Halloumipata
Kotiruokaa 2.0! Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!
Annokset Prep Time
6annosta 20minuuttia
Cook Time
25minuuttia
Annokset Prep Time
6annosta 20minuuttia
Cook Time
25minuuttia
Aineosat
  • 1kpl Keltasipuli
  • 2kpl Valkosipulinkynttä
  • 2kpl Porkkanoita
  • 2rkl Tomaattipyreetä
  • 2tl Garam Masala maustetta
  • Muutama oksa timjamia
  • 2rkl Rapsiöljyä
  • 1kpl Liemikuutio
  • 200g paseerattua tomaattia
  • 6dl Vettä
  • 400g Halloumia
  • 2rkl Rypsiöljyä
  • 100g Ranskankernaa
Instructions
  1. Kuori valkosipuli, keltasipuli ja porkkanat.
  2. Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi.
  3. Kuullota öljyisessä paistinpannussa yhdessä tomaattipyreen, garam masala mausteen ja timjamin kanssa.
  4. Kaada sekaan vesi, liemikuutio ja paseerattu tomaatti.
  5. Anna kiehua noin 15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt.
  6. Leikkaa halloumi kuutioiksi, ruskista rypsiöljyssä toisessa paistinpannussa.
  7. Sekoita kastike halloumin kanssa ja lisää creme fraiche ja kiehauta.
  8. Tarjoile basmatiriisin ja vihersalaatin kanssa.
Lyhyt kuvaus

Halloumipata Intialaisella maulla