Kanttarelliohratto

Perinteisen italialaisen sienirisoton suomalainen versio on kanttarelliohratto joka ei ollenkaan kalpene alkuperäisreseptin rinnalla. Kullankeltaiset kanttarellit tunnistaa kehnompikin sienestäjä mutta paremman suunnistusvaiston puutteessa käy nappaamassa saalis marketin hevi-osastolta.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Perinteisen italialaisen sienirisoton suomalainen versio on kanttarelliohratto.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2dl ohrahelmiä (esim. Torino)
2-3rkl Rypsiöljyä
1 Sipuli
3rkl kasvis- tai sienifondia
1litra Vettä
1dl Valkoviiniä
400g tuoreita kanttarelleja
reilunokare Voita
150g Ranskankermaa
1dl voimakasta juustoa raasteena
Timjamia
ruohosipulia
Suolaa
Pippuria
  1. Kuullota ohrahelmiä ja sipulia pannulla pari minuuttia.
  2. Sekoita kasvis/sienifondista ja kuumasta vedestä liemi, kaada sitä pienissä erissä pannulle.
  3. Neste saa pulputella rauhallisesti joten hellaa kannattaa pitää keskilämmöllä.
  4. Sekoittele koko ajan, kun neste näyttää haihtuvan pannulta sitä voi taas kaataa lisää.
  5. Lisää viini ja jatka keittämistä kunnes ryynit alkavat pehmetä ja olet käyttänyt kaiken liemen.
  6. Samaan aikaan ehdit pilkkoa kanttarellit ja kuullottaa niitä voissa.
  7. Lisää paistetut kanttarellit ohraton sekaan.
  8. Sekoita joukkoon ranskankerma.
  9. Mausta ohratto suolalla ja pippurilla sekä yrteillä.
  10. Lopuksi lisää vielä juustoraaste ja anna sen sulaa.
  11. Ohrattoon sopii niin perinteinen Parmesan kuin muutkin kovat kypsytetyt juustot.

Kokkisi oli

Aija VuorijärviAija Vuorijärvi

Testaa seuraavaksi

Kanttarelliohratto

Perinteisen italialaisen sienirisoton suomalainen versio on kanttarelliohratto joka ei ollenkaan kalpene alkuperäisreseptin rinnalla. Kullankeltaiset kanttarellit tunnistaa kehnompikin sienestäjä mutta paremman suunnistusvaiston puutteessa käy nappaamassa saalis marketin hevi-osastolta.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Perinteisen italialaisen sienirisoton suomalainen versio on kanttarelliohratto.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2dl ohrahelmiä (esim. Torino)
2-3rkl Rypsiöljyä
1 Sipuli
3rkl kasvis- tai sienifondia
1litra Vettä
1dl Valkoviiniä
400g tuoreita kanttarelleja
reilunokare Voita
150g Ranskankermaa
1dl voimakasta juustoa raasteena
Timjamia
ruohosipulia
Suolaa
Pippuria
  1. Kuullota ohrahelmiä ja sipulia pannulla pari minuuttia.
  2. Sekoita kasvis/sienifondista ja kuumasta vedestä liemi, kaada sitä pienissä erissä pannulle.
  3. Neste saa pulputella rauhallisesti joten hellaa kannattaa pitää keskilämmöllä.
  4. Sekoittele koko ajan, kun neste näyttää haihtuvan pannulta sitä voi taas kaataa lisää.
  5. Lisää viini ja jatka keittämistä kunnes ryynit alkavat pehmetä ja olet käyttänyt kaiken liemen.
  6. Samaan aikaan ehdit pilkkoa kanttarellit ja kuullottaa niitä voissa.
  7. Lisää paistetut kanttarellit ohraton sekaan.
  8. Sekoita joukkoon ranskankerma.
  9. Mausta ohratto suolalla ja pippurilla sekä yrteillä.
  10. Lopuksi lisää vielä juustoraaste ja anna sen sulaa.
  11. Ohrattoon sopii niin perinteinen Parmesan kuin muutkin kovat kypsytetyt juustot.

Kokkisi oli

Aija VuorijärviAija Vuorijärvi

Testaa seuraavaksi

Kanttarelliohratto
Perinteisen italialaisen sienirisoton suomalainen versio on kanttarelliohratto joka ei ollenkaan kalpene alkuperäisreseptin rinnalla. Kullankeltaiset kanttarellit tunnistaa kehnompikin sienestäjä mutta paremman suunnistusvaiston puutteessa käy nappaamassa saalis marketin hevi-osastolta.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2dl ohrahelmiä (esim. Torino)
2-3rkl Rypsiöljyä
1 Sipuli
3rkl kasvis- tai sienifondia
1litra Vettä
1dl Valkoviiniä
400g tuoreita kanttarelleja
reilunokare Voita
150g Ranskankermaa
1dl voimakasta juustoa raasteena
Timjamia
ruohosipulia
Suolaa
Pippuria

Ohjeet

  1. Kuullota ohrahelmiä ja sipulia pannulla pari minuuttia.
  2. Sekoita kasvis/sienifondista ja kuumasta vedestä liemi, kaada sitä pienissä erissä pannulle.
  3. Neste saa pulputella rauhallisesti joten hellaa kannattaa pitää keskilämmöllä.
  4. Sekoittele koko ajan, kun neste näyttää haihtuvan pannulta sitä voi taas kaataa lisää.
  5. Lisää viini ja jatka keittämistä kunnes ryynit alkavat pehmetä ja olet käyttänyt kaiken liemen.
  6. Samaan aikaan ehdit pilkkoa kanttarellit ja kuullottaa niitä voissa.
  7. Lisää paistetut kanttarellit ohraton sekaan.
  8. Sekoita joukkoon ranskankerma.
  9. Mausta ohratto suolalla ja pippurilla sekä yrteillä.
  10. Lopuksi lisää vielä juustoraaste ja anna sen sulaa.
  11. Ohrattoon sopii niin perinteinen Parmesan kuin muutkin kovat kypsytetyt juustot.

Kokkisi oli

Aija VuorijärviAija Vuorijärvi

Testaa seuraavaksi

Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!