
![]() |
Punakaali-quinoapihvit
Tarjoile pihvit puolitettuina taco kuoressa, vihersalaatin ja tuoreen tomaattisalsan kanssa.
Tarjoile pihvit puolitettuina taco kuoressa, vihersalaatin ja tuoreen tomaattisalsan kanssa.
|
|
![]() |
Punakaali-quinoapihvit
Tarjoile pihvit puolitettuina taco kuoressa, vihersalaatin ja tuoreen tomaattisalsan kanssa.
Tarjoile pihvit puolitettuina taco kuoressa, vihersalaatin ja tuoreen tomaattisalsan kanssa.
|
![]() |

Punakaali-quinoapihvit
Tarjoile pihvit puolitettuina taco kuoressa, vihersalaatin ja tuoreen tomaattisalsan kanssa.
1dl | Quinoa |
2dl | Vettä |
Suolaa |
200g | Punakaalta |
50g | Pinaattia |
1kpl | Keltasipulia |
1tl | Dijonsinappia |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
1dl | Korppujauhoja |
2kpl | Kananmunaa |
1tl | Suolaa |
Mustapippuria |
Korppujauhoja leivitykseen |
Voita tai öljyä paistamiseen |
- Keitä quinoa suolatussa vedessä n. 15 minuuttia. Anna viiletä.
- Sekoita kaikki muuta ainekset tehoksekoittimessa, tai vaihtoehtoisesti hienonna käsin terävällä veitsellä. Sekoita kaikki ainekset niin kauan että taikina on sileä.
- Anna taikinan turvota jääkaapissa n. 30 minuuttia.
- Muotoile taikinasta 4-5 cm kokoisia palloja, paina varovaisesti palloista 2 cm paksuisia pihvejä.
- Leivitä pihvit varoen, paista keskilämpöisessä paistinpannussa. Odota että pihvit ovat saaneet hienon ruskean värin ennen kuin käännät. Koska pihvit voivat olla hauraita.
- Tarjoile pihvit puolitettuina taco kuoressa, vihersalaatin ja tuoreen tomaattisalsan kanssa. Koristele tuoreilla yrteillä (korianteri ja persilja) ja chilillä.