Vaikeusaste

Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Näyttävä kesäpizza täytetään sesongin mahtavilla kasviksilla: kesäkurpitsalla, parsalla, retiiseillä ja pienillä minipaprikoilla. Herkullisen pizzan salaisuus on rapeassa spelttipohjassa ja maailman parhaassa pizzakastikkeessa, joka valmistetaan mehevän maukkaista San Marzano tomaateista.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1l hienoja spelttijauhoja
25g tuorehiivaa
½dl Oliiviöljyä
3dl Vettä
1 ½tl Suolaa
4 San Marzano tomaattia
2 Valkosipulinkynttä
2rkl Oliiviöljyä
3rkl Tomaattipyrettä
1tl Sokeria
1tl Suolaa
2tl kuivattua oreganoa
1/4tl Mustapippuria
1pallo Mozzarellaa
pätkä Kesäkurpitsaa
muutama parsa
muutama minipaprika
muutama retiisi
Kapriksia
Kurpitsansiemeniä
marinoitua punasipulia
basilikan lehtiä
  1. Valmista ensin pizzapohja. Mittaa yleiskoneen kulhoon kädenlämpöinen vesi ja murustele joukkoon hiiva. Alusta jauhot taikinan sekaan ja lisää lopuksi ½ dl öljyä ja 1 ½ tl suolaa. Vaivaa taikinaa hitaalla teholla noin kymmenen minuuttia ja anna taikinan sitten kohota kaksinkertaiseksi.
  2. Jaa taikina kahteen osaan. Painele taikina jauhotetuilla käsillä pellille leivinpaperien päälle kahdeksi ohueksi pohjaksi.
  3. Valmista tomaattikastike. Leikkaa tomaatit paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Laita tomaatit, valkosipulit, 2 rkl oliiviöljyä, tomaattipyre, sokeri, suola, oregano ja mustapippuri tehosekoittimeen ja pyöräytä sileäksi kastikkeeksi.
  4. Levitä pizzapohjille tomaattikastiketta. Murustele mozzarella ja jaa se pizzoille. Täytä pizzat kesäkurpitsasiivuilla, parsan paloilla, puolitetuilla minipaprikoilla, retiisilohkoilla ja kapriksilla. Paista mahdollisimman kuumassa uunissa noin 5-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pohja kypsää.
  5. Viimeistele pizzat kurpitsansiemenillä, marinoidulla punasipulilla ja basilikan lehdillä.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Näyttävä kesäpizza täytetään sesongin mahtavilla kasviksilla: kesäkurpitsalla, parsalla, retiiseillä ja pienillä minipaprikoilla. Herkullisen pizzan salaisuus on rapeassa spelttipohjassa ja maailman parhaassa pizzakastikkeessa, joka valmistetaan mehevän maukkaista San Marzano tomaateista.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1l hienoja spelttijauhoja
25g tuorehiivaa
½dl Oliiviöljyä
3dl Vettä
1 ½tl Suolaa
4 San Marzano tomaattia
2 Valkosipulinkynttä
2rkl Oliiviöljyä
3rkl Tomaattipyrettä
1tl Sokeria
1tl Suolaa
2tl kuivattua oreganoa
1/4tl Mustapippuria
1pallo Mozzarellaa
pätkä Kesäkurpitsaa
muutama parsa
muutama minipaprika
muutama retiisi
Kapriksia
Kurpitsansiemeniä
marinoitua punasipulia
basilikan lehtiä
  1. Valmista ensin pizzapohja. Mittaa yleiskoneen kulhoon kädenlämpöinen vesi ja murustele joukkoon hiiva. Alusta jauhot taikinan sekaan ja lisää lopuksi ½ dl öljyä ja 1 ½ tl suolaa. Vaivaa taikinaa hitaalla teholla noin kymmenen minuuttia ja anna taikinan sitten kohota kaksinkertaiseksi.
  2. Jaa taikina kahteen osaan. Painele taikina jauhotetuilla käsillä pellille leivinpaperien päälle kahdeksi ohueksi pohjaksi.
  3. Valmista tomaattikastike. Leikkaa tomaatit paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Laita tomaatit, valkosipulit, 2 rkl oliiviöljyä, tomaattipyre, sokeri, suola, oregano ja mustapippuri tehosekoittimeen ja pyöräytä sileäksi kastikkeeksi.
  4. Levitä pizzapohjille tomaattikastiketta. Murustele mozzarella ja jaa se pizzoille. Täytä pizzat kesäkurpitsasiivuilla, parsan paloilla, puolitetuilla minipaprikoilla, retiisilohkoilla ja kapriksilla. Paista mahdollisimman kuumassa uunissa noin 5-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pohja kypsää.
  5. Viimeistele pizzat kurpitsansiemenillä, marinoidulla punasipulilla ja basilikan lehdillä.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella
Näyttävä kesäpizza täytetään sesongin mahtavilla kasviksilla: kesäkurpitsalla, parsalla, retiiseillä ja pienillä minipaprikoilla. Herkullisen pizzan salaisuus on rapeassa spelttipohjassa ja maailman parhaassa pizzakastikkeessa, joka valmistetaan mehevän maukkaista San Marzano tomaateista.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1l hienoja spelttijauhoja
25g tuorehiivaa
½dl Oliiviöljyä
3dl Vettä
1 ½tl Suolaa
4 San Marzano tomaattia
2 Valkosipulinkynttä
2rkl Oliiviöljyä
3rkl Tomaattipyrettä
1tl Sokeria
1tl Suolaa
2tl kuivattua oreganoa
1/4tl Mustapippuria
1pallo Mozzarellaa
pätkä Kesäkurpitsaa
muutama parsa
muutama minipaprika
muutama retiisi
Kapriksia
Kurpitsansiemeniä
marinoitua punasipulia
basilikan lehtiä

Ohjeet

  1. Valmista ensin pizzapohja. Mittaa yleiskoneen kulhoon kädenlämpöinen vesi ja murustele joukkoon hiiva. Alusta jauhot taikinan sekaan ja lisää lopuksi ½ dl öljyä ja 1 ½ tl suolaa. Vaivaa taikinaa hitaalla teholla noin kymmenen minuuttia ja anna taikinan sitten kohota kaksinkertaiseksi.
  2. Jaa taikina kahteen osaan. Painele taikina jauhotetuilla käsillä pellille leivinpaperien päälle kahdeksi ohueksi pohjaksi.
  3. Valmista tomaattikastike. Leikkaa tomaatit paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Laita tomaatit, valkosipulit, 2 rkl oliiviöljyä, tomaattipyre, sokeri, suola, oregano ja mustapippuri tehosekoittimeen ja pyöräytä sileäksi kastikkeeksi.
  4. Levitä pizzapohjille tomaattikastiketta. Murustele mozzarella ja jaa se pizzoille. Täytä pizzat kesäkurpitsasiivuilla, parsan paloilla, puolitetuilla minipaprikoilla, retiisilohkoilla ja kapriksilla. Paista mahdollisimman kuumassa uunissa noin 5-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pohja kypsää.
  5. Viimeistele pizzat kurpitsansiemenillä, marinoidulla punasipulilla ja basilikan lehdillä.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi