Parsakaalikeitto pinaatilla & kurkulla
Kermainen ja täyttävä vihanneskeitto on täydellinen lounaaksi.
Annokset
6annosta
Cook Time
30minuuttia
Annokset
6annosta
Cook Time
30minuuttia
Aineosat
  • 1litraa Vettä
  • 2kpl Kasvisliemikuutiota
  • 3tl Suolaa
  • 2tl Timjamia
  • 1mm Mustapippuria
  • 500g Parsakaalia
  • 200g Palsternakkaa
  • 1kpl Keltasipuli
  • 2,5dl Kookosmaitoa
  • 1kpl Närpiön Vihanneksen Kurkkua
  • 3dl Tuoretta babypinaattia
Instructions
  1. Kiehauta vesi isossa kattilassa.
  2. Lisää kasvisliemikuutiot, timjani, suola ja pippuri.
  3. Huuhtele ja leikkaa parsakaali sekä palsternakka paloiksi.
  4. Kuori ja leikkaa sipuli karkeasti.
  5. Aseta kasvikset ja sipuli kattilaan ja anna kiehua n 10 minuuttia.
  6. Huuhtele sillä aikaa kurkku ja babypinaatti.
  7. Leikkaa kurkku pienempiin paloihin.
  8. Ota kattila levyltä ja sekoita sauvasekoittimella sileäksi keitoksi.
  9. Voit myös käyttää blenderiä.
  10. Älä kaada vettä pois.
  11. Lisää kookosmaito, kurkku sekä pinaatti ja sekoita lisää.
  12. Tarjoiluun voit käyttää hieman kookosmaitoa ja chiliryynejä.
Lyhyt kuvaus

Täydellinen vaihtoehto lounasboksiin.