Satokausikalenterin kasvispasta

Satokausikalenteri kehitteli herkullisen kasvispastan, jonka väitetään vaatimattomasti olevan maailman parasta. Sen salaisuus on mehevissä San Marzano tomaateissa yhdistettynä sesongin parhaisiin vihanneksiin, yrtteihin ja saksanpähkinöihin. Voit tarvittaessa vaihtaa spagetin gluteenittomaan!
Votes: 3
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

350g San Marzano tomaatteja
2 nippusipulia varsineen
4 Valkosipulinkynttä
1 Porkkana
½ Kesäkurpitsa
½ Punainen paprika
100g Herkkusieniä
3rkl Oliiviöljyä
1rkl Balsamiviinietikkaa
½rkl Sokeria
50g Saksanpähkinöitä
1-2dl pastan keitinvettä
2rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
2rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
Suolaa
Mustapippuria
Chilihiutaleita
parmesaania lastuina tai raastettuna
400g Spagettia
  1. Aloita pilkkomalla kasvikset. Leikkaa San Marzano tomaatit kuutioiksi. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet (säästä osa sipulinvarsista lisättäväksi valmiin pastan päälle). Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi, kuutioi myös kesäkurpitsa, paprika ja herkkusienet.
  2. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota siinä sipulia ja valkosipulia minuutin verran. Lisää loput vihannekset ja kuullota noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon balsamiviinietikka ja sokeri, jätä kastike hautumaan pienelle lämmölle. Hienonna saksanpähkinät ja sekoita ne joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  4. Säästä pari desia keitinvettä ja valuta spagetti. Sekoita se kasvisten joukkoon yhdessä säästämäsi keitinveden, sipulin varsien ja tuoreiden hienonnettujen yrttien kanssa.
  5. Jaa kasvispasta lautasille ja viimeistele annokset chilihiutaleilla ja tuoreella parmesaanilla.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Satokausikalenterin kasvispasta

Satokausikalenteri kehitteli herkullisen kasvispastan, jonka väitetään vaatimattomasti olevan maailman parasta. Sen salaisuus on mehevissä San Marzano tomaateissa yhdistettynä sesongin parhaisiin vihanneksiin, yrtteihin ja saksanpähkinöihin. Voit tarvittaessa vaihtaa spagetin gluteenittomaan!
Votes: 3
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

350g San Marzano tomaatteja
2 nippusipulia varsineen
4 Valkosipulinkynttä
1 Porkkana
½ Kesäkurpitsa
½ Punainen paprika
100g Herkkusieniä
3rkl Oliiviöljyä
1rkl Balsamiviinietikkaa
½rkl Sokeria
50g Saksanpähkinöitä
1-2dl pastan keitinvettä
2rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
2rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
Suolaa
Mustapippuria
Chilihiutaleita
parmesaania lastuina tai raastettuna
400g Spagettia
  1. Aloita pilkkomalla kasvikset. Leikkaa San Marzano tomaatit kuutioiksi. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet (säästä osa sipulinvarsista lisättäväksi valmiin pastan päälle). Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi, kuutioi myös kesäkurpitsa, paprika ja herkkusienet.
  2. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota siinä sipulia ja valkosipulia minuutin verran. Lisää loput vihannekset ja kuullota noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon balsamiviinietikka ja sokeri, jätä kastike hautumaan pienelle lämmölle. Hienonna saksanpähkinät ja sekoita ne joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  4. Säästä pari desia keitinvettä ja valuta spagetti. Sekoita se kasvisten joukkoon yhdessä säästämäsi keitinveden, sipulin varsien ja tuoreiden hienonnettujen yrttien kanssa.
  5. Jaa kasvispasta lautasille ja viimeistele annokset chilihiutaleilla ja tuoreella parmesaanilla.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Satokausikalenterin kasvispasta
Satokausikalenteri kehitteli herkullisen kasvispastan, jonka väitetään vaatimattomasti olevan maailman parasta. Sen salaisuus on mehevissä San Marzano tomaateissa yhdistettynä sesongin parhaisiin vihanneksiin, yrtteihin ja saksanpähkinöihin. Voit tarvittaessa vaihtaa spagetin gluteenittomaan!
Votes: 3
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

350g San Marzano tomaatteja
2 nippusipulia varsineen
4 Valkosipulinkynttä
1 Porkkana
½ Kesäkurpitsa
½ Punainen paprika
100g Herkkusieniä
3rkl Oliiviöljyä
1rkl Balsamiviinietikkaa
½rkl Sokeria
50g Saksanpähkinöitä
1-2dl pastan keitinvettä
2rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
2rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
Suolaa
Mustapippuria
Chilihiutaleita
parmesaania lastuina tai raastettuna
400g Spagettia

Ohjeet

  1. Aloita pilkkomalla kasvikset. Leikkaa San Marzano tomaatit kuutioiksi. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet (säästä osa sipulinvarsista lisättäväksi valmiin pastan päälle). Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi, kuutioi myös kesäkurpitsa, paprika ja herkkusienet.
  2. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota siinä sipulia ja valkosipulia minuutin verran. Lisää loput vihannekset ja kuullota noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon balsamiviinietikka ja sokeri, jätä kastike hautumaan pienelle lämmölle. Hienonna saksanpähkinät ja sekoita ne joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  4. Säästä pari desia keitinvettä ja valuta spagetti. Sekoita se kasvisten joukkoon yhdessä säästämäsi keitinveden, sipulin varsien ja tuoreiden hienonnettujen yrttien kanssa.
  5. Jaa kasvispasta lautasille ja viimeistele annokset chilihiutaleilla ja tuoreella parmesaanilla.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!