Bataatti-linssicurry

Vegaaninen bataatti-linssicurry tomaatilla ja pinaatilla on täyttävä arkiruoka, joka lämmittää mukavasti talvipäivänä. Tulisuutta on helppo säädellä chilin ja maustetahnojen määrällä.
Votes: 4
Rating: 3.25
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen bataatti-linssicurry tomaatilla ja pinaatilla.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2-3rkl Rypsiöljyä
1kpl Sipuli
2kpl valkosipulin kynttä
1tl jauhettua inkivääriä
3tl Jeeraa
1tl Jauhettua korianteria
1tl kurkumaa
1tl Paprikajauhetta
0,5tl Kardemummaa
myllystä mustapippuria
2tl keltaista currytahnaa
1tl massaman tahnaa
1tlk Tomaattimurskaa
1 tlk Kookosmaitoa
1kpl bataatti (n.500g)
2dl Punaisia linssejä
70g Babypinaattia
Kirsikkatomaatteja
Tuoretta inkivääriä
Tuoretta chiliä
Tuoretta korianteria
puristettua limeä
  1. Kuori ja kuutioi bataatti. Esikeitä bataatteja suolatussa vedessä n. 10 min.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli, valkosipuli ja mausteet öljyssä. Lisää sekaan maustetahnat ja anna kiehahtaa.
  3. Lisää pannulle esikeitetyt bataatit ja jatka kuullottamista hetken ajan. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kookosmaito. Sekoita kunnolla ja anna hautua n. 15 min.
  4. Lisää linssit, kirsikkatomaatit, babypinaatti ja raastettu inkivääri ja jatka hauduttamista kunnes bataatti on kypsää.
  5. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa. (Tai linssejä lisäämällä saat tehtyä muhennoksen, joka ei kaipaa edes riisiä)
  6. Lisää juuri ennen tarjoilua tuore korianteri, silputtu tuore chili ja purista joukkoon limenmehua.

Kokkisi oli

Veera KorhonenVeera Korhonen

Testaa seuraavaksi

Bataatti-linssicurry

Vegaaninen bataatti-linssicurry tomaatilla ja pinaatilla on täyttävä arkiruoka, joka lämmittää mukavasti talvipäivänä. Tulisuutta on helppo säädellä chilin ja maustetahnojen määrällä.
Votes: 4
Rating: 3.25
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen bataatti-linssicurry tomaatilla ja pinaatilla.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2-3rkl Rypsiöljyä
1kpl Sipuli
2kpl valkosipulin kynttä
1tl jauhettua inkivääriä
3tl Jeeraa
1tl Jauhettua korianteria
1tl kurkumaa
1tl Paprikajauhetta
0,5tl Kardemummaa
myllystä mustapippuria
2tl keltaista currytahnaa
1tl massaman tahnaa
1tlk Tomaattimurskaa
1 tlk Kookosmaitoa
1kpl bataatti (n.500g)
2dl Punaisia linssejä
70g Babypinaattia
Kirsikkatomaatteja
Tuoretta inkivääriä
Tuoretta chiliä
Tuoretta korianteria
puristettua limeä
  1. Kuori ja kuutioi bataatti. Esikeitä bataatteja suolatussa vedessä n. 10 min.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli, valkosipuli ja mausteet öljyssä. Lisää sekaan maustetahnat ja anna kiehahtaa.
  3. Lisää pannulle esikeitetyt bataatit ja jatka kuullottamista hetken ajan. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kookosmaito. Sekoita kunnolla ja anna hautua n. 15 min.
  4. Lisää linssit, kirsikkatomaatit, babypinaatti ja raastettu inkivääri ja jatka hauduttamista kunnes bataatti on kypsää.
  5. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa. (Tai linssejä lisäämällä saat tehtyä muhennoksen, joka ei kaipaa edes riisiä)
  6. Lisää juuri ennen tarjoilua tuore korianteri, silputtu tuore chili ja purista joukkoon limenmehua.

Kokkisi oli

Veera KorhonenVeera Korhonen

Testaa seuraavaksi

Bataatti-linssicurry
Vegaaninen bataatti-linssicurry tomaatilla ja pinaatilla on täyttävä arkiruoka, joka lämmittää mukavasti talvipäivänä. Tulisuutta on helppo säädellä chilin ja maustetahnojen määrällä.
Votes: 4
Rating: 3.25
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2-3rkl Rypsiöljyä
1kpl Sipuli
2kpl valkosipulin kynttä
1tl jauhettua inkivääriä
3tl Jeeraa
1tl Jauhettua korianteria
1tl kurkumaa
1tl Paprikajauhetta
0,5tl Kardemummaa
myllystä mustapippuria
2tl keltaista currytahnaa
1tl massaman tahnaa
1tlk Tomaattimurskaa
1 tlk Kookosmaitoa
1kpl bataatti (n.500g)
2dl Punaisia linssejä
70g Babypinaattia
Kirsikkatomaatteja
Tuoretta inkivääriä
Tuoretta chiliä
Tuoretta korianteria
puristettua limeä

Ohjeet

  1. Kuori ja kuutioi bataatti. Esikeitä bataatteja suolatussa vedessä n. 10 min.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli, valkosipuli ja mausteet öljyssä. Lisää sekaan maustetahnat ja anna kiehahtaa.
  3. Lisää pannulle esikeitetyt bataatit ja jatka kuullottamista hetken ajan. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kookosmaito. Sekoita kunnolla ja anna hautua n. 15 min.
  4. Lisää linssit, kirsikkatomaatit, babypinaatti ja raastettu inkivääri ja jatka hauduttamista kunnes bataatti on kypsää.
  5. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa. (Tai linssejä lisäämällä saat tehtyä muhennoksen, joka ei kaipaa edes riisiä)
  6. Lisää juuri ennen tarjoilua tuore korianteri, silputtu tuore chili ja purista joukkoon limenmehua.

Kokkisi oli

Veera KorhonenVeera Korhonen

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla