Chilinen suippopaprikapasta

Chilinen paprikapasta

Suippoparikan makeus, chilin kuuma polte ja hyvä pasta ovat herkullinen yhdistelmä.
Votes: 5
Rating: 3.8
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Chili antaa mukavasti potkua pastalle.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4kpl Suippopaprikaa
1/2 dl Oliiviöljyä
1kpl Tuore chili
1/2kpl Sitruuna, mehu
1/2dl Auringonkukansiemeniä
1/2dl Kurpitsansiemeniä
2rkl Valkoviinietikkaa
1/2dl Basilikaa
1/2dl Lehtipersiljaa
2mm Mustapippuria
1 tlk Suolaa
1kpl Valkosipulinkynsi
1/2pkt Fetajuustoa
1dl Parmesaanijuustoa
4annosta Pastaa
  1. Aloita paahtamalla paprikat uunissa oliiviöljyllä kasteltuna, noin 20 minuuttia kunnes paprikat ovat hieman rypistyneet ja mustuneet reunoilta. En poistanut paprikoiden kuoria, vaan heitin ne tehosekoittimeen sellaisenaan.
  2. Lisää tehosekoittimeen paprikat, chili (poista siemenet), valkoviinietikka, sitruunamehua, oliiviöljyä, siemenet ja valkosipuli. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.
  3. Surraa tasaiseksi tehosekoittimessa, maista ja mausta lisää jo tarvetta. Itse melkeinpä jo harkitsin lisääväni ruokalusikallisen creme fraichea kastikkeeseen tuomaan pehmeyttä, mutta jätin sen viime hetkellä tekemättä. Ensi kerralla sitten.
  4. Keitä pasta al denteksi hyvin suolatussa vedessä, valuta ja lisää pastakastike. Sekoita ja murenna joukkoon feta. Silppua yrtit ja raasta parmesaanijuusto.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Chilinen paprikapasta

Suippoparikan makeus, chilin kuuma polte ja hyvä pasta ovat herkullinen yhdistelmä.
Votes: 5
Rating: 3.8
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Chili antaa mukavasti potkua pastalle.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4kpl Suippopaprikaa
1/2 dl Oliiviöljyä
1kpl Tuore chili
1/2kpl Sitruuna, mehu
1/2dl Auringonkukansiemeniä
1/2dl Kurpitsansiemeniä
2rkl Valkoviinietikkaa
1/2dl Basilikaa
1/2dl Lehtipersiljaa
2mm Mustapippuria
1 tlk Suolaa
1kpl Valkosipulinkynsi
1/2pkt Fetajuustoa
1dl Parmesaanijuustoa
4annosta Pastaa
  1. Aloita paahtamalla paprikat uunissa oliiviöljyllä kasteltuna, noin 20 minuuttia kunnes paprikat ovat hieman rypistyneet ja mustuneet reunoilta. En poistanut paprikoiden kuoria, vaan heitin ne tehosekoittimeen sellaisenaan.
  2. Lisää tehosekoittimeen paprikat, chili (poista siemenet), valkoviinietikka, sitruunamehua, oliiviöljyä, siemenet ja valkosipuli. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.
  3. Surraa tasaiseksi tehosekoittimessa, maista ja mausta lisää jo tarvetta. Itse melkeinpä jo harkitsin lisääväni ruokalusikallisen creme fraichea kastikkeeseen tuomaan pehmeyttä, mutta jätin sen viime hetkellä tekemättä. Ensi kerralla sitten.
  4. Keitä pasta al denteksi hyvin suolatussa vedessä, valuta ja lisää pastakastike. Sekoita ja murenna joukkoon feta. Silppua yrtit ja raasta parmesaanijuusto.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Chilinen suippopaprikapasta
Chilinen paprikapasta
Suippoparikan makeus, chilin kuuma polte ja hyvä pasta ovat herkullinen yhdistelmä.
Votes: 5
Rating: 3.8
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

4kpl Suippopaprikaa
1/2 dl Oliiviöljyä
1kpl Tuore chili
1/2kpl Sitruuna, mehu
1/2dl Auringonkukansiemeniä
1/2dl Kurpitsansiemeniä
2rkl Valkoviinietikkaa
1/2dl Basilikaa
1/2dl Lehtipersiljaa
2mm Mustapippuria
1 tlk Suolaa
1kpl Valkosipulinkynsi
1/2pkt Fetajuustoa
1dl Parmesaanijuustoa
4annosta Pastaa

Ohjeet

  1. Aloita paahtamalla paprikat uunissa oliiviöljyllä kasteltuna, noin 20 minuuttia kunnes paprikat ovat hieman rypistyneet ja mustuneet reunoilta. En poistanut paprikoiden kuoria, vaan heitin ne tehosekoittimeen sellaisenaan.
  2. Lisää tehosekoittimeen paprikat, chili (poista siemenet), valkoviinietikka, sitruunamehua, oliiviöljyä, siemenet ja valkosipuli. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.
  3. Surraa tasaiseksi tehosekoittimessa, maista ja mausta lisää jo tarvetta. Itse melkeinpä jo harkitsin lisääväni ruokalusikallisen creme fraichea kastikkeeseen tuomaan pehmeyttä, mutta jätin sen viime hetkellä tekemättä. Ensi kerralla sitten.
  4. Keitä pasta al denteksi hyvin suolatussa vedessä, valuta ja lisää pastakastike. Sekoita ja murenna joukkoon feta. Silppua yrtit ja raasta parmesaanijuusto.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4