Vaikeusaste

Bataatti-linssicurry

Vegaaninen bataatti-linssicurry tomaatilla ja pinaatilla on täyttävä arkiruoka, joka lämmittää mukavasti talvipäivänä. Tulisuutta on helppo säädellä chilin ja maustetahnojen määrällä.
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen bataatti-linssicurry tomaatilla ja pinaatilla.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2-3rkl Rypsiöljyä
1kpl Sipuli
2kpl valkosipulin kynttä
1tl jauhettua inkivääriä
3tl Jeeraa
1tl Jauhettua korianteria
1tl kurkumaa
1tl Paprikajauhetta
0,5tl Kardemummaa
myllystä mustapippuria
2tl keltaista currytahnaa
1tl massaman tahnaa
1tlk Tomaattimurskaa
1 tlk Kookosmaitoa
1kpl bataatti (n.500g)
2dl Punaisia linssejä
70g Babypinaattia
Kirsikkatomaatteja
Tuoretta inkivääriä
Tuoretta chiliä
Tuoretta korianteria
puristettua limeä
  1. Kuori ja kuutioi bataatti. Esikeitä bataatteja suolatussa vedessä n. 10 min.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli, valkosipuli ja mausteet öljyssä. Lisää sekaan maustetahnat ja anna kiehahtaa.
  3. Lisää pannulle esikeitetyt bataatit ja jatka kuullottamista hetken ajan. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kookosmaito. Sekoita kunnolla ja anna hautua n. 15 min.
  4. Lisää linssit, kirsikkatomaatit, babypinaatti ja raastettu inkivääri ja jatka hauduttamista kunnes bataatti on kypsää.
  5. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa. (Tai linssejä lisäämällä saat tehtyä muhennoksen, joka ei kaipaa edes riisiä)
  6. Lisää juuri ennen tarjoilua tuore korianteri, silputtu tuore chili ja purista joukkoon limenmehua.

Kokkisi oli

Veera KorhonenVeera Korhonen

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Bataatti-linssicurry

Vegaaninen bataatti-linssicurry tomaatilla ja pinaatilla on täyttävä arkiruoka, joka lämmittää mukavasti talvipäivänä. Tulisuutta on helppo säädellä chilin ja maustetahnojen määrällä.
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen bataatti-linssicurry tomaatilla ja pinaatilla.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2-3rkl Rypsiöljyä
1kpl Sipuli
2kpl valkosipulin kynttä
1tl jauhettua inkivääriä
3tl Jeeraa
1tl Jauhettua korianteria
1tl kurkumaa
1tl Paprikajauhetta
0,5tl Kardemummaa
myllystä mustapippuria
2tl keltaista currytahnaa
1tl massaman tahnaa
1tlk Tomaattimurskaa
1 tlk Kookosmaitoa
1kpl bataatti (n.500g)
2dl Punaisia linssejä
70g Babypinaattia
Kirsikkatomaatteja
Tuoretta inkivääriä
Tuoretta chiliä
Tuoretta korianteria
puristettua limeä
  1. Kuori ja kuutioi bataatti. Esikeitä bataatteja suolatussa vedessä n. 10 min.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli, valkosipuli ja mausteet öljyssä. Lisää sekaan maustetahnat ja anna kiehahtaa.
  3. Lisää pannulle esikeitetyt bataatit ja jatka kuullottamista hetken ajan. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kookosmaito. Sekoita kunnolla ja anna hautua n. 15 min.
  4. Lisää linssit, kirsikkatomaatit, babypinaatti ja raastettu inkivääri ja jatka hauduttamista kunnes bataatti on kypsää.
  5. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa. (Tai linssejä lisäämällä saat tehtyä muhennoksen, joka ei kaipaa edes riisiä)
  6. Lisää juuri ennen tarjoilua tuore korianteri, silputtu tuore chili ja purista joukkoon limenmehua.

Kokkisi oli

Veera KorhonenVeera Korhonen

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Bataatti-linssicurry
Vegaaninen bataatti-linssicurry tomaatilla ja pinaatilla on täyttävä arkiruoka, joka lämmittää mukavasti talvipäivänä. Tulisuutta on helppo säädellä chilin ja maustetahnojen määrällä.
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2-3rkl Rypsiöljyä
1kpl Sipuli
2kpl valkosipulin kynttä
1tl jauhettua inkivääriä
3tl Jeeraa
1tl Jauhettua korianteria
1tl kurkumaa
1tl Paprikajauhetta
0,5tl Kardemummaa
myllystä mustapippuria
2tl keltaista currytahnaa
1tl massaman tahnaa
1tlk Tomaattimurskaa
1 tlk Kookosmaitoa
1kpl bataatti (n.500g)
2dl Punaisia linssejä
70g Babypinaattia
Kirsikkatomaatteja
Tuoretta inkivääriä
Tuoretta chiliä
Tuoretta korianteria
puristettua limeä

Ohjeet

  1. Kuori ja kuutioi bataatti. Esikeitä bataatteja suolatussa vedessä n. 10 min.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli, valkosipuli ja mausteet öljyssä. Lisää sekaan maustetahnat ja anna kiehahtaa.
  3. Lisää pannulle esikeitetyt bataatit ja jatka kuullottamista hetken ajan. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kookosmaito. Sekoita kunnolla ja anna hautua n. 15 min.
  4. Lisää linssit, kirsikkatomaatit, babypinaatti ja raastettu inkivääri ja jatka hauduttamista kunnes bataatti on kypsää.
  5. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa. (Tai linssejä lisäämällä saat tehtyä muhennoksen, joka ei kaipaa edes riisiä)
  6. Lisää juuri ennen tarjoilua tuore korianteri, silputtu tuore chili ja purista joukkoon limenmehua.

Kokkisi oli

Veera KorhonenVeera Korhonen

Testaa seuraavaksi