Minipaprikat

Minipaprikoita papuseoksen ja fetan kera

Täytetyt minipaprikat on erinlainen ja hauska alkupala. Sopivat myös lisukkeena eri lämminaterioiden kanssa tai tapaksina.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hauska alkupalaksi, lisukkeeksi tai tapaksena.

 

Annoslaskuri

paprikaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Punasipuli
1rkl Oliiviöljyä
380g Papusekoitus
7kpl [tekstilinkki url="https://www.narpesgronsaker.fi/fi/kirsikkatomaatti" teksti="Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia"]
1dl Tuoretta korinteria
1dl Babypinaattia
1rkl Sitruunamehua
1tl Yrttisuolaa
2tl Paprikamaustetta
1mm Chilijauhetta
1mm Mustapippuria
1dl Fetajuustoa
Tuoretta korianteria koristeluun
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Huuhtele ja puolita minipaprikat.
  3. Aseta leivinpaperilla varustellulle pellille.
  4. Pienennä punasipuli ja ruskista pannulla oliiviöljyssä.
  5. Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi, hakkaa korianteri ja babypinaatti ja lisää paistinpannuun.
  6. Purista joukkoon sitruunaa ja lisää kaikki mausteet.
  7. Paista papusekoitus muutaman minuutin.
  8. Jaa sitten papusekoitus paprikapuolikkaisiin.
  9. Pienennä feta juusto ja ripottele papuseoksen päälle.
  10. Paahda uunin keskitasolla 15 minuuttia.
  11. Koristele tuoreella korianterilla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Minipaprikoita papuseoksen ja fetan kera

Täytetyt minipaprikat on erinlainen ja hauska alkupala. Sopivat myös lisukkeena eri lämminaterioiden kanssa tai tapaksina.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Hauska alkupalaksi, lisukkeeksi tai tapaksena.

 

Annoslaskuri

paprikaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Punasipuli
1rkl Oliiviöljyä
380g Papusekoitus
7kpl [tekstilinkki url="https://www.narpesgronsaker.fi/fi/kirsikkatomaatti" teksti="Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia"]
1dl Tuoretta korinteria
1dl Babypinaattia
1rkl Sitruunamehua
1tl Yrttisuolaa
2tl Paprikamaustetta
1mm Chilijauhetta
1mm Mustapippuria
1dl Fetajuustoa
Tuoretta korianteria koristeluun
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Huuhtele ja puolita minipaprikat.
  3. Aseta leivinpaperilla varustellulle pellille.
  4. Pienennä punasipuli ja ruskista pannulla oliiviöljyssä.
  5. Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi, hakkaa korianteri ja babypinaatti ja lisää paistinpannuun.
  6. Purista joukkoon sitruunaa ja lisää kaikki mausteet.
  7. Paista papusekoitus muutaman minuutin.
  8. Jaa sitten papusekoitus paprikapuolikkaisiin.
  9. Pienennä feta juusto ja ripottele papuseoksen päälle.
  10. Paahda uunin keskitasolla 15 minuuttia.
  11. Koristele tuoreella korianterilla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Minipaprikat
Minipaprikoita papuseoksen ja fetan kera
Täytetyt minipaprikat on erinlainen ja hauska alkupala. Sopivat myös lisukkeena eri lämminaterioiden kanssa tai tapaksina.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
paprikaa

Resepti

1kpl Punasipuli
1rkl Oliiviöljyä
380g Papusekoitus
7kpl [tekstilinkki url="https://www.narpesgronsaker.fi/fi/kirsikkatomaatti" teksti="Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia"]
1dl Tuoretta korinteria
1dl Babypinaattia
1rkl Sitruunamehua
1tl Yrttisuolaa
2tl Paprikamaustetta
1mm Chilijauhetta
1mm Mustapippuria
1dl Fetajuustoa
Tuoretta korianteria koristeluun

Ohjeet

  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Huuhtele ja puolita minipaprikat.
  3. Aseta leivinpaperilla varustellulle pellille.
  4. Pienennä punasipuli ja ruskista pannulla oliiviöljyssä.
  5. Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi, hakkaa korianteri ja babypinaatti ja lisää paistinpannuun.
  6. Purista joukkoon sitruunaa ja lisää kaikki mausteet.
  7. Paista papusekoitus muutaman minuutin.
  8. Jaa sitten papusekoitus paprikapuolikkaisiin.
  9. Pienennä feta juusto ja ripottele papuseoksen päälle.
  10. Paahda uunin keskitasolla 15 minuuttia.
  11. Koristele tuoreella korianterilla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!