Vaikeusaste

Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella
Näyttävä kesäpizza täytetään sesongin mahtavilla kasviksilla: kesäkurpitsalla, parsalla, retiiseillä ja pienillä minipaprikoilla. Herkullisen pizzan salaisuus on rapeassa spelttipohjassa ja maailman parhaassa pizzakastikkeessa, joka valmistetaan mehevän maukkaista San Marzano tomaateista.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1l hienoja spelttijauhoja
25g tuorehiivaa
½dl Oliiviöljyä
3dl Vettä
1 ½tl Suolaa
4 San Marzano tomaattia
2 Valkosipulinkynttä
2rkl Oliiviöljyä
3rkl Tomaattipyrettä
1tl Sokeria
1tl Suolaa
2tl kuivattua oreganoa
1/4tl Mustapippuria
1pallo Mozzarellaa
pätkä Kesäkurpitsaa
muutama parsa
muutama minipaprika
muutama retiisi
Kapriksia
Kurpitsansiemeniä
marinoitua punasipulia
basilikan lehtiä
  1. Valmista ensin pizzapohja. Mittaa yleiskoneen kulhoon kädenlämpöinen vesi ja murustele joukkoon hiiva. Alusta jauhot taikinan sekaan ja lisää lopuksi ½ dl öljyä ja 1 ½ tl suolaa. Vaivaa taikinaa hitaalla teholla noin kymmenen minuuttia ja anna taikinan sitten kohota kaksinkertaiseksi.
  2. Jaa taikina kahteen osaan. Painele taikina jauhotetuilla käsillä pellille leivinpaperien päälle kahdeksi ohueksi pohjaksi.
  3. Valmista tomaattikastike. Leikkaa tomaatit paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Laita tomaatit, valkosipulit, 2 rkl oliiviöljyä, tomaattipyre, sokeri, suola, oregano ja mustapippuri tehosekoittimeen ja pyöräytä sileäksi kastikkeeksi.
  4. Levitä pizzapohjille tomaattikastiketta. Murustele mozzarella ja jaa se pizzoille. Täytä pizzat kesäkurpitsasiivuilla, parsan paloilla, puolitetuilla minipaprikoilla, retiisilohkoilla ja kapriksilla. Paista mahdollisimman kuumassa uunissa noin 5-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pohja kypsää.
  5. Viimeistele pizzat kurpitsansiemenillä, marinoidulla punasipulilla ja basilikan lehdillä.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella
Näyttävä kesäpizza täytetään sesongin mahtavilla kasviksilla: kesäkurpitsalla, parsalla, retiiseillä ja pienillä minipaprikoilla. Herkullisen pizzan salaisuus on rapeassa spelttipohjassa ja maailman parhaassa pizzakastikkeessa, joka valmistetaan mehevän maukkaista San Marzano tomaateista.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1l hienoja spelttijauhoja
25g tuorehiivaa
½dl Oliiviöljyä
3dl Vettä
1 ½tl Suolaa
4 San Marzano tomaattia
2 Valkosipulinkynttä
2rkl Oliiviöljyä
3rkl Tomaattipyrettä
1tl Sokeria
1tl Suolaa
2tl kuivattua oreganoa
1/4tl Mustapippuria
1pallo Mozzarellaa
pätkä Kesäkurpitsaa
muutama parsa
muutama minipaprika
muutama retiisi
Kapriksia
Kurpitsansiemeniä
marinoitua punasipulia
basilikan lehtiä
  1. Valmista ensin pizzapohja. Mittaa yleiskoneen kulhoon kädenlämpöinen vesi ja murustele joukkoon hiiva. Alusta jauhot taikinan sekaan ja lisää lopuksi ½ dl öljyä ja 1 ½ tl suolaa. Vaivaa taikinaa hitaalla teholla noin kymmenen minuuttia ja anna taikinan sitten kohota kaksinkertaiseksi.
  2. Jaa taikina kahteen osaan. Painele taikina jauhotetuilla käsillä pellille leivinpaperien päälle kahdeksi ohueksi pohjaksi.
  3. Valmista tomaattikastike. Leikkaa tomaatit paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Laita tomaatit, valkosipulit, 2 rkl oliiviöljyä, tomaattipyre, sokeri, suola, oregano ja mustapippuri tehosekoittimeen ja pyöräytä sileäksi kastikkeeksi.
  4. Levitä pizzapohjille tomaattikastiketta. Murustele mozzarella ja jaa se pizzoille. Täytä pizzat kesäkurpitsasiivuilla, parsan paloilla, puolitetuilla minipaprikoilla, retiisilohkoilla ja kapriksilla. Paista mahdollisimman kuumassa uunissa noin 5-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pohja kypsää.
  5. Viimeistele pizzat kurpitsansiemenillä, marinoidulla punasipulilla ja basilikan lehdillä.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella
Näyttävä kesäpizza täytetään sesongin mahtavilla kasviksilla: kesäkurpitsalla, parsalla, retiiseillä ja pienillä minipaprikoilla. Herkullisen pizzan salaisuus on rapeassa spelttipohjassa ja maailman parhaassa pizzakastikkeessa, joka valmistetaan mehevän maukkaista San Marzano tomaateista.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1l hienoja spelttijauhoja
25g tuorehiivaa
½dl Oliiviöljyä
3dl Vettä
1 ½tl Suolaa
4 San Marzano tomaattia
2 Valkosipulinkynttä
2rkl Oliiviöljyä
3rkl Tomaattipyrettä
1tl Sokeria
1tl Suolaa
2tl kuivattua oreganoa
1/4tl Mustapippuria
1pallo Mozzarellaa
pätkä Kesäkurpitsaa
muutama parsa
muutama minipaprika
muutama retiisi
Kapriksia
Kurpitsansiemeniä
marinoitua punasipulia
basilikan lehtiä

Ohjeet

  1. Valmista ensin pizzapohja. Mittaa yleiskoneen kulhoon kädenlämpöinen vesi ja murustele joukkoon hiiva. Alusta jauhot taikinan sekaan ja lisää lopuksi ½ dl öljyä ja 1 ½ tl suolaa. Vaivaa taikinaa hitaalla teholla noin kymmenen minuuttia ja anna taikinan sitten kohota kaksinkertaiseksi.
  2. Jaa taikina kahteen osaan. Painele taikina jauhotetuilla käsillä pellille leivinpaperien päälle kahdeksi ohueksi pohjaksi.
  3. Valmista tomaattikastike. Leikkaa tomaatit paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Laita tomaatit, valkosipulit, 2 rkl oliiviöljyä, tomaattipyre, sokeri, suola, oregano ja mustapippuri tehosekoittimeen ja pyöräytä sileäksi kastikkeeksi.
  4. Levitä pizzapohjille tomaattikastiketta. Murustele mozzarella ja jaa se pizzoille. Täytä pizzat kesäkurpitsasiivuilla, parsan paloilla, puolitetuilla minipaprikoilla, retiisilohkoilla ja kapriksilla. Paista mahdollisimman kuumassa uunissa noin 5-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pohja kypsää.
  5. Viimeistele pizzat kurpitsansiemenillä, marinoidulla punasipulilla ja basilikan lehdillä.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hotdog
Hotdog

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider