
![]() |
Paistettu riisi ja maapähkinävoikastike
Käytä kotimaisia kasviksia, ne ovat puhtaita ja turvallisia.
Maapähkinä ja chili tuo ruoalle mahtavan maun.
Maapähkinävoikastike
|
|
![]() |
Paistettu riisi ja maapähkinävoikastike
Käytä kotimaisia kasviksia, ne ovat puhtaita ja turvallisia.
Maapähkinä ja chili tuo ruoalle mahtavan maun.
|
![]() |

Paistettu riisi ja maapähkinävoikastike
Käytä kotimaisia kasviksia, ne ovat puhtaita ja turvallisia.
2dl | Riisiä |
Kasviksia (sipulia, paprikaa, parsakaalia, kukkakaalia, papuja, linssejä ym.) |
2rkl | Seesaminsiemeniä |
1kpl | Tuore chili |
Tuoreita yrttejä |
Öljyä paistamiseen |
Maapähkinävoikastike
1rkl | Maapähkinävoita |
1rkl | Seesamiöljyä |
1/2rkl | Oliiviöljyä |
1kpl | Limen mehu |
1rkl | Soijaa |
1tl | Chilikastiketta |
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Silppua kasvikset. Lämmitä paistinpannu ja lisää öljy.
- Lisää kasvikset paistinpannulle ja kuullota hetki. Lisää riisi ja tarvittaessa lisää öljyä.
- Tee maapähkinävoikastike sekoittamalla kastikkeen aineet keskenään, maista ja mausta lisää jos tarve.
- Annostele paistettu riisi lautasille. Lisää riisiannoksen päälle vielä silputtuja, tuoreita yrttejä, chiliä ja seesaminsiemeniä.
- Tarjoile maapähkinävoikastikkeen kanssa.