Kuvattoman reseptin oletuskuva

Proteiininäkkäri

Superhelppo siemennäkkäri, jossa on reilusti proteiinia, kuitua ja hyviä rasvoja. Voi helposti myös muunnella sen mukaan, mitä siemeniä, jauhoja tai hiutaleita kaapista sattuuu löytymään.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Superhelppo siemennäkkäri, jossa on reilusti proteiinia ja kuitua.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1dl kaurahiutaleita tai -leseitä
1dl Seesaminsiemeniä
1dl Auringonkukansiemeniä
0,5dl pellavansiemeniä
1,5dl herneproteiinirouhetta (VegeSun)
1dl vehnä-, graham- tai maissijauhoja
1dl Rypsiöljyä
1,5tl Suolaa
1,5dl kuumaa vettä
  1. Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen.
  2. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa. Lisää öljy sekä kiehautettu vesi ja sekoita tasaiseksi.
  3. Painele taikina leivinpaperin päälle koko uuninpellin kokoiseksi ohueksi levyksi.
  4. Paista 150 asteessa noin 40 minuuttia, jonka jälkeen voit sammuttaa uunin.
  5. Tarkista, ettei näkkäri ole vielä alkanut ruskistumaan reunoilta.
  6. Jos on, nosta pois uunista jäähtymään. Jos ei, voit jättää näkkärin uuniin jälkilämpöön vielä kuivumaan.
  7. Säilytä joko paperipussissa tai rasiassa.
  8. Jos haluat tehdä näkkärin gluteenittomana, käytä maissijauhoja ja gluteenittomia kaurahiutaleita.

Kokkisi oli

Leena KuusistoLeena Kuusisto

Testaa seuraavaksi

Proteiininäkkäri

Superhelppo siemennäkkäri, jossa on reilusti proteiinia, kuitua ja hyviä rasvoja. Voi helposti myös muunnella sen mukaan, mitä siemeniä, jauhoja tai hiutaleita kaapista sattuuu löytymään.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Superhelppo siemennäkkäri, jossa on reilusti proteiinia ja kuitua.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1dl kaurahiutaleita tai -leseitä
1dl Seesaminsiemeniä
1dl Auringonkukansiemeniä
0,5dl pellavansiemeniä
1,5dl herneproteiinirouhetta (VegeSun)
1dl vehnä-, graham- tai maissijauhoja
1dl Rypsiöljyä
1,5tl Suolaa
1,5dl kuumaa vettä
  1. Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen.
  2. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa. Lisää öljy sekä kiehautettu vesi ja sekoita tasaiseksi.
  3. Painele taikina leivinpaperin päälle koko uuninpellin kokoiseksi ohueksi levyksi.
  4. Paista 150 asteessa noin 40 minuuttia, jonka jälkeen voit sammuttaa uunin.
  5. Tarkista, ettei näkkäri ole vielä alkanut ruskistumaan reunoilta.
  6. Jos on, nosta pois uunista jäähtymään. Jos ei, voit jättää näkkärin uuniin jälkilämpöön vielä kuivumaan.
  7. Säilytä joko paperipussissa tai rasiassa.
  8. Jos haluat tehdä näkkärin gluteenittomana, käytä maissijauhoja ja gluteenittomia kaurahiutaleita.

Kokkisi oli

Leena KuusistoLeena Kuusisto

Testaa seuraavaksi

Kuvattoman reseptin oletuskuva
Proteiininäkkäri
Superhelppo siemennäkkäri, jossa on reilusti proteiinia, kuitua ja hyviä rasvoja. Voi helposti myös muunnella sen mukaan, mitä siemeniä, jauhoja tai hiutaleita kaapista sattuuu löytymään.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1dl kaurahiutaleita tai -leseitä
1dl Seesaminsiemeniä
1dl Auringonkukansiemeniä
0,5dl pellavansiemeniä
1,5dl herneproteiinirouhetta (VegeSun)
1dl vehnä-, graham- tai maissijauhoja
1dl Rypsiöljyä
1,5tl Suolaa
1,5dl kuumaa vettä

Ohjeet

  1. Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen.
  2. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa. Lisää öljy sekä kiehautettu vesi ja sekoita tasaiseksi.
  3. Painele taikina leivinpaperin päälle koko uuninpellin kokoiseksi ohueksi levyksi.
  4. Paista 150 asteessa noin 40 minuuttia, jonka jälkeen voit sammuttaa uunin.
  5. Tarkista, ettei näkkäri ole vielä alkanut ruskistumaan reunoilta.
  6. Jos on, nosta pois uunista jäähtymään. Jos ei, voit jättää näkkärin uuniin jälkilämpöön vielä kuivumaan.
  7. Säilytä joko paperipussissa tai rasiassa.
  8. Jos haluat tehdä näkkärin gluteenittomana, käytä maissijauhoja ja gluteenittomia kaurahiutaleita.

Kokkisi oli

Leena KuusistoLeena Kuusisto

Testaa seuraavaksi

Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi

Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!