Molletes

"Molletes" tarjoillaan yleensä aamupalana, mutta sitä voidaan tarjoilla myös pääruokana. Tästä aamupalasta löytyy useita eri versioita, mutta tämä on perinteisin.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

"Molletes" on tyypillinen meksikolainen arkiruoka, joka on herkullinen, näyttävä ja helppo valmistaa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4kpl Tomaattia
1 1/2kpl Limeä
1rkl Korianteria
1/3 kpl Sipulia
400g Esikypsennettyjä mustia tai punaisia papuja
1kpl Vihannesliemikuutio
2 kpl Patonkia tai chiabattaa
150g Juustoa (esim. gouda)
1tl Oreganoa
1rkl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Vettä
Pico de gallo
  1. Valmista salsa "Pico de gallo".
  2. Leikkaa tomaatit ja 1/4 sipulia pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon,
  3. Lisää hienonnettua korianteria ja purista limet.
  4. Sekoita hyvin lusikalla ja lisää hienonnettua chilejä tai jalapenoa (jos et pidä tulisuudesta, niin voit jättää chilin pois).
  5. Suolaa ja pippuria maun mukaan.
  6. Anna pico de gallon maustua vähintään 30 minuutin ajan.
Pavut
  1. Kun pico de gallo on maustumassa, valmista pavut.
  2. Leikkaa 1/8 sipulia hyvin pieniksi neliöiksi.
  3. Lämmitä ruokalusikallinen öljyä kattilassa keskilämmöllä ja lisää sipuli.
  4. Paista sipuli, kunnes se on hieman ruskea, varo, ettet polta sitä.
  5. Huuhtele pavut huolellisesti ja lisää ne kattilaan.
  6. Sekoita papuja minuutin ajan ja lisää oregano, hyppysellinen suolaa, jauhettua mustapippuria ja sekoita vielä minuutin ajan.
  7. Lisää kattilaan 1 ja puoli kupillista vettä ja kana- tai vihanneskuutio.
  8. Kiehauta seos.
  9. Heti kun seos kiehuu, vähennä lämpöä ja anna papujen hautua niin kauan, kunnes jäljellä on enää 1/6 nesteestä.
  10. Kun pavut ovat valmiita, murskaa ne joko käsisurvimella tai sauvasekoittimella.
Leivät
  1. Leikkaa patongit ja laita papuseos patongin päälle.
  2. Peitä molletesit juustolla ja laita ne uuniin kunnes juusto on sulanut.
  3. Laita salsaa päälle ja tarjoile.

Kokkisi oli

Foodaestheticsbcn FoodaestheticsbcnFoodaestheticsbcn Foodaestheticsbcn

Testaa seuraavaksi

Molletes

"Molletes" tarjoillaan yleensä aamupalana, mutta sitä voidaan tarjoilla myös pääruokana. Tästä aamupalasta löytyy useita eri versioita, mutta tämä on perinteisin.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

"Molletes" on tyypillinen meksikolainen arkiruoka, joka on herkullinen, näyttävä ja helppo valmistaa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4kpl Tomaattia
1 1/2kpl Limeä
1rkl Korianteria
1/3 kpl Sipulia
400g Esikypsennettyjä mustia tai punaisia papuja
1kpl Vihannesliemikuutio
2 kpl Patonkia tai chiabattaa
150g Juustoa (esim. gouda)
1tl Oreganoa
1rkl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Vettä
Pico de gallo
  1. Valmista salsa "Pico de gallo".
  2. Leikkaa tomaatit ja 1/4 sipulia pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon,
  3. Lisää hienonnettua korianteria ja purista limet.
  4. Sekoita hyvin lusikalla ja lisää hienonnettua chilejä tai jalapenoa (jos et pidä tulisuudesta, niin voit jättää chilin pois).
  5. Suolaa ja pippuria maun mukaan.
  6. Anna pico de gallon maustua vähintään 30 minuutin ajan.
Pavut
  1. Kun pico de gallo on maustumassa, valmista pavut.
  2. Leikkaa 1/8 sipulia hyvin pieniksi neliöiksi.
  3. Lämmitä ruokalusikallinen öljyä kattilassa keskilämmöllä ja lisää sipuli.
  4. Paista sipuli, kunnes se on hieman ruskea, varo, ettet polta sitä.
  5. Huuhtele pavut huolellisesti ja lisää ne kattilaan.
  6. Sekoita papuja minuutin ajan ja lisää oregano, hyppysellinen suolaa, jauhettua mustapippuria ja sekoita vielä minuutin ajan.
  7. Lisää kattilaan 1 ja puoli kupillista vettä ja kana- tai vihanneskuutio.
  8. Kiehauta seos.
  9. Heti kun seos kiehuu, vähennä lämpöä ja anna papujen hautua niin kauan, kunnes jäljellä on enää 1/6 nesteestä.
  10. Kun pavut ovat valmiita, murskaa ne joko käsisurvimella tai sauvasekoittimella.
Leivät
  1. Leikkaa patongit ja laita papuseos patongin päälle.
  2. Peitä molletesit juustolla ja laita ne uuniin kunnes juusto on sulanut.
  3. Laita salsaa päälle ja tarjoile.

Kokkisi oli

Foodaestheticsbcn FoodaestheticsbcnFoodaestheticsbcn Foodaestheticsbcn

Testaa seuraavaksi

Molletes
"Molletes" tarjoillaan yleensä aamupalana, mutta sitä voidaan tarjoilla myös pääruokana. Tästä aamupalasta löytyy useita eri versioita, mutta tämä on perinteisin.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

4kpl Tomaattia
1 1/2kpl Limeä
1rkl Korianteria
1/3 kpl Sipulia
400g Esikypsennettyjä mustia tai punaisia papuja
1kpl Vihannesliemikuutio
2 kpl Patonkia tai chiabattaa
150g Juustoa (esim. gouda)
1tl Oreganoa
1rkl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Vettä

Ohjeet

Pico de gallo
  1. Valmista salsa "Pico de gallo".
  2. Leikkaa tomaatit ja 1/4 sipulia pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon,
  3. Lisää hienonnettua korianteria ja purista limet.
  4. Sekoita hyvin lusikalla ja lisää hienonnettua chilejä tai jalapenoa (jos et pidä tulisuudesta, niin voit jättää chilin pois).
  5. Suolaa ja pippuria maun mukaan.
  6. Anna pico de gallon maustua vähintään 30 minuutin ajan.
Pavut
  1. Kun pico de gallo on maustumassa, valmista pavut.
  2. Leikkaa 1/8 sipulia hyvin pieniksi neliöiksi.
  3. Lämmitä ruokalusikallinen öljyä kattilassa keskilämmöllä ja lisää sipuli.
  4. Paista sipuli, kunnes se on hieman ruskea, varo, ettet polta sitä.
  5. Huuhtele pavut huolellisesti ja lisää ne kattilaan.
  6. Sekoita papuja minuutin ajan ja lisää oregano, hyppysellinen suolaa, jauhettua mustapippuria ja sekoita vielä minuutin ajan.
  7. Lisää kattilaan 1 ja puoli kupillista vettä ja kana- tai vihanneskuutio.
  8. Kiehauta seos.
  9. Heti kun seos kiehuu, vähennä lämpöä ja anna papujen hautua niin kauan, kunnes jäljellä on enää 1/6 nesteestä.
  10. Kun pavut ovat valmiita, murskaa ne joko käsisurvimella tai sauvasekoittimella.
Leivät
  1. Leikkaa patongit ja laita papuseos patongin päälle.
  2. Peitä molletesit juustolla ja laita ne uuniin kunnes juusto on sulanut.
  3. Laita salsaa päälle ja tarjoile.

Kokkisi oli

Foodaestheticsbcn FoodaestheticsbcnFoodaestheticsbcn Foodaestheticsbcn

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!