Nokkosrisotto
Nokkosrisottoa varten voi käyttää tuoretta tai nokkosta. Kuullota 1 sipuli ja 3 kourallista risottoriisiä kattilassa. Lisää kauhallinen kerrallaan kasvislientä risottoon. Sekoita puuhakauhalla. Lisää kasvislientä aina kun neste alkaa haihtua. Loppuvaiheessa lisätään nokkonen ja vegaaninen parmesaani
Annokset
4
Annokset
4
Aineosat
  • 3-4Kourallista Risottoriisiä
  • 1Yksi Sipuli
  • 1 litra kasvisliemi
  • Puolidl Nokkonen
  • 1,5Dl Parmesaania
Instructions
  1. Keitä 1 litra kasvislientä.
  2. Lisää toiseen kattilaan oliiviöljyn kanssa sipuli ja risottoriisi ja kuullota hetki.
  3. Tee risotto perusohjeen mukaan hämmentäen puukauhalla ja lisäämällä kauha kerrallaan kasvislientä.
  4. Loppuvaiheessa lisää nokkonen, vegaaninen parmesaanijuusto ja sekoittele vielä kasvislientä lisäten niin kauan että risotosta neste haihtunut pois kokonaan.
  5. Tarjoa valmis risotto tuoreen leivän ja viinin kanssa.
Lyhyt kuvaus

Vegaaninen nokkosrisotto.Käytä pakastettua nokkosta, risottoriisiä, sitruunanmehua ja vegaanista parmesaania. Sopii alku tai pääruoaksi.