Tempebowl

Helppotekoinen tempebowl pullistelee herkullisia makuja. Tempen sijaan voit käyttää myös tofua.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Raikas ja ruokaisa tempebowl saa makunystyrät onnesta sykkyrälle.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt tempeä (tai tofua) n. 250g
reilusti seesamiöljyä paistamiseen
n. 1 dl hoisin-kastiketta
1 kurkku ohuen ohuiksi viipaleiksi leikattuna
2rkl riisiviinietikkaa
1/2tl Suolaa
1rkl Sokeria
1 kypsä mango
1 Kypsä Avokado
100g edamamepapuja
2annosta keitettyä basmatiriisiä
Tuoretta korianteria
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
valkosipulimajoneesia (tarvittaessa vegaanista)
  1. Valmista kurkut mittaamalla kaikki ainekset kannelliseen rasiaan.
  2. Sulje kansi ja hölskytä sekaisin.
  3. Anna marinoitua jääkaapissa, kunnes muut aterian osat ovat valmiita.
  4. Kuutioi tempe.
  5. Kuumenna seesamiöljy pannulla.
  6. Lisää tempe ja paista, kunnes tempe saa kauniin ruskettuneen pinnan.
  7. Jos käytät tofua, kuivaa sen pinta ensin huolella ja paista vasta sitten.
  8. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle hoisin-kastike. Sekoita.
  9. Siirrä syrjään odottamaan.
  10. Keitä edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaan.
  11. Huuhtele ja valuta siivilässä.
  12. Kuori ja kuutioi mango sekä avokado.
  13. Jaa riisi kahteen kulhoon.
  14. Lisää päälle muut täytteet.
  15. Viimeistele annokset valkosipulimajoneesilla.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Tempebowl

Helppotekoinen tempebowl pullistelee herkullisia makuja. Tempen sijaan voit käyttää myös tofua.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Raikas ja ruokaisa tempebowl saa makunystyrät onnesta sykkyrälle.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt tempeä (tai tofua) n. 250g
reilusti seesamiöljyä paistamiseen
n. 1 dl hoisin-kastiketta
1 kurkku ohuen ohuiksi viipaleiksi leikattuna
2rkl riisiviinietikkaa
1/2tl Suolaa
1rkl Sokeria
1 kypsä mango
1 Kypsä Avokado
100g edamamepapuja
2annosta keitettyä basmatiriisiä
Tuoretta korianteria
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
valkosipulimajoneesia (tarvittaessa vegaanista)
  1. Valmista kurkut mittaamalla kaikki ainekset kannelliseen rasiaan.
  2. Sulje kansi ja hölskytä sekaisin.
  3. Anna marinoitua jääkaapissa, kunnes muut aterian osat ovat valmiita.
  4. Kuutioi tempe.
  5. Kuumenna seesamiöljy pannulla.
  6. Lisää tempe ja paista, kunnes tempe saa kauniin ruskettuneen pinnan.
  7. Jos käytät tofua, kuivaa sen pinta ensin huolella ja paista vasta sitten.
  8. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle hoisin-kastike. Sekoita.
  9. Siirrä syrjään odottamaan.
  10. Keitä edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaan.
  11. Huuhtele ja valuta siivilässä.
  12. Kuori ja kuutioi mango sekä avokado.
  13. Jaa riisi kahteen kulhoon.
  14. Lisää päälle muut täytteet.
  15. Viimeistele annokset valkosipulimajoneesilla.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Tempebowl
Helppotekoinen tempebowl pullistelee herkullisia makuja. Tempen sijaan voit käyttää myös tofua.
Votes: 3
Rating: 4.33
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

1pkt tempeä (tai tofua) n. 250g
reilusti seesamiöljyä paistamiseen
n. 1 dl hoisin-kastiketta
1 kurkku ohuen ohuiksi viipaleiksi leikattuna
2rkl riisiviinietikkaa
1/2tl Suolaa
1rkl Sokeria
1 kypsä mango
1 Kypsä Avokado
100g edamamepapuja
2annosta keitettyä basmatiriisiä
Tuoretta korianteria
paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
valkosipulimajoneesia (tarvittaessa vegaanista)

Ohjeet

  1. Valmista kurkut mittaamalla kaikki ainekset kannelliseen rasiaan.
  2. Sulje kansi ja hölskytä sekaisin.
  3. Anna marinoitua jääkaapissa, kunnes muut aterian osat ovat valmiita.
  4. Kuutioi tempe.
  5. Kuumenna seesamiöljy pannulla.
  6. Lisää tempe ja paista, kunnes tempe saa kauniin ruskettuneen pinnan.
  7. Jos käytät tofua, kuivaa sen pinta ensin huolella ja paista vasta sitten.
  8. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle hoisin-kastike. Sekoita.
  9. Siirrä syrjään odottamaan.
  10. Keitä edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaan.
  11. Huuhtele ja valuta siivilässä.
  12. Kuori ja kuutioi mango sekä avokado.
  13. Jaa riisi kahteen kulhoon.
  14. Lisää päälle muut täytteet.
  15. Viimeistele annokset valkosipulimajoneesilla.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!