Chili sin carne
”Chili con carne” tarkoittaa pataa lihalla, tämä versio ”Chili sin carne” tarkoittaa pataa ilman lihaa. Pata on sitä paitsi maidoton, kananmunaton sekä hunajaton. Täysin vegaaninen!
1kpl | Keltasipuli |
1kpl | Valkosipulinkynsi |
2kpl | Porkkanaa |
3kpl | Herkkusientä |
1kpl | Chili, pieni |
1tl | Sokeria |
1rkl | Tomaattipyreettä |
0,5dl | Oliiviöljyä |
400g | Murskattuja tomaatteja |
4dl | Vettä |
2rkl | Kasvisfondia |
1tl | Maizenaa |
Vähän vettä | |
700g | Papuja, säilyke, oman maun mukaan |
Tarjoiluun | |
Ruoho- tai kevätsipulia |
- Kuori ja hienonna sipuli, valkosipuli, chili, porkkanat, herkkusienet sekä chili.
- Kuullota vihannekset kuumassa öljyssä, lisää tomaattipyree sekä sokeri.
- Täytä murskatuilla tomaateilla, vedellä sekä kasvisfondi.
- Anna padan kiehua n 10 minuuttia, lisää maizena, joka ohennetaan pienellä määrällä vettä.
- Keitä kastike ja lisää huudellut esikeitetyt pavut.
- Keitä vielä 5 minuuttia, tarjoile riisin ja hienonnetun kevät- tai ruohosipulin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.