Kategoriat

Vaikeusaste

Tempebowl
Helppotekoinen tempebowl pullistelee herkullisia makuja. Tempen sijaan voit käyttää myös tofua.
Äänet: 2
Arvostelu: 4.5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Raikas ja ruokaisa tempebowl saa makunystyrät onnesta sykkyrälle.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt tempeä (tai tofua) n. 250g
reilusti seesamiöljyä paistamiseen
n. 1 dl hoisin-kastiketta
1 kurkku ohuen ohuiksi viipaleiksi leikattuna
2rkl riisiviinietikkaa
1/2tl Suolaa
1rkl Sokeria
1 kypsä mango
1 Kypsä Avokado
100g edamamepapuja
2annosta keitettyä basmatiriisiä
tuoretta korianteria
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
valkosipulimajoneesia (tarvittaessa vegaanista)
  1. Valmista kurkut mittaamalla kaikki ainekset kannelliseen rasiaan.
  2. Sulje kansi ja hölskytä sekaisin.
  3. Anna marinoitua jääkaapissa, kunnes muut aterian osat ovat valmiita.
  4. Kuutioi tempe.
  5. Kuumenna seesamiöljy pannulla.
  6. Lisää tempe ja paista, kunnes tempe saa kauniin ruskettuneen pinnan.
  7. Jos käytät tofua, kuivaa sen pinta ensin huolella ja paista vasta sitten.
  8. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle hoisin-kastike. Sekoita.
  9. Siirrä syrjään odottamaan.
  10. Keitä edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaan.
  11. Huuhtele ja valuta siivilässä.
  12. Kuori ja kuutioi mango sekä avokado.
  13. Jaa riisi kahteen kulhoon.
  14. Lisää päälle muut täytteet.
  15. Viimeistele annokset valkosipulimajoneesilla.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Tempebowl
Helppotekoinen tempebowl pullistelee herkullisia makuja. Tempen sijaan voit käyttää myös tofua.
Äänet: 2
Arvostelu: 4.5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Raikas ja ruokaisa tempebowl saa makunystyrät onnesta sykkyrälle.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt tempeä (tai tofua) n. 250g
reilusti seesamiöljyä paistamiseen
n. 1 dl hoisin-kastiketta
1 kurkku ohuen ohuiksi viipaleiksi leikattuna
2rkl riisiviinietikkaa
1/2tl Suolaa
1rkl Sokeria
1 kypsä mango
1 Kypsä Avokado
100g edamamepapuja
2annosta keitettyä basmatiriisiä
tuoretta korianteria
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
valkosipulimajoneesia (tarvittaessa vegaanista)
  1. Valmista kurkut mittaamalla kaikki ainekset kannelliseen rasiaan.
  2. Sulje kansi ja hölskytä sekaisin.
  3. Anna marinoitua jääkaapissa, kunnes muut aterian osat ovat valmiita.
  4. Kuutioi tempe.
  5. Kuumenna seesamiöljy pannulla.
  6. Lisää tempe ja paista, kunnes tempe saa kauniin ruskettuneen pinnan.
  7. Jos käytät tofua, kuivaa sen pinta ensin huolella ja paista vasta sitten.
  8. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle hoisin-kastike. Sekoita.
  9. Siirrä syrjään odottamaan.
  10. Keitä edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaan.
  11. Huuhtele ja valuta siivilässä.
  12. Kuori ja kuutioi mango sekä avokado.
  13. Jaa riisi kahteen kulhoon.
  14. Lisää päälle muut täytteet.
  15. Viimeistele annokset valkosipulimajoneesilla.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Tempebowl
Helppotekoinen tempebowl pullistelee herkullisia makuja. Tempen sijaan voit käyttää myös tofua.
Äänet: 2
Arvostelu: 4.5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

1pkt tempeä (tai tofua) n. 250g
reilusti seesamiöljyä paistamiseen
n. 1 dl hoisin-kastiketta
1 kurkku ohuen ohuiksi viipaleiksi leikattuna
2rkl riisiviinietikkaa
1/2tl Suolaa
1rkl Sokeria
1 kypsä mango
1 Kypsä Avokado
100g edamamepapuja
2annosta keitettyä basmatiriisiä
tuoretta korianteria
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
valkosipulimajoneesia (tarvittaessa vegaanista)

Ohjeet

  1. Valmista kurkut mittaamalla kaikki ainekset kannelliseen rasiaan.
  2. Sulje kansi ja hölskytä sekaisin.
  3. Anna marinoitua jääkaapissa, kunnes muut aterian osat ovat valmiita.
  4. Kuutioi tempe.
  5. Kuumenna seesamiöljy pannulla.
  6. Lisää tempe ja paista, kunnes tempe saa kauniin ruskettuneen pinnan.
  7. Jos käytät tofua, kuivaa sen pinta ensin huolella ja paista vasta sitten.
  8. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle hoisin-kastike. Sekoita.
  9. Siirrä syrjään odottamaan.
  10. Keitä edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaan.
  11. Huuhtele ja valuta siivilässä.
  12. Kuori ja kuutioi mango sekä avokado.
  13. Jaa riisi kahteen kulhoon.
  14. Lisää päälle muut täytteet.
  15. Viimeistele annokset valkosipulimajoneesilla.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hotdog
Hotdog

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Marjacrumble eli murupaistos

Helppo crumble on kätevä ja herkullinen tapa hyödyntää pakastimeen unohtuneet marjat.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider