Proteiininäkkäri
Superhelppo siemennäkkäri, jossa on reilusti proteiinia, kuitua ja hyviä rasvoja. Voi helposti myös muunnella sen mukaan, mitä siemeniä, jauhoja tai hiutaleita kaapista sattuuu löytymään.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
|
|
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
|
|
Superhelppo siemennäkkäri, jossa on reilusti proteiinia ja kuitua.
1dl |
kaurahiutaleita tai -leseitä |
1dl |
Auringonkukansiemeniä |
1,5dl |
herneproteiinirouhetta (VegeSun) |
1dl |
vehnä-, graham- tai maissijauhoja |
|
- Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen.
- Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa. Lisää öljy sekä kiehautettu vesi ja sekoita tasaiseksi.
- Painele taikina leivinpaperin päälle koko uuninpellin kokoiseksi ohueksi levyksi.
- Paista 150 asteessa noin 40 minuuttia, jonka jälkeen voit sammuttaa uunin.
- Tarkista, ettei näkkäri ole vielä alkanut ruskistumaan reunoilta.
- Jos on, nosta pois uunista jäähtymään. Jos ei, voit jättää näkkärin uuniin jälkilämpöön vielä kuivumaan.
- Säilytä joko paperipussissa tai rasiassa.
- Jos haluat tehdä näkkärin gluteenittomana, käytä maissijauhoja ja gluteenittomia kaurahiutaleita.
|
|
Leena Kuusisto |
|
|