
![]() |
Bataattiohukaiset
Tarjoile nämä bataattiohukaiset kuumina lisukkeineen. Sopivat alkupaloiksi, lisukkeeksi tai jopa illanistujaisissa.
Ihanan rapeita ja helppo valmistaa.
Tarjoiluun:
|
|
![]() |
Bataattiohukaiset
Tarjoile nämä bataattiohukaiset kuumina lisukkeineen. Sopivat alkupaloiksi, lisukkeeksi tai jopa illanistujaisissa.
Ihanan rapeita ja helppo valmistaa.
|
![]() |

Bataattiohukaiset
Tarjoile nämä bataattiohukaiset kuumina lisukkeineen. Sopivat alkupaloiksi, lisukkeeksi tai jopa illanistujaisissa.
1kpl | Bataatti |
1dl | Vehnäjauhoja |
2dl | Maitoa |
1kpl | Kananmuna |
1/2dl | Rypsiöljyä |
1 tl | Suolaa |
Voita |
Tarjoiluun:
Kurkkua |
Ranskankernaa |
Puolukoita |
Alfalfa ituja |
- Kuori bataatti, raasta karkeasti.
- Sekoita puolet maidosta ja vehnäjauhoista kulhoon, lisää öljy, suola, kananmuna ja loput maidosta, vatkaa sileäksi.
- Lisää raastettu bataatti taikinaan, anna vetäytyä noin puoli tuntia jääkaapissa.
- Paista 8-10 pyöreitä ohukaisia kuumassa paistinpannussa.
- Tarjoillaan lämpöisinä, sopivat lisukkeet ovat kurkkua kuutioissa, creme fraiche, puolukkaa ja alfalfa ituja.