Kanttarelliohratto

Perinteisen italialaisen sienirisoton suomalainen versio on kanttarelliohratto joka ei ollenkaan kalpene alkuperäisreseptin rinnalla. Kullankeltaiset kanttarellit tunnistaa kehnompikin sienestäjä mutta paremman suunnistusvaiston puutteessa käy nappaamassa saalis marketin hevi-osastolta.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Perinteisen italialaisen sienirisoton suomalainen versio on kanttarelliohratto.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2dl ohrahelmiä (esim. Torino)
2-3rkl Rypsiöljyä
1 Sipuli
3rkl kasvis- tai sienifondia
1litra Vettä
1dl Valkoviiniä
400g tuoreita kanttarelleja
reilunokare Voita
150g Ranskankermaa
1dl voimakasta juustoa raasteena
Timjamia
ruohosipulia
Suolaa
Pippuria
  1. Kuullota ohrahelmiä ja sipulia pannulla pari minuuttia.
  2. Sekoita kasvis/sienifondista ja kuumasta vedestä liemi, kaada sitä pienissä erissä pannulle.
  3. Neste saa pulputella rauhallisesti joten hellaa kannattaa pitää keskilämmöllä.
  4. Sekoittele koko ajan, kun neste näyttää haihtuvan pannulta sitä voi taas kaataa lisää.
  5. Lisää viini ja jatka keittämistä kunnes ryynit alkavat pehmetä ja olet käyttänyt kaiken liemen.
  6. Samaan aikaan ehdit pilkkoa kanttarellit ja kuullottaa niitä voissa.
  7. Lisää paistetut kanttarellit ohraton sekaan.
  8. Sekoita joukkoon ranskankerma.
  9. Mausta ohratto suolalla ja pippurilla sekä yrteillä.
  10. Lopuksi lisää vielä juustoraaste ja anna sen sulaa.
  11. Ohrattoon sopii niin perinteinen Parmesan kuin muutkin kovat kypsytetyt juustot.

Kokkisi oli

Aija VuorijärviAija Vuorijärvi

Testaa seuraavaksi

Kanttarelliohratto

Perinteisen italialaisen sienirisoton suomalainen versio on kanttarelliohratto joka ei ollenkaan kalpene alkuperäisreseptin rinnalla. Kullankeltaiset kanttarellit tunnistaa kehnompikin sienestäjä mutta paremman suunnistusvaiston puutteessa käy nappaamassa saalis marketin hevi-osastolta.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Perinteisen italialaisen sienirisoton suomalainen versio on kanttarelliohratto.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2dl ohrahelmiä (esim. Torino)
2-3rkl Rypsiöljyä
1 Sipuli
3rkl kasvis- tai sienifondia
1litra Vettä
1dl Valkoviiniä
400g tuoreita kanttarelleja
reilunokare Voita
150g Ranskankermaa
1dl voimakasta juustoa raasteena
Timjamia
ruohosipulia
Suolaa
Pippuria
  1. Kuullota ohrahelmiä ja sipulia pannulla pari minuuttia.
  2. Sekoita kasvis/sienifondista ja kuumasta vedestä liemi, kaada sitä pienissä erissä pannulle.
  3. Neste saa pulputella rauhallisesti joten hellaa kannattaa pitää keskilämmöllä.
  4. Sekoittele koko ajan, kun neste näyttää haihtuvan pannulta sitä voi taas kaataa lisää.
  5. Lisää viini ja jatka keittämistä kunnes ryynit alkavat pehmetä ja olet käyttänyt kaiken liemen.
  6. Samaan aikaan ehdit pilkkoa kanttarellit ja kuullottaa niitä voissa.
  7. Lisää paistetut kanttarellit ohraton sekaan.
  8. Sekoita joukkoon ranskankerma.
  9. Mausta ohratto suolalla ja pippurilla sekä yrteillä.
  10. Lopuksi lisää vielä juustoraaste ja anna sen sulaa.
  11. Ohrattoon sopii niin perinteinen Parmesan kuin muutkin kovat kypsytetyt juustot.

Kokkisi oli

Aija VuorijärviAija Vuorijärvi

Testaa seuraavaksi

Kanttarelliohratto
Perinteisen italialaisen sienirisoton suomalainen versio on kanttarelliohratto joka ei ollenkaan kalpene alkuperäisreseptin rinnalla. Kullankeltaiset kanttarellit tunnistaa kehnompikin sienestäjä mutta paremman suunnistusvaiston puutteessa käy nappaamassa saalis marketin hevi-osastolta.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2dl ohrahelmiä (esim. Torino)
2-3rkl Rypsiöljyä
1 Sipuli
3rkl kasvis- tai sienifondia
1litra Vettä
1dl Valkoviiniä
400g tuoreita kanttarelleja
reilunokare Voita
150g Ranskankermaa
1dl voimakasta juustoa raasteena
Timjamia
ruohosipulia
Suolaa
Pippuria

Ohjeet

  1. Kuullota ohrahelmiä ja sipulia pannulla pari minuuttia.
  2. Sekoita kasvis/sienifondista ja kuumasta vedestä liemi, kaada sitä pienissä erissä pannulle.
  3. Neste saa pulputella rauhallisesti joten hellaa kannattaa pitää keskilämmöllä.
  4. Sekoittele koko ajan, kun neste näyttää haihtuvan pannulta sitä voi taas kaataa lisää.
  5. Lisää viini ja jatka keittämistä kunnes ryynit alkavat pehmetä ja olet käyttänyt kaiken liemen.
  6. Samaan aikaan ehdit pilkkoa kanttarellit ja kuullottaa niitä voissa.
  7. Lisää paistetut kanttarellit ohraton sekaan.
  8. Sekoita joukkoon ranskankerma.
  9. Mausta ohratto suolalla ja pippurilla sekä yrteillä.
  10. Lopuksi lisää vielä juustoraaste ja anna sen sulaa.
  11. Ohrattoon sopii niin perinteinen Parmesan kuin muutkin kovat kypsytetyt juustot.

Kokkisi oli

Aija VuorijärviAija Vuorijärvi

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!