Gratinoitu burrito
Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
Annokset Valmisteluaika
8kappaletta 20minuuttia
Keittoaika
35minuuttia
Annokset Valmisteluaika
8kappaletta 20minuuttia
Keittoaika
35minuuttia
Aineosat
  • 1kpl
  • 1kpl Keltasipuli
  • 1/2kpl Solo valkosipuli
  • 2rkl Tomaattipyreetä
  • 1tl Harissaa
  • 2rkl Rypsiöljyä
  • 230g Esikeitettyjä kidneypapuja
  • 150g Säilyke maissia
  • 5kpl
  • 1/2ruukkua ruohosipulia
  • 8kpl Maissi- tai vehnätortillaa
  • 50g Ranskankernaa
  • 100g Raastettua juustoa
  • 50kpl Nachosipsejä, murskattuja
Ohjeet
  1. Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
  3. Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
  4. Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
  5. Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
  6. Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
  7. Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
  8. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.
Lyhyt kuvaus

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella