Halloumi- ja kvinoasalaatti
Helppo ja raikas salaatti halloumilla ja kvinoalla.
Annokset
6annosta
Cook Time
20minuuttia
Annokset
6annosta
Cook Time
20minuuttia
Aineosat
Instructions
  1. Huuhtele kvinoa ja laita kattilaan 4 dl veden kanssa.
  2. Keitä 10-15 minuuttia.
  3. Hakkaa silla aikaa persilja.
  4. Sekoita keitetyn kvinoan joukkoon persilja, yrttisuola ja valkosipulijauhe.
  5. Aseta kattila sivuun ilman kantta sillä aikaa kun teet loput.
  6. Leikkaa halloumijuusto ohuiksi viipaleiksi ja paista kuivassa paistinpannussa kunnes pinta on kullanruskea.
  7. Huuhtele vihersalaatti, helmitomaatit ja kurkku.
  8. Revi salaatti paloiksi ja huuhtele kurkku.
  9. Sekoita vihersalaatti, kurkku ja tomaatit isoon kulhoon.
  10. Sekoita kvinoa salaattiin.
  11. Aseta päälle halloumijuustoa ja valuta päälle reippaasti balsamicokastiketta.
  12. Tarjoile esim lisukkeena lämminaterian kanssa tai kevyempänä lounaana.
Lyhyt kuvaus

Helppo ja raikas salaatti