
![]() |
Ihan parhaat papuleivät
Kidneypavuista ja kotimaisista kirsikkatomaateista syntyvät ne parhaat papuleivät.
Kidneypapuja ja kirsikkatomaatteja.
|
|
![]() |
Ihan parhaat papuleivät
Kidneypavuista ja kotimaisista kirsikkatomaateista syntyvät ne parhaat papuleivät.
Kidneypapuja ja kirsikkatomaatteja.
|
![]() |

Ihan parhaat papuleivät
Kidneypavuista ja kotimaisista kirsikkatomaateista syntyvät ne parhaat papuleivät.
2dl | Kidneypapuja |
1rs | Kirsikkatomaatteja |
1,5dl | Tuoretta basilikaa |
1/2kpl | Punasipulia |
4kpl | Valkosipulinkynttä |
2kpl | Sitrunaa |
Suolaa |
Mustapippuria |
Vaaleata leipää |
Oliiviöljyä |
- Huuhtele pavut.
- Silppua sipulit ja yrtit, viipaloi kirsikkatomaatit.
- Lisää pavut isoon kulhoon, lisää sipulit ja yrtit sekä kirsikkatomaatit.
- Purista sekaan sitruunoiden mehu.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lämmitä paistinpannu keskilämmölle, lisää pannulle tilkka öljyä.
- paahda leivänpuolikkaita pannulla kunnes ne ovat saaneet hieman väriä ja ovat rapeita.
- nosta paahdettujen leipäpalojen päälle papusalaattia, nauti!