Vaikeusaste

Satokausikalenterin kasvispasta
Satokausikalenteri kehitteli herkullisen kasvispastan, jonka väitetään vaatimattomasti olevan maailman parasta. Sen salaisuus on mehevissä San Marzano tomaateissa yhdistettynä sesongin parhaisiin vihanneksiin, yrtteihin ja saksanpähkinöihin. Voit tarvittaessa vaihtaa spagetin gluteenittomaan!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

350g San Marzano tomaatteja
2 nippusipulia varsineen
4 Valkosipulinkynttä
1 porkkana
½ Kesäkurpitsa
½ Punainen paprika
100g Herkkusieniä
3rkl Oliiviöljyä
1rkl Balsamiviinietikkaa
½rkl Sokeria
50g Saksanpähkinöitä
1-2dl pastan keitinvettä
2rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
2rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
Suolaa
Mustapippuria
Chilihiutaleita
parmesaania lastuina tai raastettuna
400g Spagettia
  1. Aloita pilkkomalla kasvikset. Leikkaa San Marzano tomaatit kuutioiksi. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet (säästä osa sipulinvarsista lisättäväksi valmiin pastan päälle). Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi, kuutioi myös kesäkurpitsa, paprika ja herkkusienet.
  2. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota siinä sipulia ja valkosipulia minuutin verran. Lisää loput vihannekset ja kuullota noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon balsamiviinietikka ja sokeri, jätä kastike hautumaan pienelle lämmölle. Hienonna saksanpähkinät ja sekoita ne joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  4. Säästä pari desia keitinvettä ja valuta spagetti. Sekoita se kasvisten joukkoon yhdessä säästämäsi keitinveden, sipulin varsien ja tuoreiden hienonnettujen yrttien kanssa.
  5. Jaa kasvispasta lautasille ja viimeistele annokset chilihiutaleilla ja tuoreella parmesaanilla.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Satokausikalenterin kasvispasta
Satokausikalenteri kehitteli herkullisen kasvispastan, jonka väitetään vaatimattomasti olevan maailman parasta. Sen salaisuus on mehevissä San Marzano tomaateissa yhdistettynä sesongin parhaisiin vihanneksiin, yrtteihin ja saksanpähkinöihin. Voit tarvittaessa vaihtaa spagetin gluteenittomaan!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

350g San Marzano tomaatteja
2 nippusipulia varsineen
4 Valkosipulinkynttä
1 porkkana
½ Kesäkurpitsa
½ Punainen paprika
100g Herkkusieniä
3rkl Oliiviöljyä
1rkl Balsamiviinietikkaa
½rkl Sokeria
50g Saksanpähkinöitä
1-2dl pastan keitinvettä
2rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
2rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
Suolaa
Mustapippuria
Chilihiutaleita
parmesaania lastuina tai raastettuna
400g Spagettia
  1. Aloita pilkkomalla kasvikset. Leikkaa San Marzano tomaatit kuutioiksi. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet (säästä osa sipulinvarsista lisättäväksi valmiin pastan päälle). Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi, kuutioi myös kesäkurpitsa, paprika ja herkkusienet.
  2. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota siinä sipulia ja valkosipulia minuutin verran. Lisää loput vihannekset ja kuullota noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon balsamiviinietikka ja sokeri, jätä kastike hautumaan pienelle lämmölle. Hienonna saksanpähkinät ja sekoita ne joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  4. Säästä pari desia keitinvettä ja valuta spagetti. Sekoita se kasvisten joukkoon yhdessä säästämäsi keitinveden, sipulin varsien ja tuoreiden hienonnettujen yrttien kanssa.
  5. Jaa kasvispasta lautasille ja viimeistele annokset chilihiutaleilla ja tuoreella parmesaanilla.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Satokausikalenterin kasvispasta
Satokausikalenteri kehitteli herkullisen kasvispastan, jonka väitetään vaatimattomasti olevan maailman parasta. Sen salaisuus on mehevissä San Marzano tomaateissa yhdistettynä sesongin parhaisiin vihanneksiin, yrtteihin ja saksanpähkinöihin. Voit tarvittaessa vaihtaa spagetin gluteenittomaan!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

350g San Marzano tomaatteja
2 nippusipulia varsineen
4 Valkosipulinkynttä
1 porkkana
½ Kesäkurpitsa
½ Punainen paprika
100g Herkkusieniä
3rkl Oliiviöljyä
1rkl Balsamiviinietikkaa
½rkl Sokeria
50g Saksanpähkinöitä
1-2dl pastan keitinvettä
2rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
2rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
Suolaa
Mustapippuria
Chilihiutaleita
parmesaania lastuina tai raastettuna
400g Spagettia

Ohjeet

  1. Aloita pilkkomalla kasvikset. Leikkaa San Marzano tomaatit kuutioiksi. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet (säästä osa sipulinvarsista lisättäväksi valmiin pastan päälle). Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi, kuutioi myös kesäkurpitsa, paprika ja herkkusienet.
  2. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota siinä sipulia ja valkosipulia minuutin verran. Lisää loput vihannekset ja kuullota noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon balsamiviinietikka ja sokeri, jätä kastike hautumaan pienelle lämmölle. Hienonna saksanpähkinät ja sekoita ne joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  4. Säästä pari desia keitinvettä ja valuta spagetti. Sekoita se kasvisten joukkoon yhdessä säästämäsi keitinveden, sipulin varsien ja tuoreiden hienonnettujen yrttien kanssa.
  5. Jaa kasvispasta lautasille ja viimeistele annokset chilihiutaleilla ja tuoreella parmesaanilla.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hotdog
Hotdog

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider