Molletes

"Molletes" tarjoillaan yleensä aamupalana, mutta sitä voidaan tarjoilla myös pääruokana. Tästä aamupalasta löytyy useita eri versioita, mutta tämä on perinteisin.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

"Molletes" on tyypillinen meksikolainen arkiruoka, joka on herkullinen, näyttävä ja helppo valmistaa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4kpl Tomaattia
1 1/2kpl Limeä
1rkl Korianteria
1/3 kpl Sipulia
400g Esikypsennettyjä mustia tai punaisia papuja
1kpl Vihannesliemikuutio
2 kpl Patonkia tai chiabattaa
150g Juustoa (esim. gouda)
1tl Oreganoa
1rkl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Vettä
Pico de gallo
  1. Valmista salsa "Pico de gallo".
  2. Leikkaa tomaatit ja 1/4 sipulia pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon,
  3. Lisää hienonnettua korianteria ja purista limet.
  4. Sekoita hyvin lusikalla ja lisää hienonnettua chilejä tai jalapenoa (jos et pidä tulisuudesta, niin voit jättää chilin pois).
  5. Suolaa ja pippuria maun mukaan.
  6. Anna pico de gallon maustua vähintään 30 minuutin ajan.
Pavut
  1. Kun pico de gallo on maustumassa, valmista pavut.
  2. Leikkaa 1/8 sipulia hyvin pieniksi neliöiksi.
  3. Lämmitä ruokalusikallinen öljyä kattilassa keskilämmöllä ja lisää sipuli.
  4. Paista sipuli, kunnes se on hieman ruskea, varo, ettet polta sitä.
  5. Huuhtele pavut huolellisesti ja lisää ne kattilaan.
  6. Sekoita papuja minuutin ajan ja lisää oregano, hyppysellinen suolaa, jauhettua mustapippuria ja sekoita vielä minuutin ajan.
  7. Lisää kattilaan 1 ja puoli kupillista vettä ja kana- tai vihanneskuutio.
  8. Kiehauta seos.
  9. Heti kun seos kiehuu, vähennä lämpöä ja anna papujen hautua niin kauan, kunnes jäljellä on enää 1/6 nesteestä.
  10. Kun pavut ovat valmiita, murskaa ne joko käsisurvimella tai sauvasekoittimella.
Leivät
  1. Leikkaa patongit ja laita papuseos patongin päälle.
  2. Peitä molletesit juustolla ja laita ne uuniin kunnes juusto on sulanut.
  3. Laita salsaa päälle ja tarjoile.

Kokkisi oli

Foodaestheticsbcn FoodaestheticsbcnFoodaestheticsbcn Foodaestheticsbcn

Testaa seuraavaksi

Molletes

"Molletes" tarjoillaan yleensä aamupalana, mutta sitä voidaan tarjoilla myös pääruokana. Tästä aamupalasta löytyy useita eri versioita, mutta tämä on perinteisin.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

"Molletes" on tyypillinen meksikolainen arkiruoka, joka on herkullinen, näyttävä ja helppo valmistaa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4kpl Tomaattia
1 1/2kpl Limeä
1rkl Korianteria
1/3 kpl Sipulia
400g Esikypsennettyjä mustia tai punaisia papuja
1kpl Vihannesliemikuutio
2 kpl Patonkia tai chiabattaa
150g Juustoa (esim. gouda)
1tl Oreganoa
1rkl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Vettä
Pico de gallo
  1. Valmista salsa "Pico de gallo".
  2. Leikkaa tomaatit ja 1/4 sipulia pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon,
  3. Lisää hienonnettua korianteria ja purista limet.
  4. Sekoita hyvin lusikalla ja lisää hienonnettua chilejä tai jalapenoa (jos et pidä tulisuudesta, niin voit jättää chilin pois).
  5. Suolaa ja pippuria maun mukaan.
  6. Anna pico de gallon maustua vähintään 30 minuutin ajan.
Pavut
  1. Kun pico de gallo on maustumassa, valmista pavut.
  2. Leikkaa 1/8 sipulia hyvin pieniksi neliöiksi.
  3. Lämmitä ruokalusikallinen öljyä kattilassa keskilämmöllä ja lisää sipuli.
  4. Paista sipuli, kunnes se on hieman ruskea, varo, ettet polta sitä.
  5. Huuhtele pavut huolellisesti ja lisää ne kattilaan.
  6. Sekoita papuja minuutin ajan ja lisää oregano, hyppysellinen suolaa, jauhettua mustapippuria ja sekoita vielä minuutin ajan.
  7. Lisää kattilaan 1 ja puoli kupillista vettä ja kana- tai vihanneskuutio.
  8. Kiehauta seos.
  9. Heti kun seos kiehuu, vähennä lämpöä ja anna papujen hautua niin kauan, kunnes jäljellä on enää 1/6 nesteestä.
  10. Kun pavut ovat valmiita, murskaa ne joko käsisurvimella tai sauvasekoittimella.
Leivät
  1. Leikkaa patongit ja laita papuseos patongin päälle.
  2. Peitä molletesit juustolla ja laita ne uuniin kunnes juusto on sulanut.
  3. Laita salsaa päälle ja tarjoile.

Kokkisi oli

Foodaestheticsbcn FoodaestheticsbcnFoodaestheticsbcn Foodaestheticsbcn

Testaa seuraavaksi

Molletes
"Molletes" tarjoillaan yleensä aamupalana, mutta sitä voidaan tarjoilla myös pääruokana. Tästä aamupalasta löytyy useita eri versioita, mutta tämä on perinteisin.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

4kpl Tomaattia
1 1/2kpl Limeä
1rkl Korianteria
1/3 kpl Sipulia
400g Esikypsennettyjä mustia tai punaisia papuja
1kpl Vihannesliemikuutio
2 kpl Patonkia tai chiabattaa
150g Juustoa (esim. gouda)
1tl Oreganoa
1rkl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Vettä

Ohjeet

Pico de gallo
  1. Valmista salsa "Pico de gallo".
  2. Leikkaa tomaatit ja 1/4 sipulia pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon,
  3. Lisää hienonnettua korianteria ja purista limet.
  4. Sekoita hyvin lusikalla ja lisää hienonnettua chilejä tai jalapenoa (jos et pidä tulisuudesta, niin voit jättää chilin pois).
  5. Suolaa ja pippuria maun mukaan.
  6. Anna pico de gallon maustua vähintään 30 minuutin ajan.
Pavut
  1. Kun pico de gallo on maustumassa, valmista pavut.
  2. Leikkaa 1/8 sipulia hyvin pieniksi neliöiksi.
  3. Lämmitä ruokalusikallinen öljyä kattilassa keskilämmöllä ja lisää sipuli.
  4. Paista sipuli, kunnes se on hieman ruskea, varo, ettet polta sitä.
  5. Huuhtele pavut huolellisesti ja lisää ne kattilaan.
  6. Sekoita papuja minuutin ajan ja lisää oregano, hyppysellinen suolaa, jauhettua mustapippuria ja sekoita vielä minuutin ajan.
  7. Lisää kattilaan 1 ja puoli kupillista vettä ja kana- tai vihanneskuutio.
  8. Kiehauta seos.
  9. Heti kun seos kiehuu, vähennä lämpöä ja anna papujen hautua niin kauan, kunnes jäljellä on enää 1/6 nesteestä.
  10. Kun pavut ovat valmiita, murskaa ne joko käsisurvimella tai sauvasekoittimella.
Leivät
  1. Leikkaa patongit ja laita papuseos patongin päälle.
  2. Peitä molletesit juustolla ja laita ne uuniin kunnes juusto on sulanut.
  3. Laita salsaa päälle ja tarjoile.

Kokkisi oli

Foodaestheticsbcn FoodaestheticsbcnFoodaestheticsbcn Foodaestheticsbcn

Testaa seuraavaksi

Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!