken sillä aikaa kun paahdat kikherneet.
Paahdetut kikherneet
  1. Kaada kikherneiden liemi pois ja huuhtele hyvin.
  2. Paahda kuivassa ja kuumassa paistinpannussa muutaman minuutin.
  3. Lisää oliiviöljy ja mausteen ja paahda hetki kunnes kikherneet saavat hiukan väriä.
Tarjoiluun
  1. Tarjoile avokado-kesäkurpitsapasta tuoreella basilikalla ja paahdetuilla kikherneillä.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.