Vihanneskeitto
Keittoa kannattaa tehdä reilu satsi, koska tämä säilyy hyvin jääkaapissa tai pakkasessa. Käytä satokausituotteita.
Annokset
10
Annokset
10
Aineosat
  • 800g Perunaa
  • 300g Porkkanaa
  • 300g Naurista
  • 300g Palsternakkaa
  • 100g Keltasipulia
  • 100g Purjoa
  • Persiljaa
  • Tilliä
  • Maustepippuria
  • Suolaa
  • Valkopippuria
  • Kasvislientä
  • Vettä
Instructions
  1. Kuori ja kuutioi peruna ja juurekset.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja suikaloi purjo.
  3. Laita juurekset, perunat, sipuli ja purjo kattilaan kasvisliemen ja maustepippurin kanssa.
  4. Kiehauta ja anna kiehua niin kauan että perunat pehmenevät.
  5. Lisää hienonnetut yrtit.
  6. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  7. Anna keiton seistä hetken vetäytymässä ennen tarjoilua.
Lyhyt kuvaus

Terveellinen, maukas ja halpa!