Tempebowl

Helppotekoinen tempebowl pullistelee herkullisia makuja. Tempen sijaan voit käyttää myös tofua.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Raikas ja ruokaisa tempebowl saa makunystyrät onnesta sykkyrälle.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt tempeä (tai tofua) n. 250g
reilusti seesamiöljyä paistamiseen
n. 1 dl hoisin-kastiketta
1 kurkku ohuen ohuiksi viipaleiksi leikattuna
2rkl riisiviinietikkaa
1/2tl Suolaa
1rkl Sokeria
1 kypsä mango
1 Kypsä Avokado
100g edamamepapuja
2annosta keitettyä basmatiriisiä
Tuoretta korianteria
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
valkosipulimajoneesia (tarvittaessa vegaanista)
  1. Valmista kurkut mittaamalla kaikki ainekset kannelliseen rasiaan.
  2. Sulje kansi ja hölskytä sekaisin.
  3. Anna marinoitua jääkaapissa, kunnes muut aterian osat ovat valmiita.
  4. Kuutioi tempe.
  5. Kuumenna seesamiöljy pannulla.
  6. Lisää tempe ja paista, kunnes tempe saa kauniin ruskettuneen pinnan.
  7. Jos käytät tofua, kuivaa sen pinta ensin huolella ja paista vasta sitten.
  8. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle hoisin-kastike. Sekoita.
  9. Siirrä syrjään odottamaan.
  10. Keitä edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaan.
  11. Huuhtele ja valuta siivilässä.
  12. Kuori ja kuutioi mango sekä avokado.
  13. Jaa riisi kahteen kulhoon.
  14. Lisää päälle muut täytteet.
  15. Viimeistele annokset valkosipulimajoneesilla.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Tempebowl

Helppotekoinen tempebowl pullistelee herkullisia makuja. Tempen sijaan voit käyttää myös tofua.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Raikas ja ruokaisa tempebowl saa makunystyrät onnesta sykkyrälle.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt tempeä (tai tofua) n. 250g
reilusti seesamiöljyä paistamiseen
n. 1 dl hoisin-kastiketta
1 kurkku ohuen ohuiksi viipaleiksi leikattuna
2rkl riisiviinietikkaa
1/2tl Suolaa
1rkl Sokeria
1 kypsä mango
1 Kypsä Avokado
100g edamamepapuja
2annosta keitettyä basmatiriisiä
Tuoretta korianteria
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
valkosipulimajoneesia (tarvittaessa vegaanista)
  1. Valmista kurkut mittaamalla kaikki ainekset kannelliseen rasiaan.
  2. Sulje kansi ja hölskytä sekaisin.
  3. Anna marinoitua jääkaapissa, kunnes muut aterian osat ovat valmiita.
  4. Kuutioi tempe.
  5. Kuumenna seesamiöljy pannulla.
  6. Lisää tempe ja paista, kunnes tempe saa kauniin ruskettuneen pinnan.
  7. Jos käytät tofua, kuivaa sen pinta ensin huolella ja paista vasta sitten.
  8. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle hoisin-kastike. Sekoita.
  9. Siirrä syrjään odottamaan.
  10. Keitä edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaan.
  11. Huuhtele ja valuta siivilässä.
  12. Kuori ja kuutioi mango sekä avokado.
  13. Jaa riisi kahteen kulhoon.
  14. Lisää päälle muut täytteet.
  15. Viimeistele annokset valkosipulimajoneesilla.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Tempebowl
Helppotekoinen tempebowl pullistelee herkullisia makuja. Tempen sijaan voit käyttää myös tofua.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

1pkt tempeä (tai tofua) n. 250g
reilusti seesamiöljyä paistamiseen
n. 1 dl hoisin-kastiketta
1 kurkku ohuen ohuiksi viipaleiksi leikattuna
2rkl riisiviinietikkaa
1/2tl Suolaa
1rkl Sokeria
1 kypsä mango
1 Kypsä Avokado
100g edamamepapuja
2annosta keitettyä basmatiriisiä
Tuoretta korianteria
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
valkosipulimajoneesia (tarvittaessa vegaanista)

Ohjeet

  1. Valmista kurkut mittaamalla kaikki ainekset kannelliseen rasiaan.
  2. Sulje kansi ja hölskytä sekaisin.
  3. Anna marinoitua jääkaapissa, kunnes muut aterian osat ovat valmiita.
  4. Kuutioi tempe.
  5. Kuumenna seesamiöljy pannulla.
  6. Lisää tempe ja paista, kunnes tempe saa kauniin ruskettuneen pinnan.
  7. Jos käytät tofua, kuivaa sen pinta ensin huolella ja paista vasta sitten.
  8. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle hoisin-kastike. Sekoita.
  9. Siirrä syrjään odottamaan.
  10. Keitä edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaan.
  11. Huuhtele ja valuta siivilässä.
  12. Kuori ja kuutioi mango sekä avokado.
  13. Jaa riisi kahteen kulhoon.
  14. Lisää päälle muut täytteet.
  15. Viimeistele annokset valkosipulimajoneesilla.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!