Chilinen suippopaprikapasta

Chilinen paprikapasta

Suippoparikan makeus, chilin kuuma polte ja hyvä pasta ovat herkullinen yhdistelmä.
Votes: 5
Rating: 3.8
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Chili antaa mukavasti potkua pastalle.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4kpl Suippopaprikaa
1/2 dl Oliiviöljyä
1kpl Tuore chili
1/2kpl Sitruuna, mehu
1/2dl Auringonkukansiemeniä
1/2dl Kurpitsansiemeniä
2rkl Valkoviinietikkaa
1/2dl Basilikaa
1/2dl Lehtipersiljaa
2mm Mustapippuria
1 tlk Suolaa
1kpl Valkosipulinkynsi
1/2pkt Fetajuustoa
1dl Parmesaanijuustoa
4annosta Pastaa
  1. Aloita paahtamalla paprikat uunissa oliiviöljyllä kasteltuna, noin 20 minuuttia kunnes paprikat ovat hieman rypistyneet ja mustuneet reunoilta. En poistanut paprikoiden kuoria, vaan heitin ne tehosekoittimeen sellaisenaan.
  2. Lisää tehosekoittimeen paprikat, chili (poista siemenet), valkoviinietikka, sitruunamehua, oliiviöljyä, siemenet ja valkosipuli. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.
  3. Surraa tasaiseksi tehosekoittimessa, maista ja mausta lisää jo tarvetta. Itse melkeinpä jo harkitsin lisääväni ruokalusikallisen creme fraichea kastikkeeseen tuomaan pehmeyttä, mutta jätin sen viime hetkellä tekemättä. Ensi kerralla sitten.
  4. Keitä pasta al denteksi hyvin suolatussa vedessä, valuta ja lisää pastakastike. Sekoita ja murenna joukkoon feta. Silppua yrtit ja raasta parmesaanijuusto.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Chilinen paprikapasta

Suippoparikan makeus, chilin kuuma polte ja hyvä pasta ovat herkullinen yhdistelmä.
Votes: 5
Rating: 3.8
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Chili antaa mukavasti potkua pastalle.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4kpl Suippopaprikaa
1/2 dl Oliiviöljyä
1kpl Tuore chili
1/2kpl Sitruuna, mehu
1/2dl Auringonkukansiemeniä
1/2dl Kurpitsansiemeniä
2rkl Valkoviinietikkaa
1/2dl Basilikaa
1/2dl Lehtipersiljaa
2mm Mustapippuria
1 tlk Suolaa
1kpl Valkosipulinkynsi
1/2pkt Fetajuustoa
1dl Parmesaanijuustoa
4annosta Pastaa
  1. Aloita paahtamalla paprikat uunissa oliiviöljyllä kasteltuna, noin 20 minuuttia kunnes paprikat ovat hieman rypistyneet ja mustuneet reunoilta. En poistanut paprikoiden kuoria, vaan heitin ne tehosekoittimeen sellaisenaan.
  2. Lisää tehosekoittimeen paprikat, chili (poista siemenet), valkoviinietikka, sitruunamehua, oliiviöljyä, siemenet ja valkosipuli. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.
  3. Surraa tasaiseksi tehosekoittimessa, maista ja mausta lisää jo tarvetta. Itse melkeinpä jo harkitsin lisääväni ruokalusikallisen creme fraichea kastikkeeseen tuomaan pehmeyttä, mutta jätin sen viime hetkellä tekemättä. Ensi kerralla sitten.
  4. Keitä pasta al denteksi hyvin suolatussa vedessä, valuta ja lisää pastakastike. Sekoita ja murenna joukkoon feta. Silppua yrtit ja raasta parmesaanijuusto.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Chilinen suippopaprikapasta
Chilinen paprikapasta
Suippoparikan makeus, chilin kuuma polte ja hyvä pasta ovat herkullinen yhdistelmä.
Votes: 5
Rating: 3.8
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

4kpl Suippopaprikaa
1/2 dl Oliiviöljyä
1kpl Tuore chili
1/2kpl Sitruuna, mehu
1/2dl Auringonkukansiemeniä
1/2dl Kurpitsansiemeniä
2rkl Valkoviinietikkaa
1/2dl Basilikaa
1/2dl Lehtipersiljaa
2mm Mustapippuria
1 tlk Suolaa
1kpl Valkosipulinkynsi
1/2pkt Fetajuustoa
1dl Parmesaanijuustoa
4annosta Pastaa

Ohjeet

  1. Aloita paahtamalla paprikat uunissa oliiviöljyllä kasteltuna, noin 20 minuuttia kunnes paprikat ovat hieman rypistyneet ja mustuneet reunoilta. En poistanut paprikoiden kuoria, vaan heitin ne tehosekoittimeen sellaisenaan.
  2. Lisää tehosekoittimeen paprikat, chili (poista siemenet), valkoviinietikka, sitruunamehua, oliiviöljyä, siemenet ja valkosipuli. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.
  3. Surraa tasaiseksi tehosekoittimessa, maista ja mausta lisää jo tarvetta. Itse melkeinpä jo harkitsin lisääväni ruokalusikallisen creme fraichea kastikkeeseen tuomaan pehmeyttä, mutta jätin sen viime hetkellä tekemättä. Ensi kerralla sitten.
  4. Keitä pasta al denteksi hyvin suolatussa vedessä, valuta ja lisää pastakastike. Sekoita ja murenna joukkoon feta. Silppua yrtit ja raasta parmesaanijuusto.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast