Paahdettu feta kirsikkatomaateilla ja yrteillä
Otroligt gott tillbehör till en fräsch sallad och gott bröd.
Annokset
4
Cook Time
30
Annokset
4
Cook Time
30
Aineosat
  • 1pkt Fetajuustoa
  • 10kpl Kirsikkatomaattia, kotimaisia
  • 5kpl Valkosipulinkynttä
  • 1kpl Punasipuli, pieni
  • 2rkl Tomaattipyreettä
  • 2rkl Oliiviöljyä
  • Kuivattuja yrttejä, rosmariini, basilika, timjamia
  • Mustapippuria
Instructions
  1. Nosta feta uunivuokaan, ja laita uuni 200 asteelle.
  2. Lisää halkaistut tomaatit ja valkosipulinkynnet.
  3. Sivele fetan pinnalle tomaattipyree ja ripottele päälle mausteet.
  4. Lisää päällimmäiseksi silputtu punasipuli.
  5. Lorauta vielä fetan ja tomaattien päälle oliiviöljyä.
  6. Nosta uunivuoka uuniin ja paahda 200 asteessa n. 15 minuuttia, laita vuoan päälle folio jos valkosipulinkynnet alkavat tummumaan liikaa.
Lyhyt kuvaus

Ihana lisuke vihersalaatille ja hyvälle leivälle.