Ihan parhaat papuleivät
Kidneypavuista ja kotimaisista kirsikkatomaateista syntyvät ne parhaat papuleivät.
Annokset Prep Time
2annosta 10minuuttia
Cook Time
20minuuttia
Annokset Prep Time
2annosta 10minuuttia
Cook Time
20minuuttia
Aineosat
  • 2dl Kidneypapujaesikeitettyjä
  • 1rs Kirsikkatomaattejakotimaisia
  • 1,5dl Tuoretta basilikaasilputtuna
  • 1/2kpl Punasipulia
  • 4kpl Valkosipulinkynttäsilputtuna
  • 2kpl Sitrunaajosta otetaan mehut
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Vaaleata leipää
  • Oliiviöljyäpaistamiseen
Instructions
  1. Huuhtele pavut.
  2. Silppua sipulit ja yrtit, viipaloi kirsikkatomaatit.
  3. Lisää pavut isoon kulhoon, lisää sipulit ja yrtit sekä kirsikkatomaatit.
  4. Purista sekaan sitruunoiden mehu.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Lämmitä paistinpannu keskilämmölle, lisää pannulle tilkka öljyä.
  7. paahda leivänpuolikkaita pannulla kunnes ne ovat saaneet hieman väriä ja ovat rapeita.
  8. nosta paahdettujen leipäpalojen päälle papusalaattia, nauti!
Lyhyt kuvaus

Kidneypapuja ja kirsikkatomaatteja.