
![]() |
Tempebowl
Helppotekoinen tempebowl pullistelee herkullisia makuja. Tempen sijaan voit käyttää myös tofua.
Raikas ja ruokaisa tempebowl saa makunystyrät onnesta sykkyrälle.
|
|
![]() |
Tempebowl
Helppotekoinen tempebowl pullistelee herkullisia makuja. Tempen sijaan voit käyttää myös tofua.
Raikas ja ruokaisa tempebowl saa makunystyrät onnesta sykkyrälle.
|
![]() |

Tempebowl
Helppotekoinen tempebowl pullistelee herkullisia makuja. Tempen sijaan voit käyttää myös tofua.
1pkt | tempeä (tai tofua) n. 250g |
reilusti | seesamiöljyä paistamiseen |
n. 1 dl | hoisin-kastiketta |
1 | kurkku ohuen ohuiksi viipaleiksi leikattuna |
2rkl | riisiviinietikkaa |
1/2tl | Suolaa |
1rkl | Sokeria |
1 | kypsä mango |
1 | Kypsä Avokado |
100g | edamamepapuja |
2annosta | keitettyä basmatiriisiä |
Tuoretta korianteria |
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä |
valkosipulimajoneesia (tarvittaessa vegaanista) |
- Valmista kurkut mittaamalla kaikki ainekset kannelliseen rasiaan.
- Sulje kansi ja hölskytä sekaisin.
- Anna marinoitua jääkaapissa, kunnes muut aterian osat ovat valmiita.
- Kuutioi tempe.
- Kuumenna seesamiöljy pannulla.
- Lisää tempe ja paista, kunnes tempe saa kauniin ruskettuneen pinnan.
- Jos käytät tofua, kuivaa sen pinta ensin huolella ja paista vasta sitten.
- Vähennä lämpöä ja lisää pannulle hoisin-kastike. Sekoita.
- Siirrä syrjään odottamaan.
- Keitä edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Huuhtele ja valuta siivilässä.
- Kuori ja kuutioi mango sekä avokado.
- Jaa riisi kahteen kulhoon.
- Lisää päälle muut täytteet.
- Viimeistele annokset valkosipulimajoneesilla.