Riisinuudeliwokkia
Vegaaniruokaa uunivuolla koko perheelle!
Annokset Prep Time
6-8annosta 30minuuttia
Cook Time
12minuuttia
Annokset Prep Time
6-8annosta 30minuuttia
Cook Time
12minuuttia
Aineosat
  • 250g Parsaa
  • 100g Broccoliinia
  • 200g Kukkakaalia
  • 250g Paprikaa
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 3rkl Rapsiöljyä
  • 3rkl Aasialaista kasvisfondia
  • 1tl Harissaa
Tarjoiluun:
  • Kevätsipulia
  • Timjamia, hienonnettua
Instructions
  1. Aseta uuni 250 asteeseen.
  2. Pese vihannekset.
  3. Leikkaa parsa, broccoliini, porkkana ja paprika sauvoiksi, kukkakaali kimpuiksi, jotka sen jälkeen leikataan viipaleiksi.
  4. Jaa kahdelle uunipellille niin että vihannekset eivät ole päällekkäin.
  5. Sekoita yhteen öljy, aasialainen kasvisfondi ja harissa kulhoon, levitä molempien peltien kaikille vihanneksille.
  6. Mausta pippurilla ja suolalla, sekoita niin että mausteet levittyvät tasaisesti.
  7. Paista ilmakiertouunissa 10-12 minuuttia.
  8. Keitä sillä aikaa vemicelli nuudelit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
  9. Aseta vihannekset ja nuudelit kerroksittain, vihanneksia päällimmäisenä, laita päälle kevätsipuli renkaita ja hienonnettu timjami.
Lyhyt kuvaus

Riisinuudeliwokkia uunivuolla