Hernehummus

Kategoriat

Vaikeusaste

Hernehummus

Vihreistä herneistä tehty hummus sopii loistavasti lisukkeeksi eri salaateille tai dipiksi vihanneksille.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile lisukkeena salaatin kanssa tai dippinä vihanneksille.

 

Annoslaskuri

dl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

380g Kikherneitä
150g Sulatettuja vihreitä herneitä
2kpl Valkosipulinkynttä
2rkl Oliiviöljyä
1,5dl Vettä
2rkl Sitruunamehua
1,5tl Suolaa
1mm Mustapippuria
Kurkkusauvoja joilla dipata
  1. Huuhtele kikherneet.
  2. Sekoita herneet, kikherneet, valkosipulikynnet, oliiviöljy ja vesi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
  3. Lisää sitruunamehu, suola ja pippuri ja sekoita lisää.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Hernehummus

Vihreistä herneistä tehty hummus sopii loistavasti lisukkeeksi eri salaateille tai dipiksi vihanneksille.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile lisukkeena salaatin kanssa tai dippinä vihanneksille.

 

Annoslaskuri

dl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

380g Kikherneitä
150g Sulatettuja vihreitä herneitä
2kpl Valkosipulinkynttä
2rkl Oliiviöljyä
1,5dl Vettä
2rkl Sitruunamehua
1,5tl Suolaa
1mm Mustapippuria
Kurkkusauvoja joilla dipata
  1. Huuhtele kikherneet.
  2. Sekoita herneet, kikherneet, valkosipulikynnet, oliiviöljy ja vesi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
  3. Lisää sitruunamehu, suola ja pippuri ja sekoita lisää.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Hernehummus
Hernehummus
Vihreistä herneistä tehty hummus sopii loistavasti lisukkeeksi eri salaateille tai dipiksi vihanneksille.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
dl

Resepti

380g Kikherneitä
150g Sulatettuja vihreitä herneitä
2kpl Valkosipulinkynttä
2rkl Oliiviöljyä
1,5dl Vettä
2rkl Sitruunamehua
1,5tl Suolaa
1mm Mustapippuria
Kurkkusauvoja joilla dipata

Ohjeet

  1. Huuhtele kikherneet.
  2. Sekoita herneet, kikherneet, valkosipulikynnet, oliiviöljy ja vesi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
  3. Lisää sitruunamehu, suola ja pippuri ja sekoita lisää.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider