Kurkkukimchi

Helppo kurkkukimchi koukuttaa! Ihanasti potkivan kurkkukimchin salaisuus on aasialaisista kaupoista löytyvässä korealaisessa gochugaru-chilirouheessa, mutta voit valmistaa kurkkukimchin myös tavallisesta chilijauheesta. Maku on erilainen, mutta silti pyörryttävän hyvä. Voit valmistaa kurkkukimchin myös avomaankurkusta.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helppo kurkkukimchi koukuttaa!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1 Närpiön Vihanneksen kurkku
Suolaa
1rkl Soijakastiketta
1 rkl gochugaru-chilirouhetta tai chilijauhetta
0,5rkl Sokeria
1tl riisiviinaetikkaa
1tl Seesaminsiemeniä
1 Valkosipulinkynsi
0,5 Suolaa
1 Kevätsipuli
  1. Leikkaa kurkku ohuiksi siivuiksi ja laita siivilään. Sekoita joukkoon noin teelusikallinen suolaa ja jätä valumaan 20 minuutiksi, sekoita puolivälissä. Huuhtele kurkut ja siirrä kulhoon.
  2. Sekoita keskenään soijakastike, gochugaru, sokeri, riisiviinietikka ja seesaminsiemenet. Sekoita kastike kurkkujen joukkoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Hienonna kevätsipuli ja ripottele kurkkujen päälle.
  3. Siirrä kurkkukimchi jääkaappiin pariksi tunniksi tai yön yli ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Kurkkukimchi

Helppo kurkkukimchi koukuttaa! Ihanasti potkivan kurkkukimchin salaisuus on aasialaisista kaupoista löytyvässä korealaisessa gochugaru-chilirouheessa, mutta voit valmistaa kurkkukimchin myös tavallisesta chilijauheesta. Maku on erilainen, mutta silti pyörryttävän hyvä. Voit valmistaa kurkkukimchin myös avomaankurkusta.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helppo kurkkukimchi koukuttaa!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1 Närpiön Vihanneksen kurkku
Suolaa
1rkl Soijakastiketta
1 rkl gochugaru-chilirouhetta tai chilijauhetta
0,5rkl Sokeria
1tl riisiviinaetikkaa
1tl Seesaminsiemeniä
1 Valkosipulinkynsi
0,5 Suolaa
1 Kevätsipuli
  1. Leikkaa kurkku ohuiksi siivuiksi ja laita siivilään. Sekoita joukkoon noin teelusikallinen suolaa ja jätä valumaan 20 minuutiksi, sekoita puolivälissä. Huuhtele kurkut ja siirrä kulhoon.
  2. Sekoita keskenään soijakastike, gochugaru, sokeri, riisiviinietikka ja seesaminsiemenet. Sekoita kastike kurkkujen joukkoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Hienonna kevätsipuli ja ripottele kurkkujen päälle.
  3. Siirrä kurkkukimchi jääkaappiin pariksi tunniksi tai yön yli ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Kurkkukimchi
Helppo kurkkukimchi koukuttaa! Ihanasti potkivan kurkkukimchin salaisuus on aasialaisista kaupoista löytyvässä korealaisessa gochugaru-chilirouheessa, mutta voit valmistaa kurkkukimchin myös tavallisesta chilijauheesta. Maku on erilainen, mutta silti pyörryttävän hyvä. Voit valmistaa kurkkukimchin myös avomaankurkusta.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1 Närpiön Vihanneksen kurkku
Suolaa
1rkl Soijakastiketta
1 rkl gochugaru-chilirouhetta tai chilijauhetta
0,5rkl Sokeria
1tl riisiviinaetikkaa
1tl Seesaminsiemeniä
1 Valkosipulinkynsi
0,5 Suolaa
1 Kevätsipuli

Ohjeet

  1. Leikkaa kurkku ohuiksi siivuiksi ja laita siivilään. Sekoita joukkoon noin teelusikallinen suolaa ja jätä valumaan 20 minuutiksi, sekoita puolivälissä. Huuhtele kurkut ja siirrä kulhoon.
  2. Sekoita keskenään soijakastike, gochugaru, sokeri, riisiviinietikka ja seesaminsiemenet. Sekoita kastike kurkkujen joukkoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Hienonna kevätsipuli ja ripottele kurkkujen päälle.
  3. Siirrä kurkkukimchi jääkaappiin pariksi tunniksi tai yön yli ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1