Vaikeusaste

Sisilialainen caponata

Herkullinen sisilialainen kasvispata, jossa maistuvat munakoiso, kesäkurpitsa, tomaatit ja oliivit. Tämä suolainen kasvislisäke tuo välimeren tunnelmaa ja tuoksua keittiöön, ja se on helppo valmistaa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sisilialainen kasvispata, jossa maistuvat munakoiso, kesäkurpitsa ja oliivit. Hyvä suolainen lisäke arkeen.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Munakoiso
1 pienikpl Kesäkurpitsa
1kpl Paprika
3kpl Tomaattia
1kpl Sipuli
1-2kynsi Valkosipulia
2rkl Oliiviöljyä
1/2tl Suolaa
ripaus Mustapippuria
2rkl Kapriksia
1dl oliiveja
1tl Sokeria
1rkl timjamia tai välimeren yrttisekoitusta
  1. 1. Viipaloi munakoiso, ripottele pinnalle hieman suolaa ja anna munakoisoviipaleiden "itkeä" noin 10 min. Kuivaa sitten viipaleet talouspaperilla.
  2. 2. Leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika paloiksi. Kuutioi myös tomaatit, sipuli ja valkosipuli.
  3. 3. Kuullota sipuleita pari minuuttia öljyssä. Lisää muut kasvikset ja mausteet pataan. Hauduta kypsäksi miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää lopuksi kaprikset. Annoksen voi halutessa koristella tuoreilla yrteillä. Jos tykkäät tulisesta ruuasta, lisää hieman chiliä.

Kokkisi oli

Noora NiemeläNoora Niemelä

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Sisilialainen caponata

Herkullinen sisilialainen kasvispata, jossa maistuvat munakoiso, kesäkurpitsa, tomaatit ja oliivit. Tämä suolainen kasvislisäke tuo välimeren tunnelmaa ja tuoksua keittiöön, ja se on helppo valmistaa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sisilialainen kasvispata, jossa maistuvat munakoiso, kesäkurpitsa ja oliivit. Hyvä suolainen lisäke arkeen.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Munakoiso
1 pienikpl Kesäkurpitsa
1kpl Paprika
3kpl Tomaattia
1kpl Sipuli
1-2kynsi Valkosipulia
2rkl Oliiviöljyä
1/2tl Suolaa
ripaus Mustapippuria
2rkl Kapriksia
1dl oliiveja
1tl Sokeria
1rkl timjamia tai välimeren yrttisekoitusta
  1. 1. Viipaloi munakoiso, ripottele pinnalle hieman suolaa ja anna munakoisoviipaleiden "itkeä" noin 10 min. Kuivaa sitten viipaleet talouspaperilla.
  2. 2. Leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika paloiksi. Kuutioi myös tomaatit, sipuli ja valkosipuli.
  3. 3. Kuullota sipuleita pari minuuttia öljyssä. Lisää muut kasvikset ja mausteet pataan. Hauduta kypsäksi miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää lopuksi kaprikset. Annoksen voi halutessa koristella tuoreilla yrteillä. Jos tykkäät tulisesta ruuasta, lisää hieman chiliä.

Kokkisi oli

Noora NiemeläNoora Niemelä

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Sisilialainen caponata
Herkullinen sisilialainen kasvispata, jossa maistuvat munakoiso, kesäkurpitsa, tomaatit ja oliivit. Tämä suolainen kasvislisäke tuo välimeren tunnelmaa ja tuoksua keittiöön, ja se on helppo valmistaa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1kpl Munakoiso
1 pienikpl Kesäkurpitsa
1kpl Paprika
3kpl Tomaattia
1kpl Sipuli
1-2kynsi Valkosipulia
2rkl Oliiviöljyä
1/2tl Suolaa
ripaus Mustapippuria
2rkl Kapriksia
1dl oliiveja
1tl Sokeria
1rkl timjamia tai välimeren yrttisekoitusta

Ohjeet

  1. 1. Viipaloi munakoiso, ripottele pinnalle hieman suolaa ja anna munakoisoviipaleiden "itkeä" noin 10 min. Kuivaa sitten viipaleet talouspaperilla.
  2. 2. Leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika paloiksi. Kuutioi myös tomaatit, sipuli ja valkosipuli.
  3. 3. Kuullota sipuleita pari minuuttia öljyssä. Lisää muut kasvikset ja mausteet pataan. Hauduta kypsäksi miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää lopuksi kaprikset. Annoksen voi halutessa koristella tuoreilla yrteillä. Jos tykkäät tulisesta ruuasta, lisää hieman chiliä.

Kokkisi oli

Noora NiemeläNoora Niemelä

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider