Pizza

Pizza

Hyvä perusresepti pizzapohjalle, kestää jonkin aikaa tehdä mutta niin sen arvoista!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Pizza sinihomejuustolla, basilikalla ja tuoreella tomaatilla

 

Annoslaskuri

pizzaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Pizzapohja
500g Vehnäjauhoja
3dl Haaleaa vettä
1/2rkl Suolaa
1/2rkl Hunajaa
3g Kuivaa hiivaa
Oliiviöljyä kohotukseen
Pizzakastike
2kpl Valkosipulikynsiä
3rkl Oliiviöljyä
2rkl Tomaattipyreetä
1purkki Murskattuja tomaatteja
1/2rkl kuivattua oreganoa
Suolaa
Mustapippuria
Sokeria
Täyte
1annos Pizzakastiketta
150g Raastettua mozzarellajuustoa
250g Sinihomejuustoa
6kpl Kypsiä kotimaisia tomaatteja
1/2ruukkua Tuoretta basilikaa
Pizzapohja
  1. Sekoita kaikki ainekset monitoimikoneeseen taikinakoukulla.
  2. Vatkaa 5 minuuttia puoliteholla, anna levätä 10 minuuttia ja vatkaa jälleen 5 minuuttia puoliteholla.
  3. Taikinasta tulee aika sitkeä.
  4. Vaivaa taikina rullaksi jauhotulla leivinpöydällä, jaa 4:ksi pullaksi ja pyöritä pyöreiksi käsissä.
  5. Aseta lautaselle, sivellä oliiviöljyllä, peitä tuorekelmulla ja anna kohota huoneenlämmössä noin 1 tunnin.
  6. Sillä aikaa voit tehdä kastikkeen.
Pizzakastike
  1. Hakkaa valkosipuli karkeaksi, kuullota oliiviöljyssä.
  2. Lisää tomaattipyree ja kuullota hetken.
  3. Kaada sekaan murskatut tomaatit ja oregano, anna kiehua n 15 minuuttia, mausta suolalla mustapippurilla ja mahdollisesti ripauksella sokeria.
Täyte
  1. Kun sinulla on pizzakastike ja täyte valmiina, muotoile tai kauli taikina 4 yhtä isoksi pyöreäksi pizzaksi.
  2. Jos käytät pizzakiveä niin tee yksi pizza kerrallaan, jos taas teet tavallisella uunipellillä leivinpaperin päälle voit täyttää kaikki 4 pizzaa kerralla.
  3. Ohjenuora on, että tomaattikastike ensin, sitten juusto ja sen jälkeen täyte.
  4. Paista pizzat omavalintaisella tavalla mutta kuumassa uunissa, vähintään 250 astetta.
  5. Paistettujen päälle lisää tuoretta basilikaa ja tarjoile suoraan uunista.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Pizza

Hyvä perusresepti pizzapohjalle, kestää jonkin aikaa tehdä mutta niin sen arvoista!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Pizza sinihomejuustolla, basilikalla ja tuoreella tomaatilla

 

Annoslaskuri

pizzaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Pizzapohja
500g Vehnäjauhoja
3dl Haaleaa vettä
1/2rkl Suolaa
1/2rkl Hunajaa
3g Kuivaa hiivaa
Oliiviöljyä kohotukseen
Pizzakastike
2kpl Valkosipulikynsiä
3rkl Oliiviöljyä
2rkl Tomaattipyreetä
1purkki Murskattuja tomaatteja
1/2rkl kuivattua oreganoa
Suolaa
Mustapippuria
Sokeria
Täyte
1annos Pizzakastiketta
150g Raastettua mozzarellajuustoa
250g Sinihomejuustoa
6kpl Kypsiä kotimaisia tomaatteja
1/2ruukkua Tuoretta basilikaa
Pizzapohja
  1. Sekoita kaikki ainekset monitoimikoneeseen taikinakoukulla.
  2. Vatkaa 5 minuuttia puoliteholla, anna levätä 10 minuuttia ja vatkaa jälleen 5 minuuttia puoliteholla.
  3. Taikinasta tulee aika sitkeä.
  4. Vaivaa taikina rullaksi jauhotulla leivinpöydällä, jaa 4:ksi pullaksi ja pyöritä pyöreiksi käsissä.
  5. Aseta lautaselle, sivellä oliiviöljyllä, peitä tuorekelmulla ja anna kohota huoneenlämmössä noin 1 tunnin.
  6. Sillä aikaa voit tehdä kastikkeen.
Pizzakastike
  1. Hakkaa valkosipuli karkeaksi, kuullota oliiviöljyssä.
  2. Lisää tomaattipyree ja kuullota hetken.
  3. Kaada sekaan murskatut tomaatit ja oregano, anna kiehua n 15 minuuttia, mausta suolalla mustapippurilla ja mahdollisesti ripauksella sokeria.
Täyte
  1. Kun sinulla on pizzakastike ja täyte valmiina, muotoile tai kauli taikina 4 yhtä isoksi pyöreäksi pizzaksi.
  2. Jos käytät pizzakiveä niin tee yksi pizza kerrallaan, jos taas teet tavallisella uunipellillä leivinpaperin päälle voit täyttää kaikki 4 pizzaa kerralla.
  3. Ohjenuora on, että tomaattikastike ensin, sitten juusto ja sen jälkeen täyte.
  4. Paista pizzat omavalintaisella tavalla mutta kuumassa uunissa, vähintään 250 astetta.
  5. Paistettujen päälle lisää tuoretta basilikaa ja tarjoile suoraan uunista.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Pizza
Pizza
Hyvä perusresepti pizzapohjalle, kestää jonkin aikaa tehdä mutta niin sen arvoista!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
pizzaa

Resepti

Pizzapohja
500g Vehnäjauhoja
3dl Haaleaa vettä
1/2rkl Suolaa
1/2rkl Hunajaa
3g Kuivaa hiivaa
Oliiviöljyä kohotukseen
Pizzakastike
2kpl Valkosipulikynsiä
3rkl Oliiviöljyä
2rkl Tomaattipyreetä
1purkki Murskattuja tomaatteja
1/2rkl kuivattua oreganoa
Suolaa
Mustapippuria
Sokeria
Täyte
1annos Pizzakastiketta
150g Raastettua mozzarellajuustoa
250g Sinihomejuustoa
6kpl Kypsiä kotimaisia tomaatteja
1/2ruukkua Tuoretta basilikaa

Ohjeet

Pizzapohja
  1. Sekoita kaikki ainekset monitoimikoneeseen taikinakoukulla.
  2. Vatkaa 5 minuuttia puoliteholla, anna levätä 10 minuuttia ja vatkaa jälleen 5 minuuttia puoliteholla.
  3. Taikinasta tulee aika sitkeä.
  4. Vaivaa taikina rullaksi jauhotulla leivinpöydällä, jaa 4:ksi pullaksi ja pyöritä pyöreiksi käsissä.
  5. Aseta lautaselle, sivellä oliiviöljyllä, peitä tuorekelmulla ja anna kohota huoneenlämmössä noin 1 tunnin.
  6. Sillä aikaa voit tehdä kastikkeen.
Pizzakastike
  1. Hakkaa valkosipuli karkeaksi, kuullota oliiviöljyssä.
  2. Lisää tomaattipyree ja kuullota hetken.
  3. Kaada sekaan murskatut tomaatit ja oregano, anna kiehua n 15 minuuttia, mausta suolalla mustapippurilla ja mahdollisesti ripauksella sokeria.
Täyte
  1. Kun sinulla on pizzakastike ja täyte valmiina, muotoile tai kauli taikina 4 yhtä isoksi pyöreäksi pizzaksi.
  2. Jos käytät pizzakiveä niin tee yksi pizza kerrallaan, jos taas teet tavallisella uunipellillä leivinpaperin päälle voit täyttää kaikki 4 pizzaa kerralla.
  3. Ohjenuora on, että tomaattikastike ensin, sitten juusto ja sen jälkeen täyte.
  4. Paista pizzat omavalintaisella tavalla mutta kuumassa uunissa, vähintään 250 astetta.
  5. Paistettujen päälle lisää tuoretta basilikaa ja tarjoile suoraan uunista.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!