Grillattu portabello

Grillattu portabello

Enemmän luksusta vegaani maanantaihin! Tarjoile grillattu portabellosieni soijasiirapilla, perunapyreen ja ihanan vihreiden vihannesten kanssa!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Grillattu portabello valkosipulilla ja yrteillä.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Grillatut portabellot
4-6kpl Portabelloa, isoa
1kpl Solo valkosipuli
1/2ruukkua Timjamia, tuoretta
1kpl Sitruuna
4rkl Oliiviöljyä
Sormisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
Soijasiirappi
1dl Soijaa
2rkl Seesamöljyä
2rkl Seesamisiemeniä
1dl Vettä
1dl Sokeria
Grillattua portabelloa
  1. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Laita kulhoon.
  3. Hakkaa timjami hienosti ja lisää yhdessä sitruunakuoren ja -mehun, öljyn, suolan ja vastajauhetun mustapippuri.
  4. Sekoita hyvin.
  5. Leikkaa pois alin osa sienten jaloista, leikkaa sienet puoliskoiksi tai neljännesosiin jalan keskeltä.
  6. Marinoi puoliskot sekoituksessa vähintään 15 minuuttia, mielellään kauemmin.
  7. Grillaa sienet kunnes sinulla on hieno grillikuvio kaikilla puolilla sientä.
Soijasiirappi
  1. Keitä kaikki ainekset, kunnes ovat koostumukseltaan siirapin tapaisia, voit kokeilla kylmälle metallipinnalle, jos koostumus on oikea.
  2. Anna jäähtyä.
  3. Pidä lämpöisenä ja tarjoile yhdessä grillattujen sienten kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Grillattu portabello

Enemmän luksusta vegaani maanantaihin! Tarjoile grillattu portabellosieni soijasiirapilla, perunapyreen ja ihanan vihreiden vihannesten kanssa!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Grillattu portabello valkosipulilla ja yrteillä.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Grillatut portabellot
4-6kpl Portabelloa, isoa
1kpl Solo valkosipuli
1/2ruukkua Timjamia, tuoretta
1kpl Sitruuna
4rkl Oliiviöljyä
Sormisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
Soijasiirappi
1dl Soijaa
2rkl Seesamöljyä
2rkl Seesamisiemeniä
1dl Vettä
1dl Sokeria
Grillattua portabelloa
  1. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Laita kulhoon.
  3. Hakkaa timjami hienosti ja lisää yhdessä sitruunakuoren ja -mehun, öljyn, suolan ja vastajauhetun mustapippuri.
  4. Sekoita hyvin.
  5. Leikkaa pois alin osa sienten jaloista, leikkaa sienet puoliskoiksi tai neljännesosiin jalan keskeltä.
  6. Marinoi puoliskot sekoituksessa vähintään 15 minuuttia, mielellään kauemmin.
  7. Grillaa sienet kunnes sinulla on hieno grillikuvio kaikilla puolilla sientä.
Soijasiirappi
  1. Keitä kaikki ainekset, kunnes ovat koostumukseltaan siirapin tapaisia, voit kokeilla kylmälle metallipinnalle, jos koostumus on oikea.
  2. Anna jäähtyä.
  3. Pidä lämpöisenä ja tarjoile yhdessä grillattujen sienten kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Grillattu portabello
Grillattu portabello
Enemmän luksusta vegaani maanantaihin! Tarjoile grillattu portabellosieni soijasiirapilla, perunapyreen ja ihanan vihreiden vihannesten kanssa!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Grillatut portabellot
4-6kpl Portabelloa, isoa
1kpl Solo valkosipuli
1/2ruukkua Timjamia, tuoretta
1kpl Sitruuna
4rkl Oliiviöljyä
Sormisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
Soijasiirappi
1dl Soijaa
2rkl Seesamöljyä
2rkl Seesamisiemeniä
1dl Vettä
1dl Sokeria

Ohjeet

Grillattua portabelloa
  1. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Laita kulhoon.
  3. Hakkaa timjami hienosti ja lisää yhdessä sitruunakuoren ja -mehun, öljyn, suolan ja vastajauhetun mustapippuri.
  4. Sekoita hyvin.
  5. Leikkaa pois alin osa sienten jaloista, leikkaa sienet puoliskoiksi tai neljännesosiin jalan keskeltä.
  6. Marinoi puoliskot sekoituksessa vähintään 15 minuuttia, mielellään kauemmin.
  7. Grillaa sienet kunnes sinulla on hieno grillikuvio kaikilla puolilla sientä.
Soijasiirappi
  1. Keitä kaikki ainekset, kunnes ovat koostumukseltaan siirapin tapaisia, voit kokeilla kylmälle metallipinnalle, jos koostumus on oikea.
  2. Anna jäähtyä.
  3. Pidä lämpöisenä ja tarjoile yhdessä grillattujen sienten kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this reci