Minipaprikat

Minipaprikoita papuseoksen ja fetan kera

Täytetyt minipaprikat on erinlainen ja hauska alkupala. Sopivat myös lisukkeena eri lämminaterioiden kanssa tai tapaksina.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hauska alkupalaksi, lisukkeeksi tai tapaksena.

 

Annoslaskuri

paprikaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Punasipuli
1rkl Oliiviöljyä
380g Papusekoitus
7kpl [tekstilinkki url="https://www.narpesgronsaker.fi/fi/kirsikkatomaatti" teksti="Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia"]
1dl Tuoretta korinteria
1dl Babypinaattia
1rkl Sitruunamehua
1tl Yrttisuolaa
2tl Paprikamaustetta
1mm Chilijauhetta
1mm Mustapippuria
1dl Fetajuustoa
Tuoretta korianteria koristeluun
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Huuhtele ja puolita minipaprikat.
  3. Aseta leivinpaperilla varustellulle pellille.
  4. Pienennä punasipuli ja ruskista pannulla oliiviöljyssä.
  5. Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi, hakkaa korianteri ja babypinaatti ja lisää paistinpannuun.
  6. Purista joukkoon sitruunaa ja lisää kaikki mausteet.
  7. Paista papusekoitus muutaman minuutin.
  8. Jaa sitten papusekoitus paprikapuolikkaisiin.
  9. Pienennä feta juusto ja ripottele papuseoksen päälle.
  10. Paahda uunin keskitasolla 15 minuuttia.
  11. Koristele tuoreella korianterilla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Minipaprikoita papuseoksen ja fetan kera

Täytetyt minipaprikat on erinlainen ja hauska alkupala. Sopivat myös lisukkeena eri lämminaterioiden kanssa tai tapaksina.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hauska alkupalaksi, lisukkeeksi tai tapaksena.

 

Annoslaskuri

paprikaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Punasipuli
1rkl Oliiviöljyä
380g Papusekoitus
7kpl [tekstilinkki url="https://www.narpesgronsaker.fi/fi/kirsikkatomaatti" teksti="Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia"]
1dl Tuoretta korinteria
1dl Babypinaattia
1rkl Sitruunamehua
1tl Yrttisuolaa
2tl Paprikamaustetta
1mm Chilijauhetta
1mm Mustapippuria
1dl Fetajuustoa
Tuoretta korianteria koristeluun
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Huuhtele ja puolita minipaprikat.
  3. Aseta leivinpaperilla varustellulle pellille.
  4. Pienennä punasipuli ja ruskista pannulla oliiviöljyssä.
  5. Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi, hakkaa korianteri ja babypinaatti ja lisää paistinpannuun.
  6. Purista joukkoon sitruunaa ja lisää kaikki mausteet.
  7. Paista papusekoitus muutaman minuutin.
  8. Jaa sitten papusekoitus paprikapuolikkaisiin.
  9. Pienennä feta juusto ja ripottele papuseoksen päälle.
  10. Paahda uunin keskitasolla 15 minuuttia.
  11. Koristele tuoreella korianterilla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Minipaprikat
Minipaprikoita papuseoksen ja fetan kera
Täytetyt minipaprikat on erinlainen ja hauska alkupala. Sopivat myös lisukkeena eri lämminaterioiden kanssa tai tapaksina.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
paprikaa

Resepti

1kpl Punasipuli
1rkl Oliiviöljyä
380g Papusekoitus
7kpl [tekstilinkki url="https://www.narpesgronsaker.fi/fi/kirsikkatomaatti" teksti="Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia"]
1dl Tuoretta korinteria
1dl Babypinaattia
1rkl Sitruunamehua
1tl Yrttisuolaa
2tl Paprikamaustetta
1mm Chilijauhetta
1mm Mustapippuria
1dl Fetajuustoa
Tuoretta korianteria koristeluun

Ohjeet

  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Huuhtele ja puolita minipaprikat.
  3. Aseta leivinpaperilla varustellulle pellille.
  4. Pienennä punasipuli ja ruskista pannulla oliiviöljyssä.
  5. Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi, hakkaa korianteri ja babypinaatti ja lisää paistinpannuun.
  6. Purista joukkoon sitruunaa ja lisää kaikki mausteet.
  7. Paista papusekoitus muutaman minuutin.
  8. Jaa sitten papusekoitus paprikapuolikkaisiin.
  9. Pienennä feta juusto ja ripottele papuseoksen päälle.
  10. Paahda uunin keskitasolla 15 minuuttia.
  11. Koristele tuoreella korianterilla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: