Banaanipannukakku
Muutamia vuosia sitten banaaniletut nousivat kuuluisiksi sallituiksi herkuiksi. Banaanin ja kananmunan yhdistelmä oli helppo, mutta ei riittävä. Banaanien kypsymistä odotellessa resepti kehittyi kokeiluiden myötä ja hioitui täyttäväksi herkuksi, jonka taikina taipuu niin pannariin kuin lettuihinkin!
Annokset
4
Annokset
4
Aineosat
  • 3kpl Banaani
  • 2dl gluteeniton kaurahiutale
  • 1dl mantelijauhe
  • 6kpl Kananmuna
  • 1,5rkl Kardemumma
  • 1tl Suola
  • 1 rkl kookosöljy
  • 2 rkl Hunaja
Instructions
  1. Yhdistä kulhoon kaikki ainekset lukuunottamatta kookosöljyä.
  2. Survo survimella tasaiseksi.
  3. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia.
  4. Lämmitä uuni 200 asteiseksi ja anna kookosöljyn sulaa samalla uunivuokaan (34 x 24).
  5. Kaada taikina vuokaan, kun uuni on lämmennyt ja paista 20-25 min.
  6. Nauti marjojen ja maapähkinävoin kanssa.
Lyhyt kuvaus

Pannari, johon uppoaa ne mustat muuhun kelpaamattomat banaanit. Pannari, joka on sallittu herkku joka päivä. Pannari, josta ei ole paluuta.