Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla

Pintxos

Vielä yksi pintxos, viva la españja!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Paahdettu paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1rkl Oliiviöljyä
1mm Suolaa
1mm Sokeria
Mustapippuria
Pintxos
8viipaletta Vaaleaa patonkia
1dl Majoneesia tai tuorejuustoa
2palloa Mozzarellajuustoa vedessä
8lehteä Tuoretta basilikaa
Salaatti- tai yrttiversoja koristeluun
Oliiviöljyä tarjoiluun
Paahdettu paprika
  1. Leikkaa paprikat pituussuunnassa 4 pitkäksi lohkoksi, yhteensä 8 palaa.
  2. Valuta öljyä päälle sekä mausteita.
  3. Paista uunissa 250 asteessa 8 minuuttia, niin että paprikat pehmenevät ja saavat väriä.
  4. Anna jäähtyä.
Pintxos
  1. Jaa majoneesi/tuorejuusto patonkiviipaleita.
  2. Leikkaa mozzarella 8 palaan ja kääri jokainen pala 1 viipaleella paahdettua paprikaa.
  3. Aseta paprika ja mozzarella patonkiviipaleille yhdessä tuoreen basilikan kanssa, koristele tuoreilla salaatti- tai yrttiversoilla ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.
  4. Tarjoile tapaksena seisovassa pöydässä tai pikkusuolaisena drinkin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Pintxos

Vielä yksi pintxos, viva la españja!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Paahdettu paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1rkl Oliiviöljyä
1mm Suolaa
1mm Sokeria
Mustapippuria
Pintxos
8viipaletta Vaaleaa patonkia
1dl Majoneesia tai tuorejuustoa
2palloa Mozzarellajuustoa vedessä
8lehteä Tuoretta basilikaa
Salaatti- tai yrttiversoja koristeluun
Oliiviöljyä tarjoiluun
Paahdettu paprika
  1. Leikkaa paprikat pituussuunnassa 4 pitkäksi lohkoksi, yhteensä 8 palaa.
  2. Valuta öljyä päälle sekä mausteita.
  3. Paista uunissa 250 asteessa 8 minuuttia, niin että paprikat pehmenevät ja saavat väriä.
  4. Anna jäähtyä.
Pintxos
  1. Jaa majoneesi/tuorejuusto patonkiviipaleita.
  2. Leikkaa mozzarella 8 palaan ja kääri jokainen pala 1 viipaleella paahdettua paprikaa.
  3. Aseta paprika ja mozzarella patonkiviipaleille yhdessä tuoreen basilikan kanssa, koristele tuoreilla salaatti- tai yrttiversoilla ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.
  4. Tarjoile tapaksena seisovassa pöydässä tai pikkusuolaisena drinkin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla
Pintxos
Vielä yksi pintxos, viva la españja!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
palaa

Resepti

Paahdettu paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1rkl Oliiviöljyä
1mm Suolaa
1mm Sokeria
Mustapippuria
Pintxos
8viipaletta Vaaleaa patonkia
1dl Majoneesia tai tuorejuustoa
2palloa Mozzarellajuustoa vedessä
8lehteä Tuoretta basilikaa
Salaatti- tai yrttiversoja koristeluun
Oliiviöljyä tarjoiluun

Ohjeet

Paahdettu paprika
  1. Leikkaa paprikat pituussuunnassa 4 pitkäksi lohkoksi, yhteensä 8 palaa.
  2. Valuta öljyä päälle sekä mausteita.
  3. Paista uunissa 250 asteessa 8 minuuttia, niin että paprikat pehmenevät ja saavat väriä.
  4. Anna jäähtyä.
Pintxos
  1. Jaa majoneesi/tuorejuusto patonkiviipaleita.
  2. Leikkaa mozzarella 8 palaan ja kääri jokainen pala 1 viipaleella paahdettua paprikaa.
  3. Aseta paprika ja mozzarella patonkiviipaleille yhdessä tuoreen basilikan kanssa, koristele tuoreilla salaatti- tai yrttiversoilla ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.
  4. Tarjoile tapaksena seisovassa pöydässä tai pikkusuolaisena drinkin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.