
![]() |
Pintxos
Vielä yksi pintxos, viva la españja!
Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla
Paahdettu paprika
Pintxos
|
Paahdettu paprika
Pintxos
|
![]() |
Pintxos
Vielä yksi pintxos, viva la españja!
Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla
|
![]() |

Pintxos
Vielä yksi pintxos, viva la españja!
Paahdettu paprika
2kpl | Kotimaista suippopaprikaa |
1rkl | Oliiviöljyä |
1mm | Suolaa |
1mm | Sokeria |
Mustapippuria |
Pintxos
8viipaletta | Vaaleaa patonkia |
1dl | Majoneesia tai tuorejuustoa |
2palloa | Mozzarellajuustoa vedessä |
8lehteä | Tuoretta basilikaa |
Salaatti- tai yrttiversoja koristeluun |
Oliiviöljyä tarjoiluun |
Paahdettu paprika
- Leikkaa paprikat pituussuunnassa 4 pitkäksi lohkoksi, yhteensä 8 palaa.
- Valuta öljyä päälle sekä mausteita.
- Paista uunissa 250 asteessa 8 minuuttia, niin että paprikat pehmenevät ja saavat väriä.
- Anna jäähtyä.
Pintxos
- Jaa majoneesi/tuorejuusto patonkiviipaleita.
- Leikkaa mozzarella 8 palaan ja kääri jokainen pala 1 viipaleella paahdettua paprikaa.
- Aseta paprika ja mozzarella patonkiviipaleille yhdessä tuoreen basilikan kanssa, koristele tuoreilla salaatti- tai yrttiversoilla ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.
- Tarjoile tapaksena seisovassa pöydässä tai pikkusuolaisena drinkin kanssa.