Savupaprikapasta
Paprikaa, tomaattia, sipulia, valkosipulia ja chiliä uunissa paahtamalla syntyy maukas pohja pastakastikkeelle. Savupaprikalla maustetut uunikasvikset survaistaan kastikkeeksi, joka sekoitetaan pastan joukkoon. Tarjoile herkullinen pasta timjamin ja revityn mozzarellan kera!
Annokset
4
Annokset
4
Aineosat
  • 6kpl tomaatti
  • 4kpl Paprika
  • 1kpl Sipuli
  • 0.5kpl valkosipuli
  • 1kpl Chili
  • 2rkl Oliiviöljy
  • 1rkl savupaprikamauste
  • 0.5tl Suola
  • 1ripaus Mustapippuri
  • 400g tagliatelle pasta
  • 1nippu Timjamia
  • 125g Mozzarellaa
Instructions
  1. Puolita tomaatit. Lohko paprikat ja sipuli. Halkaise valkosipuli kahtia horisontaalisti.
  2. Levitä kasvikset leivinpaperilla vuoratulle pellille. Lisää oliiviöljyä tasaisesti kasviksille. Ripottele päälle savupaprikamauste.
  3. Paahda kasviksia 220-asteessa noin 30 minuuttia. Käännä lopuksi uuni grillivastukselle ja paahda vielä 5 minuuttia.
  4. Kaiva valkosipulinkynnet kuorestaan. Survo valkosipulinkynnet, muut kasvikset ja pellille valunut liemi sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Keitä pasta ohjeen mukaan. Sekoita kastike pastan joukkoon. Tarjoile timjamin ja mozzarellajuuston kera.
Lyhyt kuvaus

Paahdon verran parempaa! Savupaprikapastan kastike syntyy käden käänteessä uunissa paahdetuista, savupaprikalla maustetuista kasviksista.