kasvishampurilainen

Kasvishampurilaiset

Kasvishampurilaisten täytteenä ovat paahdetut porkkanat, salaatti, rucolan versot, punamangoldia, sipulirenkaat ja paprikamajoneesi.
Votes: 3
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helpot kasvishampurilaiset.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2-3Kpl Porkkana
1/2Dl Oliiviöljyä
himalajan vuoristosuola
2Rkl Hunaja
4Kpl Sämpylää
4Rkl paprikamajoneesia (esim. auran-vegaani-paprikamajoneesi)
100G Lehtisalaatti
1Kpl Sipuli
1Dl rucolan versoja
1Dl punamangoldia
  1. Uunissa paahdetut porkkanat
  2. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  3. Leikkaa porkkanoista kannat pois ja huuhtaise porkkanat. Leikkaa paksuimmat porkkanat pituussuunnasta kahtia.
  4. Voit myös kuoria porkkanat, jos haluat.
  5. Lado porkkanat uunipellille leivinpaperin päälle, niin että porkkanoita on tasaisesti kaikkialla. Valuta päälle oliiviöljyä ja sitten hunaja. Sivele sudilla hunajaa tasaisesti kaikkialle.
  6. Ripottele lopuksi porkkanoiden päälle ripaus suolaa. Paista porkkanoita uunin keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes haarukalla kokeiltaessa porkkanat ovat kypsiä.
Hampurilaisten kokoaminen:
  1. Kokoa kasvishampurilaiset levittämällä 4 sämpylälle paprikamajoneesi ja latomalla päälle paahdettuja porkkanoita, leikatut sipulirenkaat, rucolan verso, punamangoldia ja salaatinlehtiä.

Kokkisi oli

Kaisu PitkänenKaisu Pitkänen

Testaa seuraavaksi

Kasvishampurilaiset

Kasvishampurilaisten täytteenä ovat paahdetut porkkanat, salaatti, rucolan versot, punamangoldia, sipulirenkaat ja paprikamajoneesi.
Votes: 3
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Helpot kasvishampurilaiset.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2-3Kpl Porkkana
1/2Dl Oliiviöljyä
himalajan vuoristosuola
2Rkl Hunaja
4Kpl Sämpylää
4Rkl paprikamajoneesia (esim. auran-vegaani-paprikamajoneesi)
100G Lehtisalaatti
1Kpl Sipuli
1Dl rucolan versoja
1Dl punamangoldia
  1. Uunissa paahdetut porkkanat
  2. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  3. Leikkaa porkkanoista kannat pois ja huuhtaise porkkanat. Leikkaa paksuimmat porkkanat pituussuunnasta kahtia.
  4. Voit myös kuoria porkkanat, jos haluat.
  5. Lado porkkanat uunipellille leivinpaperin päälle, niin että porkkanoita on tasaisesti kaikkialla. Valuta päälle oliiviöljyä ja sitten hunaja. Sivele sudilla hunajaa tasaisesti kaikkialle.
  6. Ripottele lopuksi porkkanoiden päälle ripaus suolaa. Paista porkkanoita uunin keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes haarukalla kokeiltaessa porkkanat ovat kypsiä.
Hampurilaisten kokoaminen:
  1. Kokoa kasvishampurilaiset levittämällä 4 sämpylälle paprikamajoneesi ja latomalla päälle paahdettuja porkkanoita, leikatut sipulirenkaat, rucolan verso, punamangoldia ja salaatinlehtiä.

Kokkisi oli

Kaisu PitkänenKaisu Pitkänen

Testaa seuraavaksi

kasvishampurilainen
Kasvishampurilaiset
Kasvishampurilaisten täytteenä ovat paahdetut porkkanat, salaatti, rucolan versot, punamangoldia, sipulirenkaat ja paprikamajoneesi.
Votes: 3
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2-3Kpl Porkkana
1/2Dl Oliiviöljyä
himalajan vuoristosuola
2Rkl Hunaja
4Kpl Sämpylää
4Rkl paprikamajoneesia (esim. auran-vegaani-paprikamajoneesi)
100G Lehtisalaatti
1Kpl Sipuli
1Dl rucolan versoja
1Dl punamangoldia

Ohjeet

  1. Uunissa paahdetut porkkanat
  2. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  3. Leikkaa porkkanoista kannat pois ja huuhtaise porkkanat. Leikkaa paksuimmat porkkanat pituussuunnasta kahtia.
  4. Voit myös kuoria porkkanat, jos haluat.
  5. Lado porkkanat uunipellille leivinpaperin päälle, niin että porkkanoita on tasaisesti kaikkialla. Valuta päälle oliiviöljyä ja sitten hunaja. Sivele sudilla hunajaa tasaisesti kaikkialle.
  6. Ripottele lopuksi porkkanoiden päälle ripaus suolaa. Paista porkkanoita uunin keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes haarukalla kokeiltaessa porkkanat ovat kypsiä.
Hampurilaisten kokoaminen:
  1. Kokoa kasvishampurilaiset levittämällä 4 sämpylälle paprikamajoneesi ja latomalla päälle paahdettuja porkkanoita, leikatut sipulirenkaat, rucolan verso, punamangoldia ja salaatinlehtiä.

Kokkisi oli

Kaisu PitkänenKaisu Pitkänen

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!