
![]() |
Kasvishampurilaiset
Kasvishampurilaisten täytteenä ovat paahdetut porkkanat, salaatti, rucolan versot, punamangoldia, sipulirenkaat ja paprikamajoneesi.
Helpot kasvishampurilaiset.
|
Hampurilaisten kokoaminen:
|
![]() |
Kasvishampurilaiset
Kasvishampurilaisten täytteenä ovat paahdetut porkkanat, salaatti, rucolan versot, punamangoldia, sipulirenkaat ja paprikamajoneesi.
Helpot kasvishampurilaiset.
|
![]() |

Kasvishampurilaiset
Kasvishampurilaisten täytteenä ovat paahdetut porkkanat, salaatti, rucolan versot, punamangoldia, sipulirenkaat ja paprikamajoneesi.
2-3Kpl | Porkkana |
1/2Dl | Oliiviöljyä |
himalajan vuoristosuola |
2Rkl | Hunaja |
4Kpl | Sämpylää |
4Rkl | paprikamajoneesia (esim. auran-vegaani-paprikamajoneesi) |
100G | Lehtisalaatti |
1Kpl | Sipuli |
1Dl | rucolan versoja |
1Dl | punamangoldia |
- Uunissa paahdetut porkkanat
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Leikkaa porkkanoista kannat pois ja huuhtaise porkkanat. Leikkaa paksuimmat porkkanat pituussuunnasta kahtia.
- Voit myös kuoria porkkanat, jos haluat.
- Lado porkkanat uunipellille leivinpaperin päälle, niin että porkkanoita on tasaisesti kaikkialla. Valuta päälle oliiviöljyä ja sitten hunaja. Sivele sudilla hunajaa tasaisesti kaikkialle.
- Ripottele lopuksi porkkanoiden päälle ripaus suolaa. Paista porkkanoita uunin keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes haarukalla kokeiltaessa porkkanat ovat kypsiä.
Hampurilaisten kokoaminen:
- Kokoa kasvishampurilaiset levittämällä 4 sämpylälle paprikamajoneesi ja latomalla päälle paahdettuja porkkanoita, leikatut sipulirenkaat, rucolan verso, punamangoldia ja salaatinlehtiä.