
![]() |
Grillattu portabello
Enemmän luksusta vegaani maanantaihin! Tarjoile grillattu portabellosieni soijasiirapilla, perunapyreen ja ihanan vihreiden vihannesten kanssa!
Grillattu portabello valkosipulilla ja yrteillä.
Grillatut portabellot
Soijasiirappi
|
Grillattua portabelloa
Soijasiirappi
|
![]() |
Grillattu portabello
Enemmän luksusta vegaani maanantaihin! Tarjoile grillattu portabellosieni soijasiirapilla, perunapyreen ja ihanan vihreiden vihannesten kanssa!
Grillattu portabello valkosipulilla ja yrteillä.
|
![]() |

Grillattu portabello
Enemmän luksusta vegaani maanantaihin! Tarjoile grillattu portabellosieni soijasiirapilla, perunapyreen ja ihanan vihreiden vihannesten kanssa!
Grillatut portabellot
4-6kpl | Portabelloa, isoa |
1kpl | Solo valkosipuli |
1/2ruukkua | Timjamia, tuoretta |
1kpl | Sitruuna |
4rkl | Oliiviöljyä |
Sormisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria |
Soijasiirappi
1dl | Soijaa |
2rkl | Seesamöljyä |
2rkl | Seesamisiemeniä |
1dl | Vettä |
1dl | Sokeria |
Grillattua portabelloa
- Kuori ja hienonna valkosipuli.
- Laita kulhoon.
- Hakkaa timjami hienosti ja lisää yhdessä sitruunakuoren ja -mehun, öljyn, suolan ja vastajauhetun mustapippuri.
- Sekoita hyvin.
- Leikkaa pois alin osa sienten jaloista, leikkaa sienet puoliskoiksi tai neljännesosiin jalan keskeltä.
- Marinoi puoliskot sekoituksessa vähintään 15 minuuttia, mielellään kauemmin.
- Grillaa sienet kunnes sinulla on hieno grillikuvio kaikilla puolilla sientä.
Soijasiirappi
- Keitä kaikki ainekset, kunnes ovat koostumukseltaan siirapin tapaisia, voit kokeilla kylmälle metallipinnalle, jos koostumus on oikea.
- Anna jäähtyä.
- Pidä lämpöisenä ja tarjoile yhdessä grillattujen sienten kanssa.