Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla

Pintxos

Vielä yksi pintxos, viva la españja!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Paahdettu paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1rkl Oliiviöljyä
1mm Suolaa
1mm Sokeria
Mustapippuria
Pintxos
8viipaletta Vaaleaa patonkia
1dl Majoneesia tai tuorejuustoa
2palloa Mozzarellajuustoa vedessä
8lehteä Tuoretta basilikaa
Salaatti- tai yrttiversoja koristeluun
Oliiviöljyä tarjoiluun
Paahdettu paprika
  1. Leikkaa paprikat pituussuunnassa 4 pitkäksi lohkoksi, yhteensä 8 palaa.
  2. Valuta öljyä päälle sekä mausteita.
  3. Paista uunissa 250 asteessa 8 minuuttia, niin että paprikat pehmenevät ja saavat väriä.
  4. Anna jäähtyä.
Pintxos
  1. Jaa majoneesi/tuorejuusto patonkiviipaleita.
  2. Leikkaa mozzarella 8 palaan ja kääri jokainen pala 1 viipaleella paahdettua paprikaa.
  3. Aseta paprika ja mozzarella patonkiviipaleille yhdessä tuoreen basilikan kanssa, koristele tuoreilla salaatti- tai yrttiversoilla ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.
  4. Tarjoile tapaksena seisovassa pöydässä tai pikkusuolaisena drinkin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Pintxos

Vielä yksi pintxos, viva la españja!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Paahdettu paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1rkl Oliiviöljyä
1mm Suolaa
1mm Sokeria
Mustapippuria
Pintxos
8viipaletta Vaaleaa patonkia
1dl Majoneesia tai tuorejuustoa
2palloa Mozzarellajuustoa vedessä
8lehteä Tuoretta basilikaa
Salaatti- tai yrttiversoja koristeluun
Oliiviöljyä tarjoiluun
Paahdettu paprika
  1. Leikkaa paprikat pituussuunnassa 4 pitkäksi lohkoksi, yhteensä 8 palaa.
  2. Valuta öljyä päälle sekä mausteita.
  3. Paista uunissa 250 asteessa 8 minuuttia, niin että paprikat pehmenevät ja saavat väriä.
  4. Anna jäähtyä.
Pintxos
  1. Jaa majoneesi/tuorejuusto patonkiviipaleita.
  2. Leikkaa mozzarella 8 palaan ja kääri jokainen pala 1 viipaleella paahdettua paprikaa.
  3. Aseta paprika ja mozzarella patonkiviipaleille yhdessä tuoreen basilikan kanssa, koristele tuoreilla salaatti- tai yrttiversoilla ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.
  4. Tarjoile tapaksena seisovassa pöydässä tai pikkusuolaisena drinkin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla
Pintxos
Vielä yksi pintxos, viva la españja!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
palaa

Resepti

Paahdettu paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1rkl Oliiviöljyä
1mm Suolaa
1mm Sokeria
Mustapippuria
Pintxos
8viipaletta Vaaleaa patonkia
1dl Majoneesia tai tuorejuustoa
2palloa Mozzarellajuustoa vedessä
8lehteä Tuoretta basilikaa
Salaatti- tai yrttiversoja koristeluun
Oliiviöljyä tarjoiluun

Ohjeet

Paahdettu paprika
  1. Leikkaa paprikat pituussuunnassa 4 pitkäksi lohkoksi, yhteensä 8 palaa.
  2. Valuta öljyä päälle sekä mausteita.
  3. Paista uunissa 250 asteessa 8 minuuttia, niin että paprikat pehmenevät ja saavat väriä.
  4. Anna jäähtyä.
Pintxos
  1. Jaa majoneesi/tuorejuusto patonkiviipaleita.
  2. Leikkaa mozzarella 8 palaan ja kääri jokainen pala 1 viipaleella paahdettua paprikaa.
  3. Aseta paprika ja mozzarella patonkiviipaleille yhdessä tuoreen basilikan kanssa, koristele tuoreilla salaatti- tai yrttiversoilla ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.
  4. Tarjoile tapaksena seisovassa pöydässä tai pikkusuolaisena drinkin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Shajshuka täynnä makuja kotimaisista kasviksista!

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Mustikkacheesecake lasissa
Mustikkacheesecake

Makeutettu ainoastaan hunajalla!

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Sienikeitto
Täyteläinen sienikeitto

Helppo, nopea ja hurmaavan hyvää!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!