Kesäpasta mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla
Annokset
2
Cook Time
15
Annokset
2
Cook Time
15
Aineosat
  • 1rs Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia
  • Spagettia
  • 1pkt Buffalamozzarellaa
  • 5kpl Valkosipulinkynttä
  • 0,5dl Oliiviöljyä
  • 1/2kpl Sitruuna, mehut ja kuori
  • 1ruukku Basilikaa
  • Mustapippuria
  • Suolaa
Instructions
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
  2. Anna tomaattien ja valkosipulin pehmetä pannulla rauhassa, varo etteivät valkosipulinkynnet pala.
  3. Valuta al dente pasta, säästä hieman keitinvettä.
  4. Sekoita pasta, tomaatit ja valkosipulit kattilassa.
  5. Rouhi päälle runsaasti mustapippuria ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
  6. Lisää mozzarellapalaset ja tuore basilika, ehkä loraus öljyä ja lopuksi sitruunamehu ja kuoriraaste.
  7. Tarjoile välittömästi.
Lyhyt kuvaus

Helppo ja nopea kesäruoka!