Kesäinen bulgursalaatti
Paahda juurekset al dente, jottta niihin jää pieni rapeus. Käytä kotimaisia juureksia ja vihanneksia.
Annokset
8
Annokset
8
Aineosat
  • 100g Bulgur
  • 1pkt Isoja valkoisia papuja (esikeitettyjä)
  • 200g Porkkanaa, suikaleina
  • 100g Palsternakkaa, suikaleina
  • 100g Naurista, suikaleina
  • 100g Parsaa
  • 50g Herneenpalkoa
  • 200g Kirsikkatomaattia
  • 100g Punaista paprikaa
  • 50g Persiljaa
  • 50g Retiisiä
  • Herneenversoja
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
Instructions
  1. Valmista bulgur pakkauksen ohjeitten mukaan ja anna viiletä.
  2. Paahda juurekset uunissa vähässä öljyssä ja anna niittenkin viiletä.
  3. Sekoita kaikki ainekset ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Lyhyt kuvaus

Ruokaisa salaatti täynnä terveellisiä juureksia.