Hernepihvit
Todella helpot pihvit, jotka yleensä sopivat koko seurueelle!
Annokset Valmisteluaika
3annosta 15minuuttia
Keittoaika Passiivinen aika
10minuuttia 10minuuttia
Annokset Valmisteluaika
3annosta 15minuuttia
Keittoaika Passiivinen aika
10minuuttia 10minuuttia
Aineosat
  • 0,5dl Korppujauhoja
  • 0,5dl Ruokakermaa
  • 2kpl Kananmunia
  • 50g Mozzarellaa
  • 200g Pakastettuja herneitä
  • 0,5ruukkua Tuoretta liperiä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Oliiviöljyä paistamiseen
Ohjeet
  1. Sekoita korppujauhot ja kerma kulhoon.
  2. Anna paisua 5-10 minuuttia.
  3. Sekoita sen jälkeen joukkoon kananmunat ja mozzarella hienonnettuna tai raastettuna korppujauhosekoitukseen.
  4. Sulata hernepussia 1.5 minuuttia mikrossa korkealla teholla, saavat olla puolipakastettuja.
  5. Leikkaa liperi karkeasti ja sekoita taikinaan.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Muotoile pyöreitä n 4 cm:iä palloja, purista kämmenien välissä.
  8. Paista runsaassa määrässä öljyä puolilämmöllä.
  9. Anna pihvien saada väriä ennen kuin käännät ne paistinpannulla.
  10. Tarjoile esim nokareella creme fraiche, vähän leikattuja tuoreita yrttejä sekä tuoreilla leikatuilla vihanneksilla.
Lyhyt kuvaus

Hernepihvit liperillä