Focaccia

Foccaccia

Aah, focaccia! Focaccia on melkein lapsellisen hyvää kun se tulee juuri uunista savuavan lämpimine tomaatteineen, kun päälle vielä kaataa hiukan oliiviöljyä ja tuntee rouskunnan sormisuolasta. Tarjoile lämpimänä sileällä ja kermaisella fetajuustotahnalla!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Focaccia fetajuustotahnalla!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Focaccia
3dl Vettä, haaleaa
1dl Oliiviöljyä
1/2pakettia Hiivaa, 25g
2rkl Hunajaa
1rkl Sormisuolaa
7dl Vehnäjauhoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2pikaria Helmitomaatteja
Tuoretta rosmariinia
Sormisuolaa
Fetajuustotahna
200g Fetajuustoa tai salaattijuustoa
3rkl Oliiviöljyä
2rkl Vettä
Focaccia
  1. Sekoita hiiva haaleaan veteen (37 astetta).
  2. Sekoita sen jälkeen joukkoon oliiviöljy, hunaja sekä sormisuola.
  3. Sekoita joukkoon jauhot, vähän kerrallaan, vaivaa taikinaa käsin muutaman minuutin ajan.
  4. Tämän jälkeen anna kohota leivontapyyhkeen alla, kunnes taikina on kaksinkertainen.
  5. Jauhoa leivin alusta ja työstä varovasti taikina n 25x35 cm kokoiseksi.
  6. Laita jälleen pyyhkeen alle ja anna kohota vielä 30 minuuttia.
  7. Aseta uuni 225 asteeseen.
  8. Kohoamisen jälkeen paina taikinaan reikiä sormilla.
  9. Paina reikiin puolitettuja helmitomaatteja, kosteuta oliiviöljyllä, lisää sormisuola ja leikkaa päälle tuoreita yrttejä.
  10. Paista 12-14 minuuttia kunnes focaccia saa hienon värin.
Fetajuustotahna
  1. Pyöräytä kaikki ainekset pienessä tehosekoittimessa tai jos et halua välttämättä niin sileää niin murskaa kaikki haarukalla kulhoon.
  2. Salaattijuustolla mausta tulee miedompi ja jos haluat voimakkaamman maun niin käytä aitoa fetajuustoa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Foccaccia

Aah, focaccia! Focaccia on melkein lapsellisen hyvää kun se tulee juuri uunista savuavan lämpimine tomaatteineen, kun päälle vielä kaataa hiukan oliiviöljyä ja tuntee rouskunnan sormisuolasta. Tarjoile lämpimänä sileällä ja kermaisella fetajuustotahnalla!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Focaccia fetajuustotahnalla!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Focaccia
3dl Vettä, haaleaa
1dl Oliiviöljyä
1/2pakettia Hiivaa, 25g
2rkl Hunajaa
1rkl Sormisuolaa
7dl Vehnäjauhoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2pikaria Helmitomaatteja
Tuoretta rosmariinia
Sormisuolaa
Fetajuustotahna
200g Fetajuustoa tai salaattijuustoa
3rkl Oliiviöljyä
2rkl Vettä
Focaccia
  1. Sekoita hiiva haaleaan veteen (37 astetta).
  2. Sekoita sen jälkeen joukkoon oliiviöljy, hunaja sekä sormisuola.
  3. Sekoita joukkoon jauhot, vähän kerrallaan, vaivaa taikinaa käsin muutaman minuutin ajan.
  4. Tämän jälkeen anna kohota leivontapyyhkeen alla, kunnes taikina on kaksinkertainen.
  5. Jauhoa leivin alusta ja työstä varovasti taikina n 25x35 cm kokoiseksi.
  6. Laita jälleen pyyhkeen alle ja anna kohota vielä 30 minuuttia.
  7. Aseta uuni 225 asteeseen.
  8. Kohoamisen jälkeen paina taikinaan reikiä sormilla.
  9. Paina reikiin puolitettuja helmitomaatteja, kosteuta oliiviöljyllä, lisää sormisuola ja leikkaa päälle tuoreita yrttejä.
  10. Paista 12-14 minuuttia kunnes focaccia saa hienon värin.
Fetajuustotahna
  1. Pyöräytä kaikki ainekset pienessä tehosekoittimessa tai jos et halua välttämättä niin sileää niin murskaa kaikki haarukalla kulhoon.
  2. Salaattijuustolla mausta tulee miedompi ja jos haluat voimakkaamman maun niin käytä aitoa fetajuustoa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Focaccia
Foccaccia
Aah, focaccia! Focaccia on melkein lapsellisen hyvää kun se tulee juuri uunista savuavan lämpimine tomaatteineen, kun päälle vielä kaataa hiukan oliiviöljyä ja tuntee rouskunnan sormisuolasta. Tarjoile lämpimänä sileällä ja kermaisella fetajuustotahnalla!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Focaccia
3dl Vettä, haaleaa
1dl Oliiviöljyä
1/2pakettia Hiivaa, 25g
2rkl Hunajaa
1rkl Sormisuolaa
7dl Vehnäjauhoja
2rkl Oliiviöljyä
1/2pikaria Helmitomaatteja
Tuoretta rosmariinia
Sormisuolaa
Fetajuustotahna
200g Fetajuustoa tai salaattijuustoa
3rkl Oliiviöljyä
2rkl Vettä

Ohjeet

Focaccia
  1. Sekoita hiiva haaleaan veteen (37 astetta).
  2. Sekoita sen jälkeen joukkoon oliiviöljy, hunaja sekä sormisuola.
  3. Sekoita joukkoon jauhot, vähän kerrallaan, vaivaa taikinaa käsin muutaman minuutin ajan.
  4. Tämän jälkeen anna kohota leivontapyyhkeen alla, kunnes taikina on kaksinkertainen.
  5. Jauhoa leivin alusta ja työstä varovasti taikina n 25x35 cm kokoiseksi.
  6. Laita jälleen pyyhkeen alle ja anna kohota vielä 30 minuuttia.
  7. Aseta uuni 225 asteeseen.
  8. Kohoamisen jälkeen paina taikinaan reikiä sormilla.
  9. Paina reikiin puolitettuja helmitomaatteja, kosteuta oliiviöljyllä, lisää sormisuola ja leikkaa päälle tuoreita yrttejä.
  10. Paista 12-14 minuuttia kunnes focaccia saa hienon värin.
Fetajuustotahna
  1. Pyöräytä kaikki ainekset pienessä tehosekoittimessa tai jos et halua välttämättä niin sileää niin murskaa kaikki haarukalla kulhoon.
  2. Salaattijuustolla mausta tulee miedompi ja jos haluat voimakkaamman maun niin käytä aitoa fetajuustoa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!