Vaikeusaste

Veikeä punakaalikeitto

Suloisen violetti punakaalikeitto on nopea valmistella, mutta ottaa hieman aikaa hautuessaan herkulliseksi. Keiton voi myös keitellä valmiiksi etukäteen, sillä se vain paranee uudelleen lämmitettäessä.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Ihana happaman makea punakaalikeitto lämmittää talven viimassa. Voit tarjoilla keiton kanssa esimerkiksi kaurafraichea tai smetanaa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1 Sipuli
1 Porkkana
1 omena
1rkl Öljyä
1 tl Kuivattua rosmariinia
1tl juustokuminan siemeniä
1tl kuminan siemeniä
1tl savupaprikajauhetta
1/4tl jauhettua/raastettua muskottipähkinää
n. 600g Punakaalia
3rkl omenasiideriviinietikkaa
2rkl agavesiirappia (tai hunajaa)
1,2l Kasvislientä
5 neilikkaa
1 Laakerinlehti
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta persiljaa
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori porkkana ja omena halutessasi (tai pese ne vain huolellisesti) ja leikkaa kuutioiksi (poista omenasta siemenkota). Leikkaa punakaali suikaleiksi.
  2. Kuumenna öljy isossa kattilassa ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää porkkana ja omena, jatka kuullottamista parin minuutin ajan. Lisää kattilaan rosmariini, juustokumina, kumina, savupaprika ja muskottipähkinä, jatka kuullottamista pari minuuttia. Lisää punakaali, sekoita joukkoon omenasiideriviinietikka ja siirappi.
  3. Lisää kasvisliemi kattiaan yhdessä neilikoiden ja laakerinlehden kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja anna keiton muhia kannen alla noin 45 minuuttia. Mausta valmis keitto maun mukaan suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele tuoreella hienonnetulla persiljalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Veikeä punakaalikeitto

Suloisen violetti punakaalikeitto on nopea valmistella, mutta ottaa hieman aikaa hautuessaan herkulliseksi. Keiton voi myös keitellä valmiiksi etukäteen, sillä se vain paranee uudelleen lämmitettäessä.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Ihana happaman makea punakaalikeitto lämmittää talven viimassa. Voit tarjoilla keiton kanssa esimerkiksi kaurafraichea tai smetanaa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1 Sipuli
1 Porkkana
1 omena
1rkl Öljyä
1 tl Kuivattua rosmariinia
1tl juustokuminan siemeniä
1tl kuminan siemeniä
1tl savupaprikajauhetta
1/4tl jauhettua/raastettua muskottipähkinää
n. 600g Punakaalia
3rkl omenasiideriviinietikkaa
2rkl agavesiirappia (tai hunajaa)
1,2l Kasvislientä
5 neilikkaa
1 Laakerinlehti
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta persiljaa
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori porkkana ja omena halutessasi (tai pese ne vain huolellisesti) ja leikkaa kuutioiksi (poista omenasta siemenkota). Leikkaa punakaali suikaleiksi.
  2. Kuumenna öljy isossa kattilassa ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää porkkana ja omena, jatka kuullottamista parin minuutin ajan. Lisää kattilaan rosmariini, juustokumina, kumina, savupaprika ja muskottipähkinä, jatka kuullottamista pari minuuttia. Lisää punakaali, sekoita joukkoon omenasiideriviinietikka ja siirappi.
  3. Lisää kasvisliemi kattiaan yhdessä neilikoiden ja laakerinlehden kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja anna keiton muhia kannen alla noin 45 minuuttia. Mausta valmis keitto maun mukaan suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele tuoreella hienonnetulla persiljalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Veikeä punakaalikeitto
Suloisen violetti punakaalikeitto on nopea valmistella, mutta ottaa hieman aikaa hautuessaan herkulliseksi. Keiton voi myös keitellä valmiiksi etukäteen, sillä se vain paranee uudelleen lämmitettäessä.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1 Sipuli
1 Porkkana
1 omena
1rkl Öljyä
1 tl Kuivattua rosmariinia
1tl juustokuminan siemeniä
1tl kuminan siemeniä
1tl savupaprikajauhetta
1/4tl jauhettua/raastettua muskottipähkinää
n. 600g Punakaalia
3rkl omenasiideriviinietikkaa
2rkl agavesiirappia (tai hunajaa)
1,2l Kasvislientä
5 neilikkaa
1 Laakerinlehti
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta persiljaa

Ohjeet

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori porkkana ja omena halutessasi (tai pese ne vain huolellisesti) ja leikkaa kuutioiksi (poista omenasta siemenkota). Leikkaa punakaali suikaleiksi.
  2. Kuumenna öljy isossa kattilassa ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää porkkana ja omena, jatka kuullottamista parin minuutin ajan. Lisää kattilaan rosmariini, juustokumina, kumina, savupaprika ja muskottipähkinä, jatka kuullottamista pari minuuttia. Lisää punakaali, sekoita joukkoon omenasiideriviinietikka ja siirappi.
  3. Lisää kasvisliemi kattiaan yhdessä neilikoiden ja laakerinlehden kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja anna keiton muhia kannen alla noin 45 minuuttia. Mausta valmis keitto maun mukaan suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele tuoreella hienonnetulla persiljalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider