Grillattu portabello

Kategoriat

Vaikeusaste

Grillattu portabello

Enemmän luksusta vegaani maanantaihin! Tarjoile grillattu portabellosieni soijasiirapilla, perunapyreen ja ihanan vihreiden vihannesten kanssa!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Grillattu portabello valkosipulilla ja yrteillä.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Grillatut portabellot
4-6kpl Portabelloa, isoa
1kpl Solo valkosipuli
1/2ruukkua Timjamia, tuoretta
1kpl Sitruuna
4rkl Oliiviöljyä
Sormisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
Soijasiirappi
1dl Soijaa
2rkl Seesamöljyä
2rkl Seesamisiemeniä
1dl Vettä
1dl Sokeria
Grillattua portabelloa
  1. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Laita kulhoon.
  3. Hakkaa timjami hienosti ja lisää yhdessä sitruunakuoren ja -mehun, öljyn, suolan ja vastajauhetun mustapippuri.
  4. Sekoita hyvin.
  5. Leikkaa pois alin osa sienten jaloista, leikkaa sienet puoliskoiksi tai neljännesosiin jalan keskeltä.
  6. Marinoi puoliskot sekoituksessa vähintään 15 minuuttia, mielellään kauemmin.
  7. Grillaa sienet kunnes sinulla on hieno grillikuvio kaikilla puolilla sientä.
Soijasiirappi
  1. Keitä kaikki ainekset, kunnes ovat koostumukseltaan siirapin tapaisia, voit kokeilla kylmälle metallipinnalle, jos koostumus on oikea.
  2. Anna jäähtyä.
  3. Pidä lämpöisenä ja tarjoile yhdessä grillattujen sienten kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Grillattu portabello

Enemmän luksusta vegaani maanantaihin! Tarjoile grillattu portabellosieni soijasiirapilla, perunapyreen ja ihanan vihreiden vihannesten kanssa!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Grillattu portabello valkosipulilla ja yrteillä.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Grillatut portabellot
4-6kpl Portabelloa, isoa
1kpl Solo valkosipuli
1/2ruukkua Timjamia, tuoretta
1kpl Sitruuna
4rkl Oliiviöljyä
Sormisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
Soijasiirappi
1dl Soijaa
2rkl Seesamöljyä
2rkl Seesamisiemeniä
1dl Vettä
1dl Sokeria
Grillattua portabelloa
  1. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Laita kulhoon.
  3. Hakkaa timjami hienosti ja lisää yhdessä sitruunakuoren ja -mehun, öljyn, suolan ja vastajauhetun mustapippuri.
  4. Sekoita hyvin.
  5. Leikkaa pois alin osa sienten jaloista, leikkaa sienet puoliskoiksi tai neljännesosiin jalan keskeltä.
  6. Marinoi puoliskot sekoituksessa vähintään 15 minuuttia, mielellään kauemmin.
  7. Grillaa sienet kunnes sinulla on hieno grillikuvio kaikilla puolilla sientä.
Soijasiirappi
  1. Keitä kaikki ainekset, kunnes ovat koostumukseltaan siirapin tapaisia, voit kokeilla kylmälle metallipinnalle, jos koostumus on oikea.
  2. Anna jäähtyä.
  3. Pidä lämpöisenä ja tarjoile yhdessä grillattujen sienten kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Grillattu portabello
Grillattu portabello
Enemmän luksusta vegaani maanantaihin! Tarjoile grillattu portabellosieni soijasiirapilla, perunapyreen ja ihanan vihreiden vihannesten kanssa!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Grillatut portabellot
4-6kpl Portabelloa, isoa
1kpl Solo valkosipuli
1/2ruukkua Timjamia, tuoretta
1kpl Sitruuna
4rkl Oliiviöljyä
Sormisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
Soijasiirappi
1dl Soijaa
2rkl Seesamöljyä
2rkl Seesamisiemeniä
1dl Vettä
1dl Sokeria

Ohjeet

Grillattua portabelloa
  1. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Laita kulhoon.
  3. Hakkaa timjami hienosti ja lisää yhdessä sitruunakuoren ja -mehun, öljyn, suolan ja vastajauhetun mustapippuri.
  4. Sekoita hyvin.
  5. Leikkaa pois alin osa sienten jaloista, leikkaa sienet puoliskoiksi tai neljännesosiin jalan keskeltä.
  6. Marinoi puoliskot sekoituksessa vähintään 15 minuuttia, mielellään kauemmin.
  7. Grillaa sienet kunnes sinulla on hieno grillikuvio kaikilla puolilla sientä.
Soijasiirappi
  1. Keitä kaikki ainekset, kunnes ovat koostumukseltaan siirapin tapaisia, voit kokeilla kylmälle metallipinnalle, jos koostumus on oikea.
  2. Anna jäähtyä.
  3. Pidä lämpöisenä ja tarjoile yhdessä grillattujen sienten kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider