Vaikeusaste

Täytetyt suippopaprikat jogurtti kastikkeella
Suippopaprikat couscous-papu täytteellä ja korianteri-jogurtti kastikkeella! Paprikat voi tehdä myös gluteenittomana vaihtamalla couscousin riisiin tai kvinoaan.
Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Super hyvät ja helpot täytetyt paprikat maukkaalla couscous-papu täytteellä jossa kivasti tulisuutta!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4 Suippopaprika
2,5Dl Couscous
1Tl Oliiviöljy
1Tl Suola
1Tl Paprikajauhe
1Tl Valkosipulijauhe
1/2Tl Mustapippuri
1Tl Srirachaa
1 Lime
1Paketti Kidneypapu
1,5Dl Maissi
1,5Dl kaurakerma
Korianteri
2Dl Makeuttamaton soijajogurtti
  1. Uuni 225 asteeseen. Halkaise suippopaprikat ja poista siemenet, aseta uunivuokaan. Keitä 2,5 dl vettä, kun kiehuu lisää couscous ja öljy, ota pois liedeltä ja laita kansi päälle, anna kypsyä 10min. Poista kansi ja lisää sekaan mausteet, pavut, maissi, sriracha, yhden limen mehu ja kaurakerma, sekoita. Mausta lisää tarvittaessa. Lusikoi täyte paprikoihin ja kypsennä uunissa 25min. Silppua korianteri jogurtin sekaan ja mausta valkopippurilla ja suolalla. Nauti paprikat kastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Täytetyt suippopaprikat jogurtti kastikkeella
Suippopaprikat couscous-papu täytteellä ja korianteri-jogurtti kastikkeella! Paprikat voi tehdä myös gluteenittomana vaihtamalla couscousin riisiin tai kvinoaan.
Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Super hyvät ja helpot täytetyt paprikat maukkaalla couscous-papu täytteellä jossa kivasti tulisuutta!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4 Suippopaprika
2,5Dl Couscous
1Tl Oliiviöljy
1Tl Suola
1Tl Paprikajauhe
1Tl Valkosipulijauhe
1/2Tl Mustapippuri
1Tl Srirachaa
1 Lime
1Paketti Kidneypapu
1,5Dl Maissi
1,5Dl kaurakerma
Korianteri
2Dl Makeuttamaton soijajogurtti
  1. Uuni 225 asteeseen. Halkaise suippopaprikat ja poista siemenet, aseta uunivuokaan. Keitä 2,5 dl vettä, kun kiehuu lisää couscous ja öljy, ota pois liedeltä ja laita kansi päälle, anna kypsyä 10min. Poista kansi ja lisää sekaan mausteet, pavut, maissi, sriracha, yhden limen mehu ja kaurakerma, sekoita. Mausta lisää tarvittaessa. Lusikoi täyte paprikoihin ja kypsennä uunissa 25min. Silppua korianteri jogurtin sekaan ja mausta valkopippurilla ja suolalla. Nauti paprikat kastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Täytetyt suippopaprikat jogurtti kastikkeella
Suippopaprikat couscous-papu täytteellä ja korianteri-jogurtti kastikkeella! Paprikat voi tehdä myös gluteenittomana vaihtamalla couscousin riisiin tai kvinoaan.
Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

4 Suippopaprika
2,5Dl Couscous
1Tl Oliiviöljy
1Tl Suola
1Tl Paprikajauhe
1Tl Valkosipulijauhe
1/2Tl Mustapippuri
1Tl Srirachaa
1 Lime
1Paketti Kidneypapu
1,5Dl Maissi
1,5Dl kaurakerma
Korianteri
2Dl Makeuttamaton soijajogurtti

Ohjeet

  1. Uuni 225 asteeseen. Halkaise suippopaprikat ja poista siemenet, aseta uunivuokaan. Keitä 2,5 dl vettä, kun kiehuu lisää couscous ja öljy, ota pois liedeltä ja laita kansi päälle, anna kypsyä 10min. Poista kansi ja lisää sekaan mausteet, pavut, maissi, sriracha, yhden limen mehu ja kaurakerma, sekoita. Mausta lisää tarvittaessa. Lusikoi täyte paprikoihin ja kypsennä uunissa 25min. Silppua korianteri jogurtin sekaan ja mausta valkopippurilla ja suolalla. Nauti paprikat kastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Suklaalla maustettu tomaattikeitto

Täyteläinen tomaattikeitto, joka saa uutta ulottuvuutta tummasta suklaasta. Tämä herkullinen keitto käy niin arkeen kuin illallisen alkuruoaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 1
Arvostelu: 1
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider