Porkkana-maapähkinä-hummus

Porkkana-maapähkinähummus

Erikoinen, superherkullinen ja huokea. Tarjoa suosikkileipäsi tahi raakavihannesten (crudites) kera!
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Ripottele päälle syötäviä kukkia ja tarjoile sesongin vihannesten kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2dl Auringonkukkaöljyä
4kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Salottisipulia
1tl Jeera (juustokumina)
1/2tl Chilihiutaleita
500g Porkkanoita
1litra Kasvislientä
2rkl Etikkaa
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
1dl Oliiviöljyä
1/2purkki Maapähkinävoita
  1. Freesaa 5 ensimmnäistä ainesta pehmeiksi kattilassa
  2. Lisää kuoritut ja paloitellut porkkanat kattilaan.
  3. Annan ainesten ruskistua.
  4. Lisää kasvisliemi ja etikka, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Keitä voimakkaalla lämmöllä 20 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat selvästi pehmenneet.
  6. Lisää viimeiseksi oliiviöljy ja maapähkinävoi (suosin Urtekrämiä joka on luomulaatuista).
  7. Soseuta pystyblenderissä kuohkeaksi hummous levitteeksi.
  8. Levitä hummus laakealle astialle ja ripottele päälle syötäviä kukkia, sesongin vihanneksia ja/tai marjoja ja halutessasi sahramia (kuten kuvassa)

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Porkkana-maapähkinähummus

Erikoinen, superherkullinen ja huokea. Tarjoa suosikkileipäsi tahi raakavihannesten (crudites) kera!
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Ripottele päälle syötäviä kukkia ja tarjoile sesongin vihannesten kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2dl Auringonkukkaöljyä
4kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Salottisipulia
1tl Jeera (juustokumina)
1/2tl Chilihiutaleita
500g Porkkanoita
1litra Kasvislientä
2rkl Etikkaa
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
1dl Oliiviöljyä
1/2purkki Maapähkinävoita
  1. Freesaa 5 ensimmnäistä ainesta pehmeiksi kattilassa
  2. Lisää kuoritut ja paloitellut porkkanat kattilaan.
  3. Annan ainesten ruskistua.
  4. Lisää kasvisliemi ja etikka, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Keitä voimakkaalla lämmöllä 20 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat selvästi pehmenneet.
  6. Lisää viimeiseksi oliiviöljy ja maapähkinävoi (suosin Urtekrämiä joka on luomulaatuista).
  7. Soseuta pystyblenderissä kuohkeaksi hummous levitteeksi.
  8. Levitä hummus laakealle astialle ja ripottele päälle syötäviä kukkia, sesongin vihanneksia ja/tai marjoja ja halutessasi sahramia (kuten kuvassa)

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Porkkana-maapähkinä-hummus
Porkkana-maapähkinähummus
Erikoinen, superherkullinen ja huokea. Tarjoa suosikkileipäsi tahi raakavihannesten (crudites) kera!
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2dl Auringonkukkaöljyä
4kpl Valkosipulinkynttä
2kpl Salottisipulia
1tl Jeera (juustokumina)
1/2tl Chilihiutaleita
500g Porkkanoita
1litra Kasvislientä
2rkl Etikkaa
Merisuolaa
Mustapippuria myllystä
1dl Oliiviöljyä
1/2purkki Maapähkinävoita

Ohjeet

  1. Freesaa 5 ensimmnäistä ainesta pehmeiksi kattilassa
  2. Lisää kuoritut ja paloitellut porkkanat kattilaan.
  3. Annan ainesten ruskistua.
  4. Lisää kasvisliemi ja etikka, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Keitä voimakkaalla lämmöllä 20 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat selvästi pehmenneet.
  6. Lisää viimeiseksi oliiviöljy ja maapähkinävoi (suosin Urtekrämiä joka on luomulaatuista).
  7. Soseuta pystyblenderissä kuohkeaksi hummous levitteeksi.
  8. Levitä hummus laakealle astialle ja ripottele päälle syötäviä kukkia, sesongin vihanneksia ja/tai marjoja ja halutessasi sahramia (kuten kuvassa)

Kokkisi oli

Sami TallbergSami Tallberg

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.