Butternut-kurpitsaletut
Butternut-kurpitsan maku on makea ja pähkinäinen, siksi se sopii mainiosti lettuihin.
Annokset
4
Annokset
4
Aineosat
  • 500g Butternut-kurpitsa
  • 2dl Vettä
  • 1dl Vispikermaa
Taikina:
  • 4kpl Kananmunaa
Taikina
  • 2dl Maitoa
Taikina:
  • 2dl Hiivaleipäjauhoja
  • 1dl Mantelijauhoja
  • 2rkl Voita paistamiseen
Instructions
  1. Kuori ja poista kurpitsasta siemenet.
  2. Leikkaa kurpitsa pieniksi paloiksi ja anna kiehua kannen alla veden ja kerman kanssa n. 10 minuuttia.
  3. Käytä tehosekoitinta ja aja sileäksi pureeksi, siirrä sivuun ja anna viiletä.
  4. Sekoita kaikki taikinan ainekset paksuksi taikinaksi. Taikina riittää n. 10-12 lettuun.
  5. Sekoita sekaan viilennyt puree. Sekoita niin että taikinasta tulee sileä.
  6. Paista n. 10–12 cm kokoisia lettuja non-stick paistinpannussa. Paista letut molemmin puolin jotta ne saavat hienon värin.
  7. Älä aseta valmiit letut päällekkäin koska ne voivat olla vaikeita saada eroteltua. Tarjoile ne suoraan paistinpannusta.
  8. Lisukkeeksi voi tarjoilla kermavaahtoa ja hunajassa käänneltyjä cashewpähkinöitä.
Lyhyt kuvaus

Servera med vispgrädde och cashewnötter.